Günaydın Group

Günaydın Group

Son dakika Günaydın Group haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Günaydın Group gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Günaydın Group haber sayfamızda...

Günaydın Group

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 günaydın group haberi bulunmuştur.
Üniversite aşkına ‘evet’
Üniversite aşkına ‘evet’ Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın ve Yeşim Günaydın’ın oğlu Yiğit Günaydın ile Gılman-Ali Adalı çiftinin kızı Firdevs Adalı dünyaevine girdi.
14.09.2018 Ege
Yedi yıllık aşklarını evlilikle taçlandırdılar
Yedi yıllık aşklarını evlilikle taçlandırdılar Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın ve Yeşim Günaydın’ın oğlu Yiğit Günaydın ile Gılman-Ali Adalı çiftinin kızı Firdevs Adalı dünyaevine girdi.
13.09.2018 Ege
Lojistikte profesyonel çözümler
Lojistikte profesyonel çözümler Günaydın Group İzmir Lojistik Merkezi, 18 ildeki depolarıyla tüm Türkiye’ye lojistikte kurumsal çözüm ortaklığı sunuyor...
21.08.2018 Ege
“2018’de yüzde 25 büyüyeceğiz”
“2018’de yüzde 25 büyüyeceğiz” Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, ülke ekonomisinin sağlam temellere sahip olduğunun ispatlandığını ve lojistik sektörünün büyümeye devam edeceğini söyledi.
28.06.2018 Ege
Günaydın Group’tan geleneksel iftar
Günaydın Group’tan geleneksel iftar Günaydın Group, Aydın İmamköy’deki demiryolu lojistik merkezinde iftar yemeği verdi. Köy halkı, Günaydın Ailesi’ne bölgeye istihdam sağladıkları için teşekkür etti
10.06.2018 Ege
Eğitimde eşitlik için çalışacak
Eğitimde eşitlik için çalışacak 50 yıldır İzmir’de faaliyet gösteren Günaydın Group’un Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın’ın eşi Arzu Günaydın, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
29.04.2018 Ege
‘Hayal kurmaktan vazgeçmeyin’
‘Hayal kurmaktan vazgeçmeyin’ Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın, Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu’nun düzenlediği ‘11. Lojistik Günleri’ başlıklı konferansta öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
17.04.2018 Ege
Günaydın Akademi’den kalifiye eleman eğitimi
Günaydın Akademi’den kalifiye eleman eğitimi Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group bünyesinde kurulan Günaydın Akademi, mesleki yeterlilik ve bilgilendirme konusunda sektöre katkı sağlıyor.
9.04.2018 Ege
‘Deneyimlerinizden ders almalısınız’
‘Deneyimlerinizden ders almalısınız’ Ege Yönetim Danışmanları Derneği’nin düzenlediği 3. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi’nde sektör temsilcileri bir araya geldi.
9.04.2018 Ege
‘Değişime ve çağa ayak uydurun’
‘Değişime ve çağa ayak uydurun’ Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İzmir Temsilciliği’nin, Günaydın Group ana sponsorluğunda Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (DESEM) düzenlediği Kariyer Günleri’nde İzmirli üniversite öğrencileri bir araya geldi.
19.03.2018 Ege
Hem kaynaştılar hem stres attılar
Hem kaynaştılar hem stres attılar Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group’un çalışanları, İzmir Hilton Fame City’deki bovling turnuvasında bir araya geldi.
18.03.2018 Ege
Günaydın  Group’ta dostluk  kazandı
Günaydın Group’ta dostluk kazandı Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group’un çalışanları, İzmir Hilton Fame City’de düzenlenen bowling turnuvasında bir araya geldi.
12.03.2018 Ege
Günaydın Group’tan iş garantili kurs
Günaydın Group’tan iş garantili kurs Günaydın Group, sektördeki nitelikli eleman açığını karşılamak için İşkur ile birlikte sosyal sorumluluk anlayışıyla bir eğitim programı hazırladı.
21.09.2017 Ege
Günaydın Ailesi öyle mutluydu ki
Günaydın Ailesi öyle mutluydu ki Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arzu Günaydın’ın oğulları Rüzgar Eymen Günaydın, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.
17.09.2017 Ege
Ege’nin yeni lojistik üssü Balıkesir’de
Ege’nin yeni lojistik üssü Balıkesir’de Lojistik sektörü temsilcileri, Balıkesir Gökköy’de bulunan Konteyner Tren Lojistik Merkezi’nde bir araya geldi.
15.09.2017 Ege
15 Temmuz şehitleri fidanlarda yaşatılacak
15 Temmuz şehitleri fidanlarda yaşatılacak Günaydın Group 15 Temmuz şehitleri diltiği fidanlarla yaşatacak.
21.07.2017 Ege
Günaydın Group’tan yeni lojistik merkezi
Günaydın Group’tan yeni lojistik merkezi Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group, Denizli Sarayköy ve Aydın İmamköy’ün ardından üçüncü demiryolu lojistik merkezini Balıkesir Lojistik Köyü’nde hizmete açtı.
18.07.2017 Ege
İzmir, lojistikte altın çağını yaşayacak
İzmir, lojistikte altın çağını yaşayacak Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, yapımı süren otoyol ve Çandarlı Limanı’nın, kenti sektörün yıldızı haline getireceğini söyledi
17.04.2017 Ege
İş dünyası yeni yıldan umutlu
İş dünyası yeni yıldan umutlu İzmirli iş adamlarının yeni yıldan beklentisi olumlu yönde
29.12.2015 Konut
Metro istasyonunda stant açan genç, üç saat içinde iş buldu
Metro istasyonunda stant açan genç, üç saat içinde iş buldu Birleşik Krallık'ın (BK) başkenti Londra'da iş arayan bir genç, çareyi bir metro istasyonunda stant açmakta buldu.
27.11.2021 Dünya
Erbakan Malkoç, dünyanın takip ettiği Türk
Erbakan Malkoç, dünyanın takip ettiği Türk Otomobili yeniden tanımlayan dönüştüren ve konuşturan teknolojilerin mucidi DizaynVip’in kurucusu Erbakan Malkoç yurtdışında Türkiye’nin adını markalaştırıyor
30.08.2021 Ege
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels tarafından düzenlenen Dijital dünyanın Enleri Ödülleri bu yıl 7. kez sahiplerini buldu. Birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, “Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 7. Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, İşrak By Zancel Büyük Türkiyem defilesi ile büyük ilgi topladı.
24.04.2019 Kültür Sanat
Ödül gecesine ünlü yağmuru
Ödül gecesine ünlü yağmuru İnternet medyasında 18’inci yılını kutlayan magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘Magazin Oskarları’ ödül töreni, önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı.
2.05.2018 Cadde
Ödül gecesine ünlü yağmuru
Ödül gecesine ünlü yağmuru İnternet medyasında 18’inci yılını kutlayan magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘Magazin Oskarları’ ödül töreni, önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı.
2.05.2018 Cadde
Kerem Gönlüm'e 150 bin TL'lik sitem!
Kerem Gönlüm'e 150 bin TL'lik sitem! 'Minik Kalplerle El Ele Derneği', 2016 Haziranında yardım balosu düzenledi. Geceye eşi Elif Hanım'la katılan Kerem Gönlüm, derneğe 150 bin lira yardımda bulunma sözü verdi ama...
19.06.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Günaydın Group ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.