Görümce

Görümce

Son dakika Görümce haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Görümce gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Görümce haber sayfamızda...

Görümce

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 225 görümce haberi bulunmuştur.
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6. ayında olan 33 yaşındaki oyuncu,"Tam bir eziyet oldu bu durum" dedi ve Gupse Özay ve Aslı Enver ile bu konuda dertleştiğini söyledi.
1.02.2024 Cadde
Anneliğin trajikomik hâlleri
Anneliğin trajikomik hâlleri Gupse Özay senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Lohusa”da anne olma deneyimini ve lohusalık sürecindeki zorlukları hemcinsleriyle dertleşerek anlatıyor.
19.01.2024 Kültür Sanat
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı'
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı' 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi çok izlenen filmlere imza atan komedyen Gupse Özay, doğum yaptığından beri kızı Jan Asya ile kendisinin ilgilendiğini söyledi. Kaygılı bir ruh haline sahip olmasına vurgu yapan ünlü oyuncu ve senarist, lohusalık dönemine dair çarpıcı sözler sarf etti.
16.01.2024 Cadde
Barış Arduç: Eşimi çok yetenekli buluyorum!
Barış Arduç: Eşimi çok yetenekli buluyorum! Üç yıllık sessizliğine nokta koyan Gupse Özay, senaryosunu yazdığı; bir anne ile babanın doğumdan sonra yaşadıkları komik olayları anlatan ‘Lohusa’ filmi için gün sayıyor. Barış Arduç, kendisi gibi oyuncu olan eşi Gupse özay'dan övgüyle bahsetti.
8.12.2023 Cadde
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi Cumhuriyet ilan edilmeden önceki günü anlatan “Son Akşam Yemeği” bu tarihi olaya mutfaktaki halk tarafından bakarken, Ulu Önder Atatürk’ün genç nesilleri ne kadar önemsediğinin altını çiziyor.
27.10.2023 Kültür Sanat
'Lohusa'nın okuma provasında buluştular
'Lohusa'nın okuma provasında buluştular Oyuncu ve senarist Gupse Özay’ın yeni projesi 'Lohusa'nın okuma provası gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin oyuncu kadrosu prova için bir araya geldi.
24.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bike İsminin Anlamı Nedir? Bike Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Bike İsminin Anlamı Nedir? Bike Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Benzersiz ya da eşsiz tanımlamaları üzerinden Bike ismi öne çıkmaktadır. Her ne kadar unisex bir isim olarak ön plana Çıksa bile, genelde kızlar için değerlendirilen adlar içerisinde bulunur. Bike isminin ayrıntılarını sizler için derledik.
25.09.2023 Eğitim
Gupse Özay’dan yeni film: Lohusa!
Gupse Özay’dan yeni film: Lohusa! 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi çok izlenen filmlere imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Cadde
Erdoğan, Trakya mitinglerinde konuştu: Anadolu ihtilali burada şekillendi
Erdoğan, Trakya mitinglerinde konuştu: Anadolu ihtilali burada şekillendi Trakya’da miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli’deki konuşmasında, Pınarhisar Cezaevi’ndeki tutukluluk günlerini hatırlatarak, “Partimizin ufkunu burada çizdik. Türkiye’ye dair hayallerimizi Pınarhisar’da somutlaştırdık” dedi.
9.05.2023 Gündem
'Batı alışacak' diyerek tepki gösterdi: Dergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez
'Batı alışacak' diyerek tepki gösterdi: Dergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İstanbul kükrerse dünya titrer. Bu batı alışacak. Dergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi burası çözer." ifadelerini kullandı.
8.05.2023 Gündem
Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görümce filmi nerede, kaç yılında çekildi?
Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görümce filmi nerede, kaç yılında çekildi? Görümce filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2016 yılı Aralık ayında vizyona giren yönetmen koltuğunda Kıvanç Barönü'nün yer aldığı filmin senaristliğini ise Gupse Özay yaptı. İşte Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
11.03.2023 Bilgi Rehberi
Yaralı depremzedeye ve bebeğine evini açtı, anne şefkatiyle bakıyor
Yaralı depremzedeye ve bebeğine evini açtı, anne şefkatiyle bakıyor Kayseri’de yaşayan Meryem Çalık, Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalarak kalça kemiği kırılan depremzede kadını ve çocuğuna evini açtı. Depremzede kadına ve kızına anne şefkatiyle bakan Çalık, “İnşallah onlar bizden memnun kalırlar da, Allah’ta bizden memnun kalır” dedi.
28.02.2023 Haberler
Yaralı depremzedeye ve bebeğine evini açtı
Yaralı depremzedeye ve bebeğine evini açtı Kayseri’de yaşayan Meryem Çalık, Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalarak kalça kemiği kırılan depremzede kadını ve çocuğuna evini açtı. Depremzede kadına ve kızına anne şefkatiyle bakan Çalık, “İnşallah onlar bizden memnun kalırlar da, Allah’ta bizden memnun kalır” dedi.
28.02.2023 Gündem
Toprağa gömülü cesedi bulunmuştu! 2 ağabeyi, eşi ve görümcesi tutuklandı
Toprağa gömülü cesedi bulunmuştu! 2 ağabeyi, eşi ve görümcesi tutuklandı Diyarbakır’da, 2 yıl önce eşi Yasemin Demir'i (34) öldürüp, kum ocağında gömdüğünü itiraf eden Rüstem Demir (34) ile kız kardeşi Mensure Demir (36) ve kadının ağabeyleri Mümtaz Demir (44) ile Mehmet Aziz Demir (49) tutuklandı.
21.09.2022 Gündem
Görümce filmi oyuncuları ve konusu! Görümce nerede çekildi?
Görümce filmi oyuncuları ve konusu! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi, 2016 yıllında beyazperdedeki yerini alan komedi türündeki yapımdır. Filmin başrollerinde ise Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece yer alıyor. Filmde kardeşinin sevdiği kadınlara takıntılı olan bir ablanın maceraları anlatılıyor. Peki, Görümce filmi oyuncuları kim?
27.07.2022 Bilgi Rehberi
Hayalleri suya düştü, evsiz kaldı! Ukraynalı annenin çaresizliği ülkeyi karıştırdı
Hayalleri suya düştü, evsiz kaldı! Ukraynalı annenin çaresizliği ülkeyi karıştırdı DJ olan eşi orduya teslim oldu, o ise oğlu ve köpeğiyle birlikte İngiltere'ye sığındı. Ancak işler hiç de planladığı gibi gitmedi. Yeni bir hayata başlama umudu suya düşen Ukraynalı anne evsiz kaldı. Üstelik sadece o değil binlerce Ukraynalı da aynı problemi yaşıyor.
29.05.2022 Haberler
Hayalleri suya düştü, evsiz kaldı! Ukraynalı annenin çaresizliği ülkeyi karıştırdı
Hayalleri suya düştü, evsiz kaldı! Ukraynalı annenin çaresizliği ülkeyi karıştırdı DJ olan eşi orduya teslim oldu, o ise oğlu ve köpeğiyle birlikte İngiltere'ye sığındı. Ancak işler hiç de planladığı gibi gitmedi. Yeni bir hayata başlama umudu suya düşen Ukraynalı anne evsiz kaldı. Üstelik sadece o değil binlerce Ukraynalı da aynı problemi yaşıyor.
29.05.2022 Dünya
Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel yemekleri yarıştırdılar
Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel yemekleri yarıştırdılar Aksaray’da yurt genelinde olduğu gibi Türk Mutfağı Haftası kutlanırken, ilçelerden ve köylerden gelen kadınlar hünerlerini 5.Aksaray Yöresel Yemek Yarışmasında sergiledi.
26.05.2022 Haberler
Sosyetik Gelin filmi konusu oyuncu kadrosu! Sosyetik Gelin filmi nerede çekildi?
Sosyetik Gelin filmi konusu oyuncu kadrosu! Sosyetik Gelin filmi nerede çekildi? Sosyetik Gelin filmi bu akşam Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir'in oturduğu Sosyetik Gelin filminin başrollerinde Gizem Karaca ve Barış Murat Yağcı yer alıyor. Peki Sosyetik Gelin filmi konusu nedir nerede kaç yılında çekildi?
16.04.2022 Cadde
Köpek dövüşü nedeniyle Esmanur'u bıçakla yaralayan görümce gözaltında!
Köpek dövüşü nedeniyle Esmanur'u bıçakla yaralayan görümce gözaltında! Aksaray’da, 'köpek dövüşü' nedeniyle gelinleri Esmanur Güney'i (21) bıçaklayan, kendisi de sopayla yaralanan İsmigül Ş. (34) ile yine sopayla yaraladığı kardeşi Kenan Güney (25), tedavilerinin ardından gözaltına alındı.
11.04.2022 Gündem
Eda Ece aslen nereli kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Eda Ece film ve dizileri...
Eda Ece aslen nereli kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Eda Ece film ve dizileri... Eda Ece kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece Fox TV ekranında yeni başlayan Maske Kimsin Sen? programında jüri üyeliği yapıyor. Peki Eda Ece kimdir?
8.01.2022 Cadde
Aşk haberlerine  tepki gösterdi
Aşk haberlerine tepki gösterdi Eda Ece, şef Danilo Zanna’yla çıkan aşk haberlerini yalanladı.
20.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Görümce ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.