Görev Değişimi

Görev Değişimi

Son dakika görev değişimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görev değişimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görev değişimi haber sayfamızda...

Görev Değişimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.437 görev değişimi haberi bulunmuştur.
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı!
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı! TFF, Talat Papatya'nın yerine Volkan Can'ın 1. Lig kulüplerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildiğini açıkladı.
20.04.2024 Futbol
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev değişimi yaşandı!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev değişimi yaşandı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır'ın atandığı açıklandı.
15.03.2024 Diğer
İlhan Palut Kayserispor maçı öncesi iddialı konuştu
İlhan Palut Kayserispor maçı öncesi iddialı konuştu Karadeniz ekibinin teknik patronu İlhan Palut, kötü gidişata son vermek istediklerini vurguladı.
28.02.2024 Rizespor
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı
Yatırımcılar dikkat: Borsada ‘temkinli olun’ uyarısı Merkez Bankası Başkanlığı’na Fatih Karahan’ın atanmasının ardından gözler piyasalara çevrildi. Geçen hafta borsa ve altında rekor seviyeler görülmüştü. TCMB Başkan değişikliğinin piyasalara yansıması ne olur? Borsa ve altında yeni tahminler neler? İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan ilk açıklama
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan ilk açıklama Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 1 hafta içerisinde 46 bin konutu teslim edeceğiz
Bakan Özhaseki: 1 hafta içerisinde 46 bin konutu teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, 1 hafta içerisinde 46 bin konutun teslim edileceği bilgisini verdi.
4.02.2024 Ekonomi
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
İki bölgede tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İki bölgede tespit edilen 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristiz etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.02.2024 Gündem
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor
Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından Kanuni Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor Trabzon'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından olarak gösterilen Kanuni Bulvarı Yolu'nun tamamlanan bölümleri kısım kısım trafiğe açılırken, toplam uzunluğu 28 km olan şehrin Yıldızlı Mahallesi ile Akoluk arasında geçişi sağlayacak yolun son 7-8 kilometrelik kısmında çalışmalar sürüyor.
4.02.2024 Ekonomi
Seyir halindeki otomobilden düştü, zorla araca bindirildi
Seyir halindeki otomobilden düştü, zorla araca bindirildi İstanbul'da bir kadın kapısı açık halde ilerleyen otomobilden yola düştü. O sırada otomobili durduran sürücü araçtan inerek yola düşen kadını zorla araca bindirdi.
4.02.2024 Gündem
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi Piyasalar yeni haftayı Merkez Bankası’nın değişimi ile karşılayacak. Merkez Bankası Başkanlığı'na Dr. Fatih Karahan’ın getirilmesi ile para politikasına bir değişim olur mu, bu piyasalara nasıl yansır? Konuyla ilgilil merak edilenleri Prof. Dr. Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi. İşte detaylar...
4.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi
Merkez Bankası’nın görev değişimi piyasaları nasıl etkiler? Ekonomist Murat Ferman canlı yayında değerlendirdi Piyasalar yeni haftayı Merkez Bankası’nın değişim ile karşılayacak. Merkez Bankası’nı Başkanı’nın değişmesi ile para politikasına değişim olur mu, bu piyasalar nasıl yansır? İşte detaylar...
4.02.2024 Haberler
Memorial’da görev değişimi
Memorial’da görev değişimi Memorial Sağlık Grubu’nun 16 yıllık CEO’su Uğur Genç görevini, dijitalleşmenin Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olan Bora Uludüz’e devrediyor.
19.10.2023 Ekonomi
İGA İstanbul Havalimanı'nda üst düzey görev değişimi
İGA İstanbul Havalimanı'nda üst düzey görev değişimi İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'da 2017'den bu yana CEO olarak görev yapan Kadri Samsunlu'nun yerine İGA Mali İşler Müdürü Selahattin Bilgen'in vekaleten atandığı duyuruldu.
27.09.2023 Ekonomi
1.000 ürünle İFA şovu!
1.000 ürünle İFA şovu! Tüketici elektroniği devlerinin kıyasıya rekabetinin sahnelendiği İFA’da yeni nesil teknoloji odaklı ürünleriyle öne çıkan Vestel, akıllı ev, akıllı araç ve güneş enerjisi çözümleriyle “Küresel vizyonumuzla geleceğe hazırız” mesajını verdi.
1.09.2023 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
14.07.2023 Milliyet Executive
Bakan Işıkhan: Mardin'de petrol arama çalışmaları hızlanmış durumda
Bakan Işıkhan: Mardin'de petrol arama çalışmaları hızlanmış durumda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy depremin vurduğu Malatya'da
Bakan Ersoy depremin vurduğu Malatya'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da esnafı ziyaret edip, İl Afet Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.
8.06.2023 Gündem
Sevilla'dan Fenerbahçe maçı öncesi Alex Telles'e yeni görev
Sevilla'dan Fenerbahçe maçı öncesi Alex Telles'e yeni görev Sevilla'da Fenerbahçe maçları öncesi Alex Telles'in görev yeri değişti. Brezilyalı futbolcunun sol bek yerine stoper olarak görev aldığı son iki maçta geçer not aldığı yorumu yapıldı.
24.02.2023 İspanya La Liga
Ukrayna, bu ay içinde bir Rus saldırısı bekliyor
Ukrayna, bu ay içinde bir Rus saldırısı bekliyor Ukrayna’nın görevi bırakmak üzere olan Savunma Bakanı, önümüzdeki günlerde yeni bir Rus saldırısı beklediklerini söyledi.
6.02.2023 Dünya
DSİ’de görev değişimi
DSİ’de görev değişimi Birol Çınar’ın yerine DSİ 2. Bölge Müdürü olarak atanan Saadettin Ceylan göreve başladı. Düzenlenen törenle görevi devralan Ceylan, hizmetleri için Çınar’a teşekkür edip plaket verdi.
27.12.2022 Ege
Çinli 3 astronot 183 gün sonra Dünya’ya döndü
Çinli 3 astronot 183 gün sonra Dünya’ya döndü Çin, Tiangong Uzay İstasyonu’nda görev yapan Shenzhou-14 mürettebatı 3 astronot 183 gün sonra Dünya’ya geri döndü.
4.12.2022 Haberler
183 günlük uzay macerası! Dünya'ya geri döndüler!
183 günlük uzay macerası! Dünya'ya geri döndüler! Çin, Tiangong Uzay İstasyonu’nda görev yapan Shenzhou-14 mürettebatı 3 astronot 183 gün sonra Dünya’ya geri döndü.
4.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Görev Değişimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.