Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi'nde kritik randevu! Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-PSG maçı için gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray gruptaki ikinci maçında bu akşam PSG'yi konuk edecek. Real Madrid'i sahasında 3-0'la geçen PSG karşısında taraftarı önünde ortaya güzel bir oyun çıkarıp puan veya puanlar almak isteyen Galatasaray'da yeni transfer Lemina bu maçta forma giyemeyecek. PSG'de ise sakatlıkları süren Cavani'nin yanı sıra cezalı Neymar'da bu maçta forma giyemeyecek. Peki Galatasaray-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray PSG maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? GS PSG ne zaman saat kaçta? İlk 11'ler...
Galatasaray PSG maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? GS PSG ne zaman saat kaçta? İlk 11'ler... Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki 2. maçında Fransız devi Paris Saint-Germain'i konuk etmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı milyonlarca taraftarın merakla beklediği zorlu maç öncesi en çok merak edilen soruların cevaplarını bir araya getirdik. İşte ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Paris Saint Germain maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS PSG maçı tarihi ve bilet fiyatları
Galatasaray Paris Saint Germain maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS PSG maçı tarihi ve bilet fiyatları Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, zorlu gruptaki ikinci maçında Fransız devi Paris Saint Germain'i konuk etmeye hazırlanıyor. Devler ligindeki ilk maçında Belçika deplasmanında Club Brugge ile 0-0 berabere kalarak ilk maçından puanla dönen sarı kırmızılılar, bu kez zoru başarmak istiyor. Peki büyük bir heyecana sahne olacağı tahmin edilen Galatasaray PSG maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi