Görücü

Görücü

Son dakika görücü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görücü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görücü haber sayfamızda...

Görücü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 843 görücü haberi bulunmuştur.
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Güney Kıbrıs’ta sahte evlilik çetesine darbe
Güney Kıbrıs’ta sahte evlilik çetesine darbe Avrupa Birliği (AB) Polis Teşkilatı (Europol), Güney Kıbrıs’ta sahte evlilik yoluyla Avrupa’ya insan kaçakçılığı yapan bir çeteyi çökertti.
2.02.2024 Dünya
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Tanıdık bir ‘Hayat’
Tanıdık bir ‘Hayat’ Zeki Demirkubuz, Miray Daner ve Burak Dakak gibi iki genç oyuncuya başrolleri teslim ettiği “Hayat”ta, filmografisinin en sevilen filmleri olan “Masumiyet” ve “Kader”in izinden gidiyor
17.12.2023 Kültür Sanat
15 yıl hapis cezası verilmişti! Eşini öldüren kadın hakkında karar
15 yıl hapis cezası verilmişti! Eşini öldüren kadın hakkında karar Kocaeli'de 2015 yılında kendisine 15 yıl boyunca şiddet uygulayan eşini öldüren Damla Kutulu'ya 2022 yılında 15 yıl hapis cezası verilmişti. Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Kutulu'ya verilen 15 yıl hapis cezasını onadı.
29.11.2023 Gündem
Hikâye Erfelek’te başladı, orada bitti
Hikâye Erfelek’te başladı, orada bitti Kocaeli’nde eşi tarafından vurularak öldürülen Kezban Göksu’nun yıllardır adeta hapis hayatı yaşadığı ortaya çıktı. Annesini korumak isterken babası tarafından yaralanan oğlu da yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem
Ahzab Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Ahzab Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali İslam dini, Kur’an-ı Kerim’de yer alan tüm surelerin faziletleri olduğuna işaret edilen bir dindir. Bu bağlamda Müslümanlar Kur’an’da yer alan sureleri sık sık tekrar etmektedir. Ahzab Suresi de bu bağlamda okunan sureler arasında yer almaktadır.
24.10.2023 Sureler
İsra Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
İsra Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 17. Suresi olan İsra Suresi, faziletleri bakımından oldukça zengin kabul edilmektedir. 111 ayet-i kerimeden oluşan bu surenin ismi 1. Ayetinde geçen “isra” kelimesinden gelmektedir.
24.10.2023 Sureler
Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Nisa süresi Mekke döneminde inmiştir. Medine’ de nazil olmuştur. Toplam 176 ayetten oluşmaktadır. Nisa süresi, Al-i İmran süresinden sonra, Maide süresinden önce gelmektedir. Nisa süresinin mushaftaki sırası dördüncü, iniş sırasına göre ise 92.süredir. Nisa, kadınlar demektir. Sürenin genelinden bahsedilen kadın konularından dolayı sürenin adı olmuştur. Nisa süresi bir giriş bölümü ve sonrasında üç bölüm halinde incelenmektedir. Giriş kısmı on ayetten oluşmaktadır. Nisa süresi genel olarak kadın hakları, kadınların hukuku ve sosyal konumlarını açıklamaktadır.
24.10.2023 Sureler
Enbiya Suresi Oku - Enbiya Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali
Enbiya Suresi Oku - Enbiya Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'in 21. suresi olan Enbiya Suresi toplam 112 ayettir. Enbiya Suresi 321. sayfada başlayıp, 330. sayfada ise bitmektedir. Enbiya Türkçe anlamı, ‘peygamber’ demektir. Mekke’de indiğine inanılan sure peygamberlerin dini yayma sürecinden ve çeşitli özelliklerinden bahsettiği için bu ismi almıştır. Mekkeli paganların inançlarını eleştirmektedir. Enbiya ne demek, Enbiya Suresi kaç sayfa, son sayfası, kaçıncı cüz olduğunu, okunuşu, Türkçe anlamı, tefsiri, fazileti ve diyanet mealini merak edenler detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirler.
24.10.2023 Sureler
intihar ettiğini iddia etmişti! Katil kocaya çifte indirim
intihar ettiğini iddia etmişti! Katil kocaya çifte indirim Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, onandı.
9.10.2023 Gündem
‘Röntgenci’ damadın korkunç planı! 38 gün evli kaldı, otelden evi 6 gün boyunca gözetledi
‘Röntgenci’ damadın korkunç planı! 38 gün evli kaldı, otelden evi 6 gün boyunca gözetledi Kocaeli'de boşanma aşamasındaki hemşire eşini ve kayınbabasını öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanığın maktulle 38 gün evli kaldığı, Şanlıurfa'dan Kocaeli'ye gelen eşini takip ettiği ve 6 gün kaldığı otelden yaptıkları ise kan dondurdu.
11.09.2023 Gündem
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bakmayın onun iri yarı olduğuna Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan ile bol filtreli paylaşımı olay oldu.
6.09.2023 Cadde
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Evinin duvarına astığı pankart yüzünden 'prize bağlı' yaşıyor!
Evinin duvarına astığı pankart yüzünden 'prize bağlı' yaşıyor! Rize’nin Kalkandere ilçesinde eşini kaybettikten sonra evinin duvarına ‘evlilik ilanı’ asan dokuz çocuk babası Salih Aycibin’e (59), günde 750 telefon geldiğini söyledi.
4.08.2023 Gündem
Yaşar Alptekin'den tepki çeken itiraf! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım'
Yaşar Alptekin'den tepki çeken itiraf! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım' 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Geçtiğimiz ay görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturan ünlü isim, katıldığı bir programda ilk eşiyle boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatmasıyla tepki çekti.
3.08.2023 Cadde
Rize’de ilginç olay! Pankarttan sonra 100 kadın beni aradı
Rize’de ilginç olay! Pankarttan sonra 100 kadın beni aradı Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in vefat eden eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.
2.08.2023 Haberler
Rize’de ilginç olay! Pankarttan sonra 100 kadın beni aradı
Rize’de ilginç olay! Pankarttan sonra 100 kadın beni aradı Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in vefat eden eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.
2.08.2023 Gündem
Safiye Soyman MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı
Safiye Soyman MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı 62 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun, 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Safiye Soyman son olarak sosyal medya hesabından sağlık durumu merak edilen oğlu Harun'u paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı
Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Ünlü şarkıcı, sağlık durumu merak edilen oğlu Harun ile videosunu yayınladı.
21.07.2023 Cadde
Yer: Konya... Bitkisel ilaç kullandı, çocuğu olduğunu öğrendi! DNA testi şoke etti
Yer: Konya... Bitkisel ilaç kullandı, çocuğu olduğunu öğrendi! DNA testi şoke etti Konya'da, doktorların 'çocuğun olmaz' dediği 42 yaşındaki Mustafa Y., eşinin hamile olduğunu öğrenmesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Ancak Mustafa Y. daha sonra öğrendiği gerçekle yıkıldı.
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görücü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.