Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Son dakika Güneydoğu Anadolu Bölgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güneydoğu Anadolu Bölgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi haber sayfamızda...

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.364 güneydoğu anadolu bölgesi haberi bulunmuştur.
Dövmenin sanatsal yüzü
Dövmenin sanatsal yüzü Dövme bir vücut süslemesi mi, kadim bir gelenek mi yoksa bir sanat türü mü? İstanbul’da bir araya gelen dövme ustaları ve tutkunları bu sorulara cevap arıyorlar.
14.04.2024 Kültür Sanat
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa'da 7 Nisan'da Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Kentte hareketlilik yaşanıyor.
5.04.2024 Galatasaray
Türkiye sandık başına gitti! En yaşlı aday olarak kayıtlara geçti
Türkiye sandık başına gitti! En yaşlı aday olarak kayıtlara geçti Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy verme işlemleri 07.00’de başladı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Eskiden gelen bir sermaye var, o sermayeden yiyerek 5 yıl daha idare edebilirsiniz ama ikinci bir 5 yıla daha İstanbul’un tahammülü yok." dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin." açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Radara yansıdı: Çamur yağmuru
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Radara yansıdı: Çamur yağmuru Türkiye hafta sonuyla beraber yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yağışlı hava çarşamba gününe kadar etkisini sürdürecek. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise; "Yağmur çamurlu olabilir" uyarısıyla toz taşınımı beklenen bölgeleri uyardı.
2.03.2024 Gündem
ŞANLIURFA SON DEPREMLER 2024: Şanlıurfa'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde deprem oldu? Şanlıurfa'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
ŞANLIURFA SON DEPREMLER 2024: Şanlıurfa'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde deprem oldu? Şanlıurfa'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi Türkiye, tarihi boyunca deprem kuşağında bulunması sebebiyle sıklıkla depremlerle karşı karşıya kalmaktadır. Son dönemde yaşanan depremler arasında 2024 yılında Şanlıurfa'da meydana gelen depremler de yer almaktadır. Şanlıurfa, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli illerinden biri olup, deprem riskine sahip bir şehirdir. Şanlıurfa'da gerçekleşen depremler, genellikle bu bölgedeki aktif fay hatlarından kaynaklanmaktadır. Bu fay hatlarından kaynaklanan depremler, yerel halkın yaşantısını etkilemekte ve bölgede bazı yıkımlara yol açabilmektedir. Son depremlere ilişkin olarak, Şanlıurfa'da 2024 yılında meydana gelen depremlere ilişkin haritalar ve bilgiler, ilgili kurumlar tarafından yayımlanmaktadır. Bu haritalar ve bilgiler, ilgili bölgelerdeki mülkiyet sahipleri, yerel yönetimler ve afet yönetimi kurumları tarafından takip edilmektedir. Şanlıurfa'da son dakika meydana gelen depremleri Milliyet.com.tr son depremler sayfasında görüntüleyebilirsiniz.
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli
Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli Şanlıurfa’da etkili olan sağanak nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Şiddet haritası ortaya çıktı! İşte Türkiye'nin en sakin ili
Şiddet haritası ortaya çıktı! İşte Türkiye'nin en sakin ili Türkiye’de 2023 yılında meydana gelen silahlı şiddet olaylarının raporu açıklandı.
12.02.2024 Gündem
“Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor”
“Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor” Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, “Baklagillere verilen prim desteği kiloya 50 kuruş olarak veriliyor. Ancak bu destek 2018 yılından bu yana değişmedi. Verilen desteklerin amacına uygun olması için günün şartlarına göre artırılmalıdır” dedi.
10.02.2024 Ekonomi
İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir... Uyarılar peş peşe geldi! 'Donacağız'
İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir... Uyarılar peş peşe geldi! 'Donacağız' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınlandı. Raporda İstanbul, Balıkesir, İzmir ve Çanakkale için sarı kodlu uyarılar yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
30.01.2024 Gündem
Ak Parti Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu
Ak Parti Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gaziantep Belediye Başkan adayını açıkladı.
18.01.2024 Gündem
Diyarbakır’dan Avrupa'ya ihraç ediliyor
Diyarbakır’dan Avrupa'ya ihraç ediliyor Diyarbakır’daki kokoreç üretim tesisi, Almanya, Avusturya, Makedonya, İspanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine ihracat yapıyor. Firma, kokoreçin yanı sıra sosis ve salam kılıfı ile ameliyat ipi de ihraç ediyor.
16.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Dörtyol-Hassa demiryolu ve otoyolu projesinde ihaleler yapıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Dörtyol-Hassa demiryolu ve otoyolu projesinde ihaleler yapıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay’ın yanı sıra bölgenin de dört gözle beklediği ‘Hatay-Dörtyol-Hassa Arası Otoyol ve Demir yolu Tüneli’ yapım işi ihalesinin yapıldığını ve ihaleyi en düşük teklif veren firmanın kazandığını ifade etti.
10.01.2024 Ekonomi
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir'
350 milyar dolar değerinde! 'Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacı kayadan çıkabilir' Türkiye, alternatif enerji kaynaklarını devreye sokarak enerji üretimini çeşitlendirmeye çalışıyor. Yer altında 350 milyar dolar değerinde kaya gazının olduğu tahmin edilirken, Türkiye’nin 14 yıllık gaz ihtiyacının “kaya”dan çıkabileceği belirtiliyor.
2.01.2024 Ekonomi
Yılın ilk ayında sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek
Yılın ilk ayında sıcaklık, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek Meteoroloji verilerine göre, son 53 yılın en sıcak kasım ayından sonra yeni yılın ilk ayında da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Ocak ayında hava sıcaklığının iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 3, diğer yerlerde ise 1 ila 2 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor.
31.12.2023 Gündem
Prof. Dr. Orhan Şen: Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın
Prof. Dr. Orhan Şen: Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 10 kişinin öldüğü ve 59 kişinin yaralandığı kazanın ardından bir facia haberi de Kahramanmaraş'tan geldi. 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Prof. Dr. Orhan Şen sisli havanın pazar gününe kadar devam edeceğini belirterek 'Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın' dedi.
28.12.2023 Gündem
Vizyonda öne çıkanlar
Vizyonda öne çıkanlar ‘Nefes - Yer Eksi İki’: 1993 yılının Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde iki bin metre yükseklikteki bir karakolda geçen ve bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyan film, her ne pahasına olursa olsun görevini bir an bile bırakmayan onurlu Mehmetçiklerin hikâyesini anlatıyor.
15.12.2023 Kültür Sanat
Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge
Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge Kahramanmaraş merkezli depremlerinden ardından Batman'ın Beşiri ilçesinin 25 kilometre uzaklığındaki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, çapı 100 metreyi bulan obruk oluştu.
5.12.2023 Haberler
Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge
Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge Kahramanmaraş merkezli depremlerinden ardından Batman'ın Beşiri ilçesinin 25 kilometre uzaklığındaki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, çapı 100 metreyi bulan obruk oluştu.
5.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.