Göz Göz

Göz Göz

Son dakika göz göz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz göz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz göz haber sayfamızda...

Göz Göz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96.919 göz göz haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
8.04.2024 Futbol
Göztepe rövanş peşinde
Göztepe rövanş peşinde Sarı-kırmızılı ekip çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'la karşılaşacak. Rakibine sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olan Göztepe rövanşı almak istiyor.
31.03.2024 1.Lig
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu!
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu! Göztepe'de 3 futbolcu performanslarıyla göz dolduruyor. Göztepe'nin sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiraladığı kaleci Lis ise 26 karşılaşmada 2340 dakika görev yaptı.
22.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.
15.03.2024 Haberler
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e
Göztepe'den müthiş avantaj! Adım adım Süper Lig'e Şanlıurfaspor engelini de aşan İzmir temsilcisi, son 8 haftaya 10 puanlık avantajla girdi.
11.03.2024 Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!   Boluspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2-0’lık skorla geçen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, "Sarı kırmızılılar, Stanimir Stoilov önderliğinde Süper Lig koşusunu inançla sürdürüyor. Muhteşem bir görsel şölene daha imza atan şanlı Göztepe taraftarı, en büyük alkışı hak ediyor" dedi.
5.03.2024 1.Lig
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor En yakın takipçisi Kocaelispor'la arasındaki puan farkını 7'ye çıkaran Göztepe, adım adım Süper Lig hedefine yaklaşıyor.
4.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak Altay’ı 4-0 yenerek hem derbi zaferi yaşayan hem de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Stoilov’un gelişi, takımdaki görünüm ve oyun alanındaki dönüşüm keyifle izleniyor. Bu koşullar Göz Göz’ü Süper Lig’e taşır’’ dedi.
7.02.2024 1.Lig
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor Ana yemeklerin gözdesi olan et soteyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de etin lokum gibi olması. Usta aşçılara göre etin yumuşacık olmasını ve ağızda dağılmasını sağlamak mümkün. 20 yıllık usta aşçı lokum gibi etin sırrını paylaştı.
29.01.2024 Yemek
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk istiyoruz bu sene!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk istiyoruz bu sene! Trendyol 1. Lig’de evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, teknik direktör Stanimir Stoilov ile tarih yazacak gibi duruyor. Zirve yürüyüşünü muhteşem futbollarıyla sürdürüyorlar. Liderle puan farkı da eriyor. Haydi Göz Göz, çıkar bizi Süper Lig’e’’ dedi.
24.01.2024 1.Lig
Göztepe transferde vites artırdı
Göztepe transferde vites artırdı Süper Lig'i hedefleyen Ege temsilcisi, 3 futbolcu ile prensipte el sıkıştı.
5.01.2024 1.Lig
Yılların aşçısı açıkladı… Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktası buymuş!
Yılların aşçısı açıkladı… Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktası buymuş! Pirinç pilavı Türk mutfağında her ana yemeğin yanında ikram edilen kuru lezzetlerden birisidir. Ancak pirinç pilavı yapmak kolay gibi gözükse de kıvamını tutturmak zordur. Genellikle lapa olması gibi problemlerle karşılaşılır. Yılların aşçısı pilavın lezzetine lezzet katan püf noktayı verdi.
19.12.2023 Yemek
Göztepe silindir gibi!
Göztepe silindir gibi! Tuzlaspor ve Giresunspor maçlarından 3 puanla ayrılarak Süper Lig iddiasını kuvvetlendiren İzmir ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yola devam etti.
7.12.2023 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Asıl mücadele şimdi başlıyor
90+3 Ege'de Futbol | Asıl mücadele şimdi başlıyor 1. Lig’de evinde Giresunspor’u 3 golle geçen ve 2’de 2 yapan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Göz Göz’ün, yeni teknik patronu Stanimir Stoilov’la yeniden ayağa kalktığı bir gerçek. Şimdi 3 haftalık zorlu bir fikstür onları bekliyor. Rehavete kapılmadan, Süper Lig trenine binmeleri en büyük arzumuz" dedi.
6.12.2023 Futbol
90+3 Ege'de futbol | Değişimle gelen mutluluk!
90+3 Ege'de futbol | Değişimle gelen mutluluk! Trendyol 1. Lig’de yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçında galibiyetle tanışan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Futbolda değişimler, dönüşümler anlıktır. Farkında olan, işini bilen olaya el koyar istediğini gerçekleştirir. Göz Göz için güzel günler yakın' dedi.
29.11.2023 1.Lig
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak
Göztepe'de yeni teknik patron Stoilov ilk sınavına çıkacak Bulgar teknik direktör ile sözleşme imzalayan İzmir ekibi, yarın 13'üncü hafta maçında evinde Tuzlaspor'u ağırlayacak.
25.11.2023 1.Lig
Atınç Nukan bu sezon Göztepe'de parlıyor!
Atınç Nukan bu sezon Göztepe'de parlıyor! Göztepe'de 5. sezonunu geçiren Atınç Nukan adından söz ettirmeye devam ediyor. 1.96'lık boyuyla sarı-kırmızılıların savunmasının bel kemiği olan Atınç Nukan, attığı kritik kafa golleriyle de takımına hayat verdi.
8.11.2023 1.Lig
Fenerbahçe'den kiralık gitti, 1. Ligi salladı! 5 maçta 3 gol
Fenerbahçe'den kiralık gitti, 1. Ligi salladı! 5 maçta 3 gol Sarı-lacivertli takımdan 1. Lig ekibi Kocaelispor'a kiralık olarak transfer olan Emir Ortakaya, Göztepe maçında 3 puanı getiren isim oldu.
5.11.2023 1.Lig
Sahte tereyağı yiyor olabilirsiniz - Bu yöntemle test edin! Eritince köpürüyorsa…
Sahte tereyağı yiyor olabilirsiniz - Bu yöntemle test edin! Eritince köpürüyorsa… Türk mutfağında tereyağının vazgeçilmez bir lezzet olduğu bir gerçektir. Tereyağı yemeklere zengin bir tat katar ve aynı zamanda sağlık açısından da bazı faydalar sunar. Ancak, tereyağının gerçek ve kaliteli olması, yemeklerin tadını artırmanın yanı sıra sağlık yararlarından da tam anlamıyla faydalanmanızı sağlar. Peki, tereyağının gerçek olup olmadığını nasıl anlayabilirsiniz?
30.10.2023 Püf Noktası
Yılların muhallebicisi püf noktasını açıkladı: Topaklanmayan muhallebi tarifi!
Yılların muhallebicisi püf noktasını açıkladı: Topaklanmayan muhallebi tarifi! Muhallebi, birçok insanın sevdiği lezzetli bir süt tatlısıdır. Genellikle puding gibi düşünülse de, muhallebi daha hafif ve kremamsı bir dokuya sahiptir. Misafirlerinize veya çocuklarınıza gönül rahatlığıyla yapabileceğiniz bu tatlını püf noktasını yılların muhallebicisi açıkladı… Bu tarifle muhallebi asla topaklanmıyor…
20.10.2023 Yemek
Didem İsminin Anlamı Nedir? Didem Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Didem İsminin Anlamı Nedir? Didem Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Yeni bir bebeğin heyecanı ile dolup taşan anneler ve babalar bebeklerine koyacakları ismi sıklıkla araştırmaktadır. Özellikle kız bebek bekleyen ebeveynlerin tercih edebileceği birçok isim bulunmaktadır. Bu isimlerden birisi olan Didem anlamı nedir? Didem ne demek, hangi anlama gelir? Sizin için tüm detayları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Göztepe'de Danimarkalı stoper imzayı attı
Göztepe'de Danimarkalı stoper imzayı attı Transferde vites artıran İzmir temsilcisi, Danimarkalı savunmacı Lasse Nielsen'e imza attırdı.
23.08.2023 Galatasaray
Göztepe'de kadro sil baştan!
Göztepe'de kadro sil baştan! 1'inci Lig'e yenilgiyle başlayan İzmir ekibi tam 11 takviye birden yaptı.
15.08.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Göz Göz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.