Gülüş

Gülüş

Son dakika gülüş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gülüş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gülüş haber sayfamızda...

Gülüş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 366 gülüş haberi bulunmuştur.
'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş
Bir yanda ölüm, bir yanda neşe: Vicdanı yaralayan gülüş İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır'
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır' Türk halk müziği sanatçısı Zara, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 48 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yaparken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'estetikli erkekler' tartışması hakkında net konuştu.
12.02.2024 Cadde
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
Yeşil çay ve yer fıstığı faydalı! Dişleri ömür boyu korumanın püf noktaları
Yeşil çay ve yer fıstığı faydalı! Dişleri ömür boyu korumanın püf noktaları Güzel bir gülüş sadece estetik bir tercih olarak değil, aynı zamanda sağlığın bir yansıması olarak da dikkat çekiyor. Sağlıklı bir gülüşe sahip olmanın yolu ise etkili diş bakım alışkanlıklarından geçiyor. Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Üyesi Güzin Kırsaçlıoğlu, dişlerimizi ömür boyu korumak için doğru diş fırçalama tekniklerinden, bilinçli tüketim alışkanlıklarına kadar pratik ve etkili diş bakım yöntemlerinin önemine dikkat çekti.
29.01.2024 Genel Sağlık
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Dezavantajlı çocuklar gülebilsin diye… Hedef 1 milyon öğrenci
Dezavantajlı çocuklar gülebilsin diye… Hedef 1 milyon öğrenci Geçen yıl AÇEV, İhtiyaç Haritası ve Yarına Umut Ol Derneği iş birliği ile “Bir Gülüş Yeter” projesini hayata geçiren Hepsiburada, fırsat eşitsizliği yaşayan 35 bin çocuğa kitap, kırtasiye ve oyuncak gönderdi.
25.12.2023 Eğitim
Hande İsminin Anlamı Nedir? Hande Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Hande İsminin Anlamı Nedir? Hande Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Çocuklarımıza isim seçerken bazı konulara dikkat edilmesi son derece önemlidir. Bu konuların en başında isimlerin ne anlam içerdiği konusu yer alıyor. Seçmiş olduğunuz isimlerin bir anlama sahip olması ve çocuğunuzu temsil ediyor olması her açıdan oldukça önemlidir. Bu yüzden seçim yaparken düşündüğünüz ismin anlam bilgisine de bir göz atmanız tavsiye edilir. İsimlerin ne anlam ifade ettiği ya da isimlerin ne kadar popüler olduğu hakkında detayları derledik.
25.09.2023 Yaşam
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği Otomobilin icat edilmesinin üzerinden bir asırdan fazla zaman geçti. Bu süre zarfında birbirinden farklı özellik ve tasarımlara sahip araçlar, otomobil tutkunlarında derin izler bıraksa da bazıları sahip oldukları kusurlarla tarihe geçti. Bunlardan biri de Yugoslav otomotiv üreticisi Zastava’nın ürettiği, 'el arabası' olarak anılan Yugo 45.
16.09.2023 Dünya
Daha çekici bir gülüş isterken hayatı karardı! Kolunu kaldıramıyor, duş alamıyor
Daha çekici bir gülüş isterken hayatı karardı! Kolunu kaldıramıyor, duş alamıyor Daha çekici bir gülümsemeye sahip olmak için TikTok fenomenlerinden gördüğü işlemi dişlerine yaptırmaya karar verdi. Ancak başına gelenler yüzünden hayatı bir anda kâbusa döndü. Sadece 2 hafta sonra vücudundaki değişimlerle acı içinde kıvranan genç kadın, tanınmaz hale geldi. "Sebebi anlaşılamayan aşırı yorgunluğa dikkat" diyen Prof. Dr. Ahmet Akçay çarpıcı gerçeği açıkladı.
16.09.2023 Genel Sağlık
Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi!
Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi! Honor, Berlin’de düzenlenen teknoloji fuarı IFA 2023’de (Uluslararası Tüketiciliği Fuarı) trendleri belirleyen yeni teknolojileri ile dikkatleri üzerine çekti. Günümüzde ilgi odağı haline gelen ve HONOR’un teknoloji ve tasarım gücüyle ortaya çıkan yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri, dünyanın en ince ve en hafif içe katlanabilir telefonu Magic V2 ve “Telefondan Çantaya” konseptiyle çıkan Magic V Purse modeli teknoloji tutkunlarıyla buluştu.
1.09.2023 Advertorial
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocuklar iki gün boyunca İstanbul'da ağırlandı. Çocuklar, program kapsamında İstanbul turu yaptıktan sonra Türkiye - Ukrayna milli basketbol maçında millileri tribünden destekledi.
17.08.2023 Çocuk
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı 'Benden Bir Tane Daha Yok'la tam 6 ay sonra, aşırı gecikilmiş bir zaferle radyolarda zirveyi gören Hande Yener, 'Afrodizyak' adını verdiği yeni albümünde 'Carpe Diem'deki umudun üstüne çıkıyor. Ancak 'tek'illiğinde fazlasıyla ısrarcı olması albümün gerektirdiği zenginlikten götürüyor, geriye de çok daha iyisi olabilecekken yer yer monotonlaşan, 'kişisel alan eksikliği' çeken, keyifli ama büyük hit potansiyeli olmayan 'garanti albüm şarkıları' kalıyor.
24.07.2023 Müzik
Deprem bölgesinde 3 ayda 1000 yeni girişimci ve 852 milyon TL’lik ticaret hacmi
Deprem bölgesinde 3 ayda 1000 yeni girişimci ve 852 milyon TL’lik ticaret hacmi Alışveriş platformu Hepsiburada, 6 Şubat 2023 ve sonrasında gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir, kalıcı refahın sağlanmasını desteklemek için hayata geçirdiği “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” programının 6 Mart – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ilk 3 aylık sonuçlarını açıkladı.
5.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e bayram tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e bayram tebriği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Güler'in telefonundan Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı'ndaki askerlere hitap ederek, bayramlarını kutladı.
28.06.2023 Gündem
Kan donduran gülüş! Harf harf dişinde kazılı
Kan donduran gülüş! Harf harf dişinde kazılı 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
1921'de uyudu, 3906'da uyandı! Öğrencisinin bulduğu günlükte yazanlar inanılmaz
1921'de uyudu, 3906'da uyandı! Öğrencisinin bulduğu günlükte yazanlar inanılmaz Uyku hastalığına yakalanan adam bir gün uyudu ve tam 365 gün sonra uyandı. Uyandığında 3906 yılında yaşayan bir adamın vücudunda hayat bulmuştu. Yaşadıklarını kimseye anlatmayan Paul Amadeus Dienach'ın gizemini ise öğrencisinin bulduğu günlük gün yüzüne çıkardı.
28.06.2023 Dünya
2 yöntemden iğneyi seçti, 26 yıldır geçmeyen baş ağrısından kurtuldu!
2 yöntemden iğneyi seçti, 26 yıldır geçmeyen baş ağrısından kurtuldu! Ebru Uluer’in baş ağrıları başladığında daha 17 yaşındaydı. Ancak o yaşlarda bir ilaç alarak geçirdiği ağrılar, yaşı ilerledikçe dayanılmaz hale geldi. 27 yaşında migren tanısı aldı ancak kullandığı ilaçlar durumunun daha da kötüye gitmesi neden oldu. Tam tüm inancını kaybetmişti ki migrenin çaresinin olduğunu öğrendi. "Baş ağrısı kader değil" diyen Prof. Dr. Derya Uludüz, migrene kesin çözüm sunan iki tedaviyi açıkladı.
28.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun ‘17/25 Aralık ses kayıtları’na ilişkin açıklamalarına tepki: Montajı biliyordun niçin dinlettin?
Kılıçdaroğlu’nun ‘17/25 Aralık ses kayıtları’na ilişkin açıklamalarına tepki: Montajı biliyordun niçin dinlettin? Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Madem montaj olduğunu biliyordun, niçin bunları meydan meydan millete dinlettin? O yalanların üzerinde tepindin? Bay bay Kemal gerçekten helalleşmek istiyorsa önce buradan başlamalıdır” dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi! Prim gün sayısı iniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi! Prim gün sayısı iniyor Kayseri'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnafı yakından ilgilendiren müjdeli bir haberi paylaştı. Prim gün sayısının indirileceğini duyuran Erdoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Haberler
Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi! Prim gün sayısı iniyor
Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi! Prim gün sayısı iniyor Kayseri'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnafı yakından ilgilendiren müjdeli bir haberi paylaştı. Prim gün sayısının indirileceğini duyuran Erdoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Gündem
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan duygulandıran hareket
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan duygulandıran hareket Galatasaray’ın yıldız kalecisi Muslera’nın eşi Patricia Callero, geçtiğimiz günlerde gittiği İstinye’deki bir AVM önünde iki çocuklu fakir bir anneyi gördü. Bir mağazadan aldığı 15 bin TL’lik çocuk kıyafeti ve 5 bin TL’lik de erzağı gizlice bu aileye ulaştırdı.
19.04.2023 Magazin
Girişimci kadınları güçlendirmeye devam
Girişimci kadınları güçlendirmeye devam Hepsiburada, deprem bölgesinde girişimci kadınları ve yerel üreticileri güçlendirmeye devam ettiğini duyurdu.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gülüş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.