Görüşmeler

Görüşmeler

Son dakika görüşmeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görüşmeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görüşmeler haber sayfamızda...

Görüşmeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.457 görüşmeler haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı Otomotiv endüstrisinde kalite kontrolü yapay zeka destekli kameralarla sağlayan Academic Sight, otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından Alman Robodex’ten yatırım aldı.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
‘Asgari ücrete ara zam yok’
‘Asgari ücrete ara zam yok’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam olmayacağını söyleyerek, enflasyon ve sözleşmeden kaynaklı farkların temmuz ayında emekli maaşlarına yansıyacağını, bunun dışında bir zam yapılmayacağını belirtti.
18.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Santos’la yolları ayırdıktan sonra takımla yaptığı toplantıyı paylaştı, “Oyuncuları tebrik ettim. ‘Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Size helal olsun’ dedim. Çürümüş bir takım var elimizde” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Beşiktaş
17 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları
17 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları İlişkiler önemli ! 17 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu
16.04.2024 Astroloji
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta sakatlanan ve sonu kapatan Jayden Oosterwolde, yurt dışında ameliyat oldu. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı!
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı! TFF'nin kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin yer alacağını açıklamasının ardından Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı VAR hakemi resmen açıklandı.
13.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco eşleşmesi hakkında konuştu.
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 İtalya Serie A
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'nin rövanş mücadelesi UEFA ülke puanı için son derece önemli. Fenerbahçe Yunan ekibini elerse tarihimizin en iyi sezonuna imzamızı atacağız. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Görüşmeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.