Gündoğan

Gündoğan

Son dakika Gündoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gündoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gündoğan haber sayfamızda...

Gündoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.486 gündoğan haberi bulunmuştur.
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa'dan çok sayıda takımı harekete geçirdi. Genç futbolcuya son talibin Premier Lig temsilcisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncu için talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.
20.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanşında Olympiakos'a seri penaltı atışları sonrası 3-2 yenilmiş, organizasyona havlu atmıştı. Kariyerinde hem Fenerbahçe'de hem de Olympiakos'ta forma giyen Mathieu Valbuena, Fanatik'ten Emre Günayı'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Fenerbahçe
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç İspanya La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, yarın sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ligde liderlik koltuğunda oturan Madrid ekibi, müsabakadan galip ayrılması halinde rakibiyle puan farkını 11'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak.
20.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı! Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Adana Demirspor
Galatasaray'da Muslera, Pendikspor maçında kendi rekorunu kırabilir
Galatasaray'da Muslera, Pendikspor maçında kendi rekorunu kırabilir Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın konuk edeceği Pendikspor ile ligde 2. kez mücadele edecek. Mücadelede Muslera, gol yemezse kendi rekorunu kıracak.
20.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.
20.04.2024 Galatasaray
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın geleceği için sürpriz iddialar gündeme geldi. İşte detaylar...
20.04.2024 İspanya La Liga
Ronald Araujo, İlkay Gündoğan'a cevap verdi! 'Değerlerim var'
Ronald Araujo, İlkay Gündoğan'a cevap verdi! 'Değerlerim var' Barcelona'nın yıldızı Ronald Araujo, PSG maçının ardından İlkay Gündoğan'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap Barcelona forması giyen Ronal Araujo, geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.
17.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona, Paris Saint Germain deplasmanında galip!
Barcelona, Paris Saint Germain deplasmanında galip! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Barcelona, Paris Saint Germain'i deplasmanda 3-2 mağlup etti.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli Tanguy Ndeombele'nin 15 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmak istemeyen Galatasaray'a Tottenham, '5 milyon Euro verin, alın' önerisini sundu.
6.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.
Milan'ın Joshua Zirkzee planı ortaya çıktı!
Milan'ın Joshua Zirkzee planı ortaya çıktı! Serie A devi Milan'ın Bologna'da forma giyen Joshua Zirkzee'yi transfer etmek için sunmayı planladığı teklifin ayrıntıları belli oldu.
5.04.2024 İtalya Serie A
Barcelona'da İlkay Gündoğan'dan genç yıldızlara övgü!
Barcelona'da İlkay Gündoğan'dan genç yıldızlara övgü! Barcelona'nın tecrübeli orta sahası İlkay Gündoğan, takımdaki genç futbolcularla ilgili konuştu.
5.04.2024 İspanya La Liga
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim'
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim' Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, seçimde kadının gücünü ortaya koydu. Gündoğan bu seçimde de 142 fark atarak güven tazeledi.
1.04.2024 Haberler
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim'
Kadın muhtar rakibine fark attı! 'Kadının gücünü gösterdim' Elazığ merkezin tek kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, seçimde kadının gücünü ortaya koydu. Gündoğan bu seçimde de 142 fark atarak güven tazeledi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gündoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.