SPARTA PRAG-GALATASARAY MAÇI SKOR BİLGİLERİ: 📌 Sparta Prag-Galatasaray Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı kaç kaç bitti?
SPARTA PRAG-GALATASARAY MAÇI SKOR BİLGİLERİ: 📌 Sparta Prag-Galatasaray Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı kaç kaç bitti? Temsilcimiz Galatasaray 3-2 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a konuk oldu. İlk maçta Kerem Demirbay'ın golü ile öne geçen temsilcimiz uzatma dakikalarında Mauro Icardi'nin attığı golle sahadan galip ayrılmıştı. Peki Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı bu akşam kaç kaç bitti?
22.02.2024 Bilgi Rehberi
ŞİFRESİZ MAÇLAR! TV8,5 YAYIN AKIŞI LİSTESİ 22 ŞUBAT || TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? GS maçı şifresiz mi?
ŞİFRESİZ MAÇLAR! TV8,5 YAYIN AKIŞI LİSTESİ 22 ŞUBAT || TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? GS maçı şifresiz mi? TV8,5 kanal yayın akışı listesi futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde bazı maçlar şifresiz olarak TV8,5 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki TV8,5'ta bu hafta hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA? 📺 Sparta Prag-Galatasaray Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA? 📺 Sparta Prag-Galatasaray Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag karşısında 3-2'lik skorla sahadan galip ayrılan temsilcimiz Galatasaray'da gözler rövanş maçının oynanayacağı gün ve saate çevrildi. Peki Sparta Prag-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
22.02.2024 Bilgi Rehberi
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI 🔴🟡 Bayern Münih-Galatasaray maçı sonucu kaç kaç?
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI 🔴🟡 Bayern Münih-Galatasaray maçı sonucu kaç kaç? Bayern Münih-Galatasaray maçı spor severler tarafından takip ediliyor. İlk maçta rakibi karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılan temsilcimiz Galatasaray bu kez deplasmanda Bavyera temsilcisine konuk oldu. Peki Bayern Münih-Galatasaray maçı kaç kaç?
8.11.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ? Manchester United-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maç sonucu...
GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ? Manchester United-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maç sonucu... Şampiyonlar Ligi A grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Manchester United deplasmanında sahaya çıktı. Bu sezon oldukça iddialı bir kadro kuran Sarı Kırmızılı takım grupta ilk maçında Kopenhag karşısında 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik skorla ayrılmış ve 1 puan almıştı. Bu kez rakip Old Trafford'da Kırmızı Şeytanlar oldu! Peki Manchester United-Galatasaray maçı kaç kaç bitti?
4.10.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY-KOPENHAG Şampiyonlar Ligi A grubu maç sonucu!
GALATASARAY-KOPENHAG Şampiyonlar Ligi A grubu maç sonucu! Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçı gerçekleşti. Temsilcimiz Galatasaray, A grubu ilk maçında taraftarı önünde kazanıp 3 puanla devler ligine başlangıç yapmanın hesaplarını yaparak yeşil sahalara çıktı. Peki Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı skoru kaç kaç?
20.09.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray - Lokomotiv Moskova: 1-1
Galatasaray - Lokomotiv Moskova: 1-1 UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun dördüncü hafta mücadelesinde Galatasaray, Lokomotiv Moskova’yı konuk etti. Nef Stadı'ndaki karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.
4.11.2021 Galatasaray
Dev maç öncesi sıcak gelişme! Galatasaray-PSG maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
Dev maç öncesi sıcak gelişme! Galatasaray-PSG maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Galatasaray-PSG maçının başlamasına kısa bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fransız basınında yer alan haberlere göre bu akşam oynanacak kritik müsabakada Mbappe ve Icardi'nin yedek kulübesinde maça başlayacağını duyurdu. Temsilcimiz Galatasaray'da ise Fatih Terim'in kritik mücadeleye çıkması beklenen 11'de şekillendi. Taraftarlar maçın başlamasına saatler kala maçın yayın bilgilerini merak etmeye başladı. Peki Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi