Gençlerbirliği, Gümüşlükspor ile kardeş kulüp olacak
Gençlerbirliği, Gümüşlükspor ile kardeş kulüp olacak Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Gümüşlükspor ile "kardeş kulüp" olma konusunda anlaşmaya vardı.
30.06.2020 Gençlerbirliği
'İşler' tıkırında
'İşler' tıkırında Bodrum’da yaşayan Nejat İşler, bir dönem başkanlığını yaptığı Gümüşlükspor’un gecesi için gittiği İstanbul’da, arkadaşlarıyla eğlendi.
10.11.2019 Cadde
Gümüşlükspor'dan çocuklara özel etkinlik
Gümüşlükspor'dan çocuklara özel etkinlik Nejat İşler’in asbaşkanı olduğu Gümüşlükspor, Gümüşlük'teki köy çocuklarına sunduğu ücretsiz spor eğitimine kaynak yarama adına bir etkinlik düzenliyor.
1.07.2020 Futbol
Nejat İşler geri döndü
Nejat İşler geri döndü Muğla Süper Amatör Ligi ekiplerinden Gümüşlükspor’da başkanlık yapan ünlü oyuncu Nejat İşler, kulübün yeniden faaliyete geçmesinin ardından bu kez asbaşkan sıfatıyla göreve döndü.
17.07.2018 Ege
Nejat İşler yerinde duramadı
Nejat İşler yerinde duramadı Ünlü oyuncu Nejat İşler, Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un lig maçını, tribünden heyecanla izledi. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener ve Gümüşlüksporlu yöneticilerden ünlü oyuncu Nejat İşler de izledi.
1.07.2020 Futbol
Ortam gerildi, Nejat İşler sahaya indi
Ortam gerildi, Nejat İşler sahaya indi MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'nda Ortakent Yahşispor ile Gümüşlük Belediyespor karşılaşmasında, Gümüşlükspor taraftar ve oyuncularını ünlü oyuncu Nejat İşler sakinleştirmek için çaba harcadı.
29.12.2014 Futbol
İşte Nejat İşler'in hastane öncesi son görüntüleri
İşte Nejat İşler'in hastane öncesi son görüntüleri Ünlü oyuncu Nejat İşler’in, Muğla’nın Bodrum İlçesinde hastaneye yatmadan kısa bir süre önce katıldığı Gümüşlükspor maçındaki görüntüleri ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler