Gta 5

Gta 5

Son dakika gta 5 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gta 5 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gta 5 haber sayfamızda...

Gta 5

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179 gta 5 haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
Sims 4 Hileleri 2024: The Sims 4 Para, Skill, Kariyer ve İhtiyaç Hilesi
Sims 4 Hileleri 2024: The Sims 4 Para, Skill, Kariyer ve İhtiyaç Hilesi The Sims serisinin 4’üncü oyunu Sims 4 yaşam simülasyonu oyunudur. Çeşitli karakterler ve görevlerle eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayan Sims 4’te yüzlerce oyun ve mod paketleri bulunuyor. Adeta gerçek yaşam simülatörü haline gelen Sims 4’te bazı görevleri yerine getirmek zorlayıcı olabiliyor. Oyunu zorlanmadan kolay ve daha eğlenceli hale getirmek için para, skill, kariyer, ihtiyaç, ünlü olma, arkadaşlık, ilişki hava durumu gibi pek çok hileleri bulunuyor. 2024 yılında Sims 4 hileleri için içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS)
GTA Vice City Hileleri 2024: GTA Helikopter, Ölümsüzlük, Para, Araba, Polis, Tank Hilesi ve GTA Vice City Tüm Şifreleri (PC ve PS) Oyun sektörünün popüler isimlerinden GTA’nın en efsane serisi hiç şüphesiz Vice City’dir. 2002 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıran GTA Vice City yaklaşık 20 yıldır hala severek oynanıyor. Oyun severler GTA Vice City hileleri ile görevlerini hızlıca tamamlayabiliyor. GTA serisinin en efsane oyunlarından Vice City’de araba, helikopter, ölümsüzlük, motor hilesi gibi şifreler ile oyun daha eğlenceli hale getiriliyor. Ancak oyunda para hilesi olmasa da kazanmak için bazı yöntemler bulunuyor. GTA PC ve PS helikopter, ölümsüzlük, para, araba, polis, tank hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız GTA Vice City hileleri 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Age Of Empires 2 Hileleri 2024: Age Of Empires Hileleri Nasıl Yapılır?
Age Of Empires 2 Hileleri 2024: Age Of Empires Hileleri Nasıl Yapılır? Microsoft tarafından 1999 yılında piyasaya sürülen ve günümüzde hala severek oynanan Age Of Empires 2 strateji oyunudur. Orta Çağ baz alınarak geliştirilen oyunda birçok uygarlık yer alıyor. Oyunda sırasıyla çağ atlayarak güçlenmek, ordu oluşturmak ve savaşa girmek amaçlanıyor. Ancak oyun içerisinde güçlenmek için temeli sağlam bir ekonomiye sahip olmak şart. Bu şartların sağlanması oldukça zor. Age Of Empires 2 hileleri oyunda zorlu görevleri tamamlamaya ve güçlenmeye yardımcı oluyor. Age Of Empires hileleri nasıl yapılır? Age Of Empires 2 Hileleri içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Fenomen oyun GTA’nın sırları
Fenomen oyun GTA’nın sırları Video oyunu serisi GTA’nın yeni versiyonu “GTA 6”nın fragmanının izlenme rekoru kırması üzerine dünya çapındaki bu popülaritenin arkasına ışık tuttuk.
10.12.2023 Dünya
GTA 4 Hileleri: GTA IV Araba, Ölümsüzlük, Para, Tank, Paraşüt ve Polis Hilesi ve Tüm Şifreleri
GTA 4 Hileleri: GTA IV Araba, Ölümsüzlük, Para, Tank, Paraşüt ve Polis Hilesi ve Tüm Şifreleri Oyun dünyasına damgasını vuran v Grand Tehft Auto IV daha oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Büyük küçük herkesin oynadığI oyunlardan serisinin en sevilenleri arasında yer alan GTA 4’ün zorlu görevlerinden kurtulmak isteyenler için hileleri bulunuyor. 2008 yılında piyasaya sürülen GTA 4 serisinde araba, ölümsüzlük ve polisten kurtulma gibi hileleri ile görevler hızlıca ve kolayca geçilebiliyor. PC’nin yanı sıra PlayStation’da (PS) da hileler aktif edilebiliyor. Grand Theft Auto IV araba, ölümsüzlük ve polis hilesi için GTA 4 Hileleri içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi GTA serisinin üçüncü oyunudur. Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan ve hala günümüzde oynanmaya devam eden GTA 3 2001’de yayımlanmıştır. Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen GTA 3’ü daha eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, silah, helikopteri ölümsüzlük, para ve tank gibi hileleri bulunur. Bunun yanı sıra GTA 3 hileleri ile oyunda geçilmesi zor görevlerin tamamlanmasına yardımcı olur. GTA 3 araba, helikopter ve ölümsüzlük hilesi için “GTA 3 Hileleri” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Tarihin en iyi oyunu belli oldu! 1 milyondan fazla kullanıcı oy verdi
Tarihin en iyi oyunu belli oldu! 1 milyondan fazla kullanıcı oy verdi Oyun tercihleri kişilere/bölgelere ve kültüre göre değişiyor olsa da IGN geçenlerde bir oylama başlattı. Tarihin en iyi oyunu için kullanıcıları oy vermeye çağıran IGN’nin oylaması nihayet sonuçlandı. Yaklaşık 1 milyon oyuncunun kullandığı oylarla tüm zamanların en iyi oyunu da açıklanmış oldu.
30.09.2021 Teknoloji
Gta 5 Online Nasıl Oynanır? Gta 5 Multiplayer Oynama Yöntemleri...
Gta 5 Online Nasıl Oynanır? Gta 5 Multiplayer Oynama Yöntemleri... Tüm dünyada popüler olarak oynana oyunlardan biri de GTA 5 oyunudur. Beşinci serisini çıkaran oyun, çok popüler oyunlar listesinde yer alıyor. GTA 5 oyununu online olarak oynamak mümkündür. Kişiler online olarak GTA 5 oyununu nasıl oynayacağını araştırarak online oynamak istiyor. GTA 5 online nasıl oynanır? GTA 5 multiplayer oynama yöntemleri hakkında tüm detaylar.
11.05.2021 Teknoloji
Roleplay Ne Demek? Oyunda Rp Yapmak Ne Anlama Gelir?
Roleplay Ne Demek? Oyunda Rp Yapmak Ne Anlama Gelir? Özellikle yeni nesil oyun çeşitleri ile pek çok oyuncunun öğrendiği role play, merak edenler için ise hala bir bilinmez olarak öne çıkıyor. Peki Roleplay ne demek? Oyunda RP yapmak ne anlama gelir? İşte bu konuda merak edilenler.
1.02.2021 Eğitim
Dlive Nedir, Ne İçin Kullanılır? Dlive Üzerinden Nasıl Canlı Yayın Açma Nasıl Yapılır?
Dlive Nedir, Ne İçin Kullanılır? Dlive Üzerinden Nasıl Canlı Yayın Açma Nasıl Yapılır? Canlı yayın platformları arasında hızlı bir yükselişe sahip olan Dlive, canlı video akış hizmetidir. Son dönemlerde internet ortamında adı sıkça anılan Dlive, bazı kişiler tarafından tam olarak ne işe yaradığı ve kullanımı bilinmemektedir. Dlive canlı yayın platformunun ne anlama geldiği, nasıl kullanıldığı ve dlive üzerinden nasıl yayın yapılacağı bilgilerini inceleyelim.
3.09.2020 Teknoloji
İsdone.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler
İsdone.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler Bilgisayar kullanan pek çok kişinin karşısına DLL hataları çıkar. Bu tür hatalar çoğunlukla dosyaların eksik ya da zarar görmüş olmasından kaynaklanır. Bu hatalardan biri de ISDone hatasıdır. Peki, ISDone hatası çözümü nedir? Sorunu gidermek için hangi öneriler takip edilmelidir. İşte detaylar.
22.07.2020 Teknoloji
Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu!
Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu! Ücretsiz oyun denildiğinde akla ilk gelen platformlardan biri olmayı başaran Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu. 16-23 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Torchlight 2'yi ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunacak.
13.07.2020 Oyun
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek?
Steam yaz indirimleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Steam'de hangi oyunlar indirime girecek? Steam yaz indirimleri oyunsevelerin gündeminde yer alıyor. Popüler oyun platformlarından olan Steam'de indirimlerin başlayıp başlamadığı ve hangi oyunlarda indirim olacağı ise araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte Steam yaz indirimleri hakkında bilgiler....
25.06.2020 Gündem
Steam'de 124 liraya satılan Borderlands Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu!
Steam'de 124 liraya satılan Borderlands Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu! Aksiyon ve FPS oyun türleri arasında efsanelerden biri olarak kabul edilen Borderlands serisinin en büyük paketlerinden biri olan Handsome Collection, Epic Games'te ücretsiz oldu. Borderlands Handsome Collection sürümünü ücretsiz bir şekilde almak için yapmanız gerekenleri anlattık! Borderlands Handsome Collection ücretsiz nasıl alınır?
29.05.2020 Oyun
GTA 5'i Epic Games'ten ücretsiz almak için son gün!
GTA 5'i Epic Games'ten ücretsiz almak için son gün! Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, geçtiğimiz hafta Epic Games tarafından oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulmuştu. GTA 5'i Epic Games'ten ücretsiz bir şekilde almak için, bugün son gün.
21.05.2020 Oyun
GTA 5 'Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez' hatası nasıl çözülür?
GTA 5 'Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez' hatası nasıl çözülür? Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan GTA 5, 14 Mayıs tarihi itibariyle 21 Mayıs'a kadar Epic Games tarafından ücretsiz hale getirildi. Oyun oynamayı seven herkesin adını en az bir kere duyduğu GTA 5'in ücretsiz olmasından sonra bir takım sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bazı oyuncular GTA 5'i Epic Games'ten ücretsiz almaya çalışırken, 'Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez' hatası almaya başladı. Bu hata nasıl giderilir?
18.05.2020 Oyun
Ücretsiz olan GTA 5'in sunucuları çöktü!
Ücretsiz olan GTA 5'in sunucuları çöktü! Dünyanın en sevilen oyunlarından biri olan GTA 5, geçtiğimiz hafta Epic Games tarafından ücretsiz oldu. Epic Games'in 150 liralık oyunu, ücretsiz dağıtmasıyla birlikte,yoğun ilgi gören GTA 5'in sunucuları bu yoğunluğa dayanamadı ve çöktü.
18.05.2020 Oyun
GTA 5 sistem gereksinimleri neler?
GTA 5 sistem gereksinimleri neler? Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan GTA 5 tam yedi senedir, güncel kalan ve milyonlarca kişi tarafından oynanmaya devam eden bir yapım. Dünyanın en sevilen oyunları arasında yer alan GTA 5'in önerilen sistem gereksinimleri ve minimum sistem gereksinimleri neler?
8.06.2020 Oyun
GTA 5 ücretsiz oldu! GTA 5 Epic Games Luncher'dan nasıl alınır?
GTA 5 ücretsiz oldu! GTA 5 Epic Games Luncher'dan nasıl alınır? Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan GTA 5, Epic Games tarafından ücretsiz hale getirildi. GTA 5 ücretsiz olarak nasıl alınır? GTA 5 hileleri neler? GTA 5 sistem gereksinimleri neler? GTA 5 kaç GB? GTA 5 nereden ücretsiz indirilir? GTA 5 nasıl ücretsiz indirilir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...
16.05.2020 Oyun
Hayran yapımı mobil GTA 5, gerçeği ile neredeyse aynı!
Hayran yapımı mobil GTA 5, gerçeği ile neredeyse aynı! Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan ve çıkış tarihinin üstünden 7 yıl geçmesine rağmen güncel kalmayı başaran GTA 5, hayran yapımı sayesinde Android platformuna geldi.
13.05.2020 Oyun
GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!
GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı! Son zamanlarda Rockstar Games tarafında hareketli günler yaşanıyor. GTA 6'dan sonra kapanacağı konuşulan Rockstar Games'ten şu ana kadar resmi bir açıklama olmasa da, Avusturya merkezli bir oyun sitesi, GTA 6'nın fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı!
27.01.2020 Oyun
GTA 6'nın çıkış tarihi açıklandı mı?
GTA 6'nın çıkış tarihi açıklandı mı? Dünya genelinde en beğenilen ve en çok satan oyunlardan biri olan GTA serisinin yeni oyunu uzun bir süredir bekleniyor. Henüz Rockstar Games tarafından resmi bir açıklama gelmedi fakat City Morgue isimli topluluktan önemli bir paylaşım geldi.
20.11.2019 Oyun
Palta, eğlence dünyasına odaklanıyor
Palta, eğlence dünyasına odaklanıyor Minyatür ve tezhip sanatına çağdaş yorum getirdiği işleriyle tanınan Murat Palta, Galeri x-ist’te açtığı “All Work and No Play” isimli sergisini Milliyet Sanat’ın yeni sayısında anlattı
8.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gta 5 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.