Göz Makyajı

Göz Makyajı

Son dakika göz makyajı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz makyajı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz makyajı haber sayfamızda...

Göz Makyajı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 451 göz makyajı haberi bulunmuştur.
Göz makyajının etkili mi etkili 5 bilinmeyeni! En iyi görünüm böyle elde ediliyor
Göz makyajının etkili mi etkili 5 bilinmeyeni! En iyi görünüm böyle elde ediliyor Göz makyajının akşam görünümünüze çok şey katabileceğini biliyor muydunuz? Elbette saç ve elbiseniz de çok önemli ama göz makyajıyla gerçekten harikalar yaratabilirsiniz. Basit bir göz makyajı da son derece göz alıcı olabilir. İşte size 5 adımda göz makyajı püf noktaları.
16.11.2023 Makyaj
Tören kıyafetiyle dikkat çeken Lady Gaga, sahneye makyajsız çıktı!
Tören kıyafetiyle dikkat çeken Lady Gaga, sahneye makyajsız çıktı! Bu yıl 95'inci kez düzenlenen Oscar Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Ünlü şarkıcı Lady Gaga, törendeki tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Törene tül detaylı dekolteli elbisesiyle çıkan şarkıcı, sahneye ise makyajsız ve günlük tarzıyla çıktı. Gaga'yı sahnede görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
13.03.2023 Cadde
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020'de online bağlantıyla, 2021'de ise minimum katılım ve çok sıkı güvenlik önlemleriyle düzenlenen Grammy Ödülleri, geçtiğimiz yıl eski pırıltısına kavuşmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2023 Cadde
Trend raporu
Trend raporu KARGO PANTOLON YÜKSELİŞTE Rahatına düşkün modern stil sahibi kadınlar için sezonun yükseleni kargo pantolonlar...
30.09.2022 Cadde
Burcu Özberk tatil sonrası imaj tazeledi
Burcu Özberk tatil sonrası imaj tazeledi Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan ve dizisi geçtiğimiz aylarda final yapan Burcu Özberk, soluğu tatilde almıştı. İlk olarak Bali'ye giden ünlü isim, sonrasında ailesiyle Türkiye'de tatiline devam etmişti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, geçtiğimiz günlerde çıktığı tekne tatili dönüşü imaj tazeledi.
20.08.2022 Cadde
Milyonlar onu izliyor: Makyaj yaparken cinayet hikayeleri anlatıyor!
Milyonlar onu izliyor: Makyaj yaparken cinayet hikayeleri anlatıyor! Özellikle YouTube'da en çok izlenen kategorilerin başında makyaj geliyor. Milyonlarca takipçisi olan Bailey Sarian, videoları en çok izlenen makyaj sanatçılarından biri. Ancak onu ayıran bir özelliği var...
22.07.2022 Dünya
Uzmanlardan göz makyajı uyarısı
Uzmanlardan göz makyajı uyarısı Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Küçüködük, yalnızca göz çevresinde kullanılmak üzere tasarlanmış kozmetik ürünlerin kullanılması gerektiğini belirterek, göz sağlığı açısından makyaj malzemelerinin bir başkasıyla kesinlikle paylaşılmaması gerektiğini vurguladı.
21.07.2022 Sağlık
Çağla Şıkel ve oğullarının alışveriş günü
Çağla Şıkel ve oğullarının alışveriş günü Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün oğulları Uzay Altuğ ve Kuzey Altuğ ile bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Şıkel, oğullarıyla birlikte kameralara poz verdi.
19.06.2022 Cadde
Göze lazer tedavisinde dikkat edilmesi gereken 5 nokta
Göze lazer tedavisinde dikkat edilmesi gereken 5 nokta Kovid-19 pandemisinde en çok karşılaşılan sorunlardan biri de maskenin üzerine gözlük takılması oldu. Maskenin gözlükte buharlaşmaya yol açması ve yaşam kalitesini düşürmesi nedeniyle pek çok kişi gözlükten kurtulmak için lazer tedavisine yöneldi. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Sübay, görme kusurlarını gideren lazer tedavisinde bilinmesi gereken 5 noktayı açıkladı:
15.04.2022 Genel Sağlık
Porselen Makyaj Nedir, Nasıl Yapılır? Porselen Makyajın Özellikleri Nelerdir?
Porselen Makyaj Nedir, Nasıl Yapılır? Porselen Makyajın Özellikleri Nelerdir? Porselen makyajı, kadınlar arasında yaygın olarak kullanılan terimlerin başında yer almaktadır. Uzun süre kalıcı olması ve moda olarak tercih edilmesi, kadınları arasında bazı tartışmaların oluştuğu gözlenmektedir. Porselen makyajı nedir? Porselen makyajın nasıl yapılır detayları ile derledik.
26.03.2022 Güzellik
‘Enerji, neşe ve dinamizm katıyor'
‘Enerji, neşe ve dinamizm katıyor' ‘Renkler’ kitabının yazarı, renk uzmanı ve araştırmacısı Pelin Gülşen, “Yılın rengi olarak seçilen dinamik ‘Very Peri’, dijital dünyada olduğu kadar moda dünyasına da enerji, neşe ve dinamizm katıyor” dedi
18.12.2021 Cadde
Kış mevsiminde görülme riski artıyor! Görme kaybı...
Kış mevsiminde görülme riski artıyor! Görme kaybı... Halk arasında ‘göz nezlesi’ olarak bilinen ‘adenoviral konjonktivit’, göz enfeksiyonlarının başlıca sebebini oluşturuyor. Gözün ön yüzeyinin ve göz kapaklarının içini örten şeffaf zar dokusunun iltihaplanması nedeniyle; gözlerde kızarıklık, yanma, batma, çapaklanma, şişlik, ağrı ve bulanık görme gibi sorunlar gelişiyor. Tedavide gecikilirse görmede azalmaya ve uzayan göz şikayetlerine bağlı olarak yaşam kalitesinin bozulmasına yol açabiliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeşim Tasalı, çevresel etkenlere dirençli olan bu virüsün oda asısında uzun süre canlı kalabildiği için bulaşma riskinin de çok yüksek olduğu uyarısında bulunarak konu hakkında bilgi verdi.
11.12.2021 Genel Sağlık
Demet Özdemir yeni paylaşımıyla beğeni topladı
Demet Özdemir yeni paylaşımıyla beğeni topladı Magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram paylaşımındaki makyajı ve güzelliği ile hayranlarından tam not aldı.
10.12.2021 Cadde
Kirpik Neden Dökülür? Kirpik Dökülmesine Ne İyi Gelir?
Kirpik Neden Dökülür? Kirpik Dökülmesine Ne İyi Gelir? Uzun ve kalın nitelikteki kirpiklere sahip olabilmek gözlerin iyi bir şekilde görünmesini sağlamaktadır. Hem dış görünüşü hem de sağlığı büyük ölçüde etkileyen kirpikler sık sık dökülebilmektedir. Sizin için kirpik dökülmesinin nedenlerini derledik.
11.08.2021 Sağlık
Makyaj ‘göz’e geldi
Makyaj ‘göz’e geldi Pandemi sürecindeki maskeli yaşam kozmetik ve makyaj alışkanlıklarını da değiştirdi. Maske nedeniyle ruj ve fondöten talebi düşerken, maskara, far, göz kalemi gibi ürünler gözde oldu
19.06.2021 Ekonomi
Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir?
Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir? Kadınlar kendilerini daha güzel ve kusursuz göstermek için makyaj yapabiliyor. Makyaj malzemelerinden biri de, göz kalemlidir. Göz kalemi, göz bölgesine kullanılan bir üründür. Göz kalemini sürmek isteyenler, en iyi sürme yöntemlerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Göz kalemi nasıl sürülür? Göz kalemi nasıl çekilir? Göz kalemi sürme tekniklerini sizler için derledik.
9.06.2021 Makyaj
Gözde Kist Olur Mu? Göz Kapağı Kisti (Şalozyon) Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir?
Gözde Kist Olur Mu? Göz Kapağı Kisti (Şalozyon) Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir? Göz kapağı ile ilgili birçok hastalık vardır. Göz kapağı ile ilgili olan en önemli hastalıkların başında göz kapağı kisti yani şalozyon gelmektedir. Şalozyon göz kapağını etkiler ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir göz hastalığıdır. Şalozyon yani göz kapağı kisti olan kişiler doktora gitmeden önce internet üzerinden bu hastalığı araştırmaktadırlar. Peki gözde kist olur mu? Göz kapağı kisti yani şalozyon neden olur? Şalozyon nasıl tedavi edilir? İşte göz kapağı kisti ile ilgili tüm bilgiler.
12.03.2021 Sağlık
14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri
14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Peki sevgilinize ne alacağınızı kararlaştırdınız mı? Eğer hâlâ kararsızsanız işte size 14 Şubat için hediye alternatifleri...
1.02.2021 Hayat
Göz Kızarıklığına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Gözün Kanlanmasına Evde Çözüm...
Göz Kızarıklığına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Gözün Kanlanmasına Evde Çözüm... Çevresel faktörler başta olmak üzere birtakım unsurlar nedeniyle göz kızarıklığı yaygın olarak yaşanır. Bununla beraber kaşıntı, kanlanma, şişlik ya da ağrı ile bulanık görme gibi sorunlar meydana gelir. Peki, göz kızarıklığına ne iyi gelir, nasıl geçer? Göz kanlanması için evde çözüm yöntemleri...
29.01.2021 Sağlık
Cildinize zarar verebilecek 7 cilt bakım ürünü
Cildinize zarar verebilecek 7 cilt bakım ürünü Eski Mısırlılar, göz makyajı için oksitlenmiş bakırdan yapılmış bir macun kullandılar. Bu tehlikeli bileşen sonunda tahriş ve uykusuzluğa yol açacaktı, ancak güzellik adına acı çekmeye hazırdılar. Kozmetik endüstrisi yıllar içinde büyük ölçüde değişmiş olsa da, makyaj çantanızdaki bazı ürünler, sağlıklı ve kusursuz bir cilt elde etme çabalarınızı hala sabote ediyor olabilir. İşte detaylar... PEMBENAR ÖZEL
7.11.2020 Cilt Bakımı
Kovid-19 ile 'güzellik harcamaları' kısıldı
Kovid-19 ile 'güzellik harcamaları' kısıldı Kozmetik ürünlerinin ithalatı, Kovid-19 salgınının etkili olduğu yılın 8 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18,2 azalarak 53,5 milyon dolar oldu.
11.10.2020 Ekonomi
İşte sonbaharın en büyük güzellik trendi
İşte sonbaharın en büyük güzellik trendi Bu sezon mavi göz makyajı, özellikle göz kalemi ve maskara çeşitlerinden bahsederken, siyah ve kahverengiye ferahlatıcı bir alternatif olarak hizmet ediyor. İşte yeni sezonun vazgeçilmez güzellik trendi hakkında her şey...
1.10.2020 Makyaj
Maskeli makyajın ipuçları
Maskeli makyajın ipuçları Koronavirüse karşı en büyük kalkanımız maskeler cilt bakım ve makyaj rutinlerini de değiştirdi. Makyajda odak noktası artık gözler diyor ve bir kez daha altını çiziyoruz. Göz makyajı artık hiç olmadığı kadar ön planda, bu nedenle ten makyajı ve dudak makyajında hafif ya da yoğun bir görünüm de seçilse bu görünümlerin etkileyici bir göz makyajıyla desteklenmesi makyajın gücünü artırıyor.
22.08.2020 Cumartesi
Korona virüs döneminde en çok bu uygulama tercih edildi
Korona virüs döneminde en çok bu uygulama tercih edildi Covid-19 önlemleri nedeniyle maske kullanımının zorunlu hale gelmesinin ardından ruj kullanımının daha da zorlaştığını belirten Güzellik Koçu Aylin Çetinkaya, bu yazın en popüler uygulamaları arasında kalıcı dudak renklendirme olduğunu söyledi.
29.07.2020 Estetik
Gözleriniz makyajdan zarar görüyor! Lens kullananlar...
Gözleriniz makyajdan zarar görüyor! Lens kullananlar... Görme işlevi ve hayatla bağımızda en önemli organlardan olan gözlerimiz aynı zamanda yüzde en çok dikkat edilen, sağlığın, yorgunluğun, sevincin, üzüntünün, yaşın ve hislerin dışarıya yansıtıldığı yerdir. Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz makyajı ve temizliği hakkında dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. İşte detaylar...
2.07.2020 Makyaj

Benzer Haber Etiketleri

Göz Makyajı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.