Gösterim

Gösterim

Son dakika Gösterim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gösterim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gösterim haber sayfamızda...

Gösterim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.016 gösterim haberi bulunmuştur.
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Doğayı yaşat ki insan yaşasın
Doğayı yaşat ki insan yaşasın Engin Altan Düzyatan, yeni belgeseli “Sen De Fark Et”te dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunlara dikkat çekiyor.
18.04.2024 Kültür Sanat
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor
‘Tereddüt Çizgisi’ gün sayıyor Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’de yapan Selman Nacar’ın son filmi “Tereddüt Çizgisi”, 3 Mayıs’ta vizyona girecek.
15.04.2024 Kültür Sanat
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, yakında Makedonya’da yayınlanmaya başlayacak. Projenin başka ülkelerden de talep gördüğü öğrenildi.
13.04.2024 Cadde
Balkanlar'da 'İnci Taneleri' rüzgarı!
Balkanlar'da 'İnci Taneleri' rüzgarı! Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin yıldızı Hazar Ergüçlü: Dilber hesapsız bir karakter!
'İnci Taneleri'nin yıldızı Hazar Ergüçlü: Dilber hesapsız bir karakter! 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Cadde
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde
‘İnci Taneleri’ne Cannes’da özel gösterim
‘İnci Taneleri’ne Cannes’da özel gösterim Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ için Cannes’da özel gösterim yapılacak.
6.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim!
'İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim! Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8-10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Cadde
Filistin’de ‘Kırık Kameralar’
Filistin’de ‘Kırık Kameralar’ Salt’ın Filistin’e dair kısa ve uzun metrajlı filmleri bir araya getiren “Kırık Kameralar” gösterim programı 4 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde Salt Beyoğlu’ndaki Açık Sinema’da ve saltonline.org’da izleyiciyle buluşacak.
29.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Yoğun ilgi gördü
Yoğun ilgi gördü ‘Sırrını Biliyorum’ filminin, Bursa Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’ndeki seyircili gösterimi ilgi gördü.
27.03.2024 Cadde
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı  Bu yıl, altı farklı kategoride; “Purpose Driven Marketing”, “Marketing Impact”, “Impact Media”, “Emerging Tech Marketing”, “E-commerce Marketing” ve “Creative alanlarında başvuruların alındığı  SMARTIES™ X Global 2023 Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı.
25.03.2024 Stil
Halk oyunlarına modern yorum
Halk oyunlarına modern yorum Anadolu Ateşi, 25 yıldır geleneksel Türk halk oyunlarının çeşitliliğini ve zenginliğini modern estetikle harmanlayan gösteriler sunuyor. Topluluğun Türk halk oyunlarına etkisini uzmanlar değerlendirdi.
20.02.2024 Kültür Sanat
Çekim Antalya’da gösterim Hollywood’ta
Çekim Antalya’da gösterim Hollywood’ta Guy Richie’nin yeni filmi “The Ministry Of Ungentlemanly Warfare”in fragmanı yayınlandı.
2.02.2024 Kültür Sanat
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar
Fırat Tanış'ın 500. oyun heyecanı
Fırat Tanış'ın 500. oyun heyecanı Fırat Tanış, önceki gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı. Sekiz yıldır oynadığı müzikal oyun 'Gelin Tanış Olalım' için anlamlı bir özel gösterim gerçekleştirmeye hazırlanan Fırat Tanış, prova için Trump Sahne’ye geldi.
26.01.2024 Cadde
Miniklere özel ‘Patara’ gezisi
Miniklere özel ‘Patara’ gezisi Patara Antik Kenti’nin sırları sahnede aralanıyor! İş Sanat’ın yeni oyunu “Pat Pat Patara”, dört yaş ve üzeri minik izleyicileriyle sürprizlerle dolu kentin gizemli tarihinin peşinde heyecanlı bir serüvene çıkıyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Fırat Tanış'tan takdir alan hareket! Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak
Fırat Tanış'tan takdir alan hareket! Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak Fırat Tanış, 'Gelin Tanış Olalım' adlı oyunu için 500'üncü kez sahneye çıkacak. Ünlü isim, bu oyundan elde edilecek tüm geliri deprem bölgesinde kullanılması için UNICEF'e bağışlayacak. Levent’te görüntülenen Tanış, sekiz yıldır rol aldığı oyun hakkında konuşurken, 'tatil' sorusuna da dikkat çeken bir cevap verdi.
24.01.2024 Cadde
Kış turizminde güneş nasıl açar?
Kış turizminde güneş nasıl açar? Küresel ısınma kaynaklı iklim değişikliği nedeniyle dağdaki kar örtüsü, coğrafi konuma ve rakıma bağlı olarak azalıyor. Kış turizminde sürdürülebilirlik bir numaralı gündem olmaya aday. Palandöken’de şimdiden bu konuda çalışmalar yapılıyor.
12.01.2024 Pazar
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur'
Büşra Pekin'dan Ajda Pekkan açıklaması! 'O bir efsane, benim için onur' Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Şerif Sezer'in rol aldığı 'Başkan' filminin galası gecesi önceki gün Kanyon Sinemaları’nda yapıldı. Büşra Pekin, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.01.2024 Cadde
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
6. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 6. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024
6. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 6. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024 Öğrencilerin 1. sınıftan almaya başladığı matematik dersi lise ve üniversite hayatları boyunca karşılarına çıkar. Özellikle liseye geçiş sınavı LGS ve üniversiteye giriş sınavları TYT ve AYT sınavlarının vazgeçilmez konularından biri de matematiktir. Pek çok öğrencinin zorlandığı matematik ders konuları sınıf derecesine göre farklılık gösterir. 6. sınıf matematik konuları toplamda 16 tanedir. 2023-2024 yılında 1. dönem ve 2. dönem 6. sınıf matematik dersi müfredatı için “6. Sınıf Matematik Konuları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
5. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 5. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024
5. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 5. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024 Öğrenciler ilkokul çağından üniversiteye kadar matematik dersi alırlar. Özellikle lise giriş, üniversite giriş ve memur alım sınavlarında öğrencilerin karşısına matematik alanı çıkar. Matematik konuları sınıfların derecesine göre değişiklik göstermektedir. MEB tarafından açıklanan müfredata göre matematik dersleri düzenlenir. 2023-2024 yılında 1. dönem ve 2. dönem olmak üzere 5. sınıf matematik konuları toplamda 12’dir. 1. dönem ve 2. dönem 5. sınıf matematik dersi müfredatı için “5. Sınıf Matematik Konuları 2023-2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
1.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gösterim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.