Görüştü

Görüştü

Son dakika görüştü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görüştü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görüştü haber sayfamızda...

Görüştü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.431 görüştü haberi bulunmuştur.
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Bakan Fidan,  İsmail Haniye ile görüştü
Bakan Fidan, İsmail Haniye ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'da Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile temaslarda bulundu.
17.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.
17.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya Dışişleri Bakanı January Yusuf Makamba ile görüştü.
16.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.
15.04.2024 Gündem
Son dakika... Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Son dakika... Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
MİT'ten kritik İran - İsrail görüşmesi! ABD'li mevkidaşı İbrahim Kalın'ı aradı
MİT'ten kritik İran - İsrail görüşmesi! ABD'li mevkidaşı İbrahim Kalın'ı aradı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
14.04.2024 Gündem
Saldırı sonrası Türkiye ile İran arasında ilk temas!
Saldırı sonrası Türkiye ile İran arasında ilk temas! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İranlı mevkidaşıyla görüştü. Fidan, Türkiye'nin gerilimin tırmanmamasını istediğini ifade etti.
14.04.2024 Haberler
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde ateşkes için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini söyledi.
13.04.2024 Gündem
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Gündem
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler
İran Dışişleri Bakanı'ndan peş peşe kritik görüşmeler İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail ile yaşanan gerginliklerin gölgesinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile görüştü.
11.04.2024 Dünya
‘Bu ülke iki sandıkla kuruldu’
‘Bu ülke iki sandıkla kuruldu’ CHP Genel Başkanı Özel, MHP lideri Bahçeli’nin sözlerine yanıt verdi: “Dünyada bir ülke sandıkla kurulduysa bu ülke kurulmuştur. Bir, cepheye mermi taşıyan annelerin sandıklarındaki mermileriyle; iki, TBMM’nin yönettiği Kurtuluş Savaşı’yla kurulmuştur” 
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görüştü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.