Gözde Kocaoğlu

Gözde Kocaoğlu

Son dakika Gözde Kocaoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gözde Kocaoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gözde Kocaoğlu haber sayfamızda...

Gözde Kocaoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 163 gözde kocaoğlu haberi bulunmuştur.
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim Rıza Kocaoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Gözde Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ağabeyinin doğum gününü kutladı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Gözde Kocaoğlu, duygusal bir not ekledi.
19.03.2024 Cadde
Oyuncu arkadaşların eğlenceli tatili! Kızının su tabancasından kaçamadılar
Oyuncu arkadaşların eğlenceli tatili! Kızının su tabancasından kaçamadılar Beraber Çeşme'de tatil yapan oyuncu arkadaşlar Gözde Kocaoğlu ve Begüm Akkaya, eğlenceli bir gün geçirdi. Kocaoğlu'nun kızı Mercan'ın su tabancasının hedefi olan ünlü isimler ve arkadaşlarının o anları, kameralara yansıdı.
27.07.2023 Cadde
Oyuncu Gözde Kocaoğlu ile Demir Yağmur tek celsede boşandı
Oyuncu Gözde Kocaoğlu ile Demir Yağmur tek celsede boşandı Rıza Kocaoğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Gözde Kocaoğlu, müzisyen eşi Demir Yağmur’dan boşandı. Tek celsede boşanan çiftin duruşması 10 dakika sürdü.
13.11.2021 Cadde
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi?
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hangi yıllar arasında ekrana geldi? Kanal D ekranında 2010-2012 yılları arasında ekrana gelen Televizyon dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde dört adamın tecavüzüne uğrayan Fatmagül isimli genç bir kadının tecavüzcülerinden biri ile evlendirilmeye mecbur bırakılması filmde konu alınmaktadır. Fatmagül ile evlenmek isteyen Kerim aslında olayın yaşandığı gece yaşanılanlara tanık olmuştur. Yaşanan sürecin ardından Kerim'in kendisine tecavüz etmediğini ve o gece bu olaya müdahale etmediği için büyük pişmanlık duyan Kerim ve Fatmagül'ün hikayesi konu alınmaktadır.
1.12.2020 Cadde
'Yeğenim uyuyor, ışıkları kapatın'
'Yeğenim uyuyor, ışıkları kapatın' 'Çukur' dizisinin 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Arnavutköy Hakan Balık’ta kız kardeşi Gözde Kocaoğlu ile birlikte akşam yemeği yedi.
21.09.2019 Cadde
Rıza Kocaoğlu kimdir?
Rıza Kocaoğlu kimdir? Rıza Kocaoğlu, şimdilerde Çukur isimli dizide rol alan başarılı bir oyuncudur. Senelerce tribün amigoluğu yapan İsmail Kocaoğlu ile Suna Kocaoğlu'nun çocuğu olduğu bilinen ünlü aktör, kendisi gibi oyuncu olan Gözde Kocaoğlu'nun da kardeşidir.
21.05.2018 Gündem
Gözde Kocaoğlu doğum fotoğraflarını paylaştı
Gözde Kocaoğlu doğum fotoğraflarını paylaştı Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi Gözde Kocaoğlu 2015 yılında evlenmişti. Gözde Kocaoğlu, geçen perşembe doğum yaptı. Gözde Kocaoğlu doğumundan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
23.04.2018 Cadde
Gözde Kocaoğlu doğum fotoğraflarını paylaştı
Gözde Kocaoğlu doğum fotoğraflarını paylaştı Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi Gözde Kocaoğlu 2015 yılında evlenmişti. Gözde Kocaoğlu, geçen perşembe doğum yaptı. Gözde Kocaoğlu doğumundan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
23.04.2018 Cadde
Yasmin Erbil oyuncu oluyor
Yasmin Erbil oyuncu oluyor Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasının izinden gitmeye hazırlanıyor. Erbil, ilk deneyimini M. Uğur Yağcıoğlu’nun ‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2’ filminde yaşadı.
5.09.2017 Cadde
Aşk Laftan Anlamaz 25. bölüm neden yayınlanmadı?
Aşk Laftan Anlamaz 25. bölüm neden yayınlanmadı? Cumartesi akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelmesi beklenen Aşk Laftan Anlamaz yılbaşı özel programlarının yayınlanmasından ötürü bir hafta ertelendi. Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümüyle 7 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek.
1.01.2017 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ve Murat arasında yaşanan bir dargın bir barışık sahneler izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Aşk Laftan Anlamaz 24. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.
18.12.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında neler yaşanacak?
Aşk Laftan Anlamaz 23. bölüm fragmanında Hayat ve Murat arasında neler yaşanacak? Cumartesi akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde Hayat ve Murat arasında bitme noktasına gelen ilişkiyi toparlamak için Murat devreye girer. Aşk Laftan Anlamaz 23. yeni bölümü ile Cumartesi akşamı Show TV ekranında...
16.12.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 23. bölümde Hayat ve Murat aşkı tekrar başlıyor!
Aşk Laftan Anlamaz 23. bölümde Hayat ve Murat aşkı tekrar başlıyor! Aşk Laftan Anlamaz son bölümde yine heyecan doruktaydı. Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 23. yeni bölüm fragmanı izleyici ile paylaşıldı. Aşk Laftan Anlamaz 23. bölümde Hayat ile Murat aşkı sil baştan başlıyor...
13.12.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında sürpriz ayrılık kararı!
Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanında sürpriz ayrılık kararı! Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat arasında gerilim tırmanıyor. ayrılık kararı alan çift bunu uygulayacak mı? Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı ile yarın akşam ekrana geliyor.
9.12.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölümünde Hayat'tan şok karar!
Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölümünde Hayat'tan şok karar! Aşk Laftan Anlamaz'ın 20. son bölüm ile ekrana geldi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin son bölümünde Hayat Murat'ın kötü davranışlarına artık katlanamadı ve boşanmak istedi. Heyecanlı olaylarıyla Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi.
26.11.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi!
Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi! Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde Hayat kıskançlığından yine ortalığı karıştırıyor...
25.11.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat yıkılıyor!
Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat yıkılıyor! Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat büyük bir şok yaşıyor. Murat'ı başka bir kızla gören Hayat'ın vereceği tepki büyük merak konusu olmayı sürdürüyor. Aşk Laftan Anlamaz her Cumartesi saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanıyor...
18.11.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz'ın 18. bölüm fragmanı yayınlandı!
Aşk Laftan Anlamaz'ın 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. 18. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ile Murat arasında yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İşte Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan 18. yeni bölüm fragmanı...
7.11.2016 Gündem
Show TV yayın akışında bu akşam neler var?
Show TV yayın akışında bu akşam neler var? 3 Kasım Show TV yayın akışında bakın sizler neler bekliyor! Birbirinden eğlenceli yarışmalar ve diziler 3 Kasım’ da Show TV ekranlarında!
3.11.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde beklenmedik olay!
Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde beklenmedik olay! Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Murat ve Hayat evlilik yolunda. Peki Hayat'ın beklenmedik anda karşılaştığı sorun ne? Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.
5.11.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Murat Hayat'ın yalanını öğreniyor!
Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Murat Hayat'ın yalanını öğreniyor! Çarşamba akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Murat Hayat'ın kendisine söylediği büyük yalanı öğrenince şoke olacak. Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölümde Metin Akpınar sürprizi yaşanacak.
26.10.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümünde beklenmedik olay! - İzle
Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümünde beklenmedik olay! - İzle Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümünde, Murat ve Hayat evlenmeyi düşünürken beklenmedik olaylar yaşanır...
24.10.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölümünde neler olacak?
Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölümünde neler olacak? Aşk Laftan Anlamaz heyecan dolu yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 16. yeni bölümü ile ilgili tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik. Peki Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölümünde neler olacak?
22.10.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Aşk Laftan Anlamaz 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk Laftan Anlamaz soluk soluğa izlenmeye devam ediyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor. Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara gelecek...
21.10.2016 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 15. bölüm fragmanında şaşırtan karşılaşma!
Aşk Laftan Anlamaz 15. bölüm fragmanında şaşırtan karşılaşma! Aşk Laftan Anlamaz 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Aşk Laftan Anlamaz'da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Hayat karşılaştığı olaylar karşısında ne tepki verecek? Aşk Laftan Anlamaz 15. bölüm fragmanı haberimizde...
18.10.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözde Kocaoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.