Güncel

Güncel

Son dakika güncel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güncel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güncel haber sayfamızda...

Güncel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.095 güncel haberi bulunmuştur.
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI 2024: Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte güncel diri fay hattı haritası!
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI 2024: Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte güncel diri fay hattı haritası! Tokat deprem risk haritası gelen son dakika deprem haberinin ardından merak edilmeye başlandı. AFAD'da yer alan bilgiye göre, 18 Nisan Perşembe günü saat 18.11'de Tokat'tın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin akabinde "Tokat deprem bölgesi mi, riskli ilçeler nereler ve nerelerden fay hattı geçiyor?" sorgulaması yoğunlaştı. İşte 2024 Tokat deprem risk haritası...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.
18.04.2024 Konferans Ligi
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem' Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları araştırılıyor. Bugüne ait güncel altın fiyatları ne kadar? Anlık olarak değişkenlik gösterebilen altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte 18 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor!
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor! Halka arz tarihleri, yatırımcılar ve yatırım yapacaklar tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ardından birbirinden farklı sektörde faaliyet gösteren şirketler halka arz oluyor. Peki, bu hafta yeni halka arz var mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ✍🏻 ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ✍🏻 ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi ATA AÖF sınav takvimi belli oldu. 2024 Bahar Dönemi ATA AÖF sınavları için hem sınav tarihleri hem de sınav yerleri merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 nasıl, nereden alınır, çıktı mı? ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? sorularını araştırıyor. İşte konu hakkında son güncel durum
18.04.2024 Bilgi Rehberi
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen Kıskaç-12 operasyonunun detaylarını paylaştı.
18.04.2024 Haberler
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu
14 ilde FETÖ'ye Kıskaç-12 operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen Kıskaç-12 operasyonunun detaylarını paylaştı.
18.04.2024 Gündem
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan çatışma sonrası bu hafta altın fiyatları hareketlendi. Jeopolitik risklerin tırmanışa geçtiği dönemde güvenli liman altın yatırımcılar tarafından cazibesini koruyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
17.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer listesindeydi! Fenerbahçe görüşmelere başladı
Galatasaray'ın transfer listesindeydi! Fenerbahçe görüşmelere başladı Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray'ın listesinde yer alan tecrübeli futbolcu için görüşmede bulunduğu öğrenildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.
17.04.2024 Beşiktaş
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması!
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması! Bayer Leverkusen Genel Direktörü Fernando Carro, önemli takımların ilgilendiği Florian Wirtz'in gelecek sezon da Leverkusen'de oynayacağını söyledi.
17.04.2024 Almanya Bundesliga
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Güncel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.