Günlük Dizi

Günlük Dizi

Son dakika günlük dizi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günlük dizi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günlük dizi haber sayfamızda...

Günlük Dizi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.997 günlük dizi haberi bulunmuştur.
Oyuncu Hatice İrkin ile Fırat Sevin evlendi!
Oyuncu Hatice İrkin ile Fırat Sevin evlendi! Ocak 2022'de final yapan günlük dizi 'Kırık Hayatlar'da hayat verdiği 'Öykü' karakteriyle dikkat çeken Hatice İrkin (23), iki yıldır birlikte olduğu yönetmen Fırat Sevin ile hayatını birleştirdi.
5.09.2023 Cadde
Türkiye’de yayınlanacak
Türkiye’de yayınlanacak ‘Yeşil Vadi’nin Kızı’ adlı günlük dizi Latin ve Güney Amerika’dan sonra Türkiye’de yayınlanmaya başlayacak.
24.06.2023 Cadde
‘Sinirlenmeleri motive ediyor'
‘Sinirlenmeleri motive ediyor' Kanal D’de ekrana gelen ‘Hicran’ dizisinde Emre ve Hicran’ı ayırmaya çalışan Yeliz’i oynayan Yağmur Çokgenç, “Yeliz karakteri izleyenleri sinirlendirmeyi başardı bu da beni motive ediyor” dedi.
15.12.2022 Cadde
‘Ekiple enerjimiz uyumlu’
‘Ekiple enerjimiz uyumlu’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Aşk ve Umut’ dizisinin oyuncuları Eda Elif Başlamışlı ve Furkan Okumuş, “Ekiple enerjimiz uyumlu. Şevkle çalışıyoruz” dedi.
20.10.2022 Cadde
‘Firdevs beni oyuncu olarak zorlayacak’
‘Firdevs beni oyuncu olarak zorlayacak’ ‘Aşk ve Umut’ dizisinde Firdevs’e hayat veren Mine Çayıroğlu, “Beni oyuncu olarak zorlayacak ve keyifle oynayacağım bir karakter” dedi.
3.10.2022 Cadde
Aşkın, umudun ve yeniden başlamanın hikayesi 'Aşk ve Umut' izleyiciyle buluşuyor
Aşkın, umudun ve yeniden başlamanın hikayesi 'Aşk ve Umut' izleyiciyle buluşuyor Kanal D’nin; yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi 'Aşk ve Umut' başlıyor. Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı, yayınlanan tanıtımları ile sosyal medyada da büyük beğeni kazanan dizi, ilk bölümüyle ekrana geliyor.
26.09.2022 Cadde
Pazartesi başlıyor
Pazartesi başlıyor Hakan Dinçkol, Mine Çayıroğlu, Arda Esen, Zafer Demircan ve Cemre Kurum’n başrolünü paylaştığı günlük dizi ‘Aşk ve Umut’un yayın tarihi belli oldu.
21.09.2022 Cadde
Türkiye'nin kanalı Kanal D
Türkiye'nin kanalı Kanal D Kanal D, yeni sezona görkemli bir başlangıç yaptı. Medya ve iş dünyası yeni yayın dönemi lansmanında buluştu.
10.09.2022 Cadde
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Cadde
Selçuk Özer: Oyunculuk çok sıkıntılı bir iş!
Selçuk Özer: Oyunculuk çok sıkıntılı bir iş! Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, oyuncu Selçuk Özer oldu. 68 yaşındaki sanatçı, özel televizyonların kurulmasıyla insanların sinemadan uzaklaştığını belirtirken, mesleğin zorluklarından bahsetti.
4.06.2022 Cadde
Kayra Zabcı: Sadece yetenekle bir yere gelmek risk
Kayra Zabcı: Sadece yetenekle bir yere gelmek risk İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nde eğitim gören Kayra Zabcı, “Sadece yetenekle bir yere gelmek günümüz için büyük risk” dedi.
16.05.2022 Cadde
Canım Annem konusu ve oyuncu kadrosu! Canım Annem dizisi karakterleri...
Canım Annem konusu ve oyuncu kadrosu! Canım Annem dizisi karakterleri... TV8 ekranında ilk bölümü ile Pazartesi günü ekrana gelen Canım Annem dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün yayımlanacak olan Canım Annem dizisinin başrollerinde Selin Sezgin , Erol Gedik, Gece Demirel yer alıyor. İşte Canım Annem dizisi konusu ve oyuncuları...
16.02.2022 Cadde
Nazar değdi
Nazar değdi İzmir Urla’da çekimleri devam eden günlük dizi ‘Kırık Hayatlar’da rol alan Hatice İrkin, yüz felci geçirdi.
10.11.2021 Cadde
'Kırık Hayatlar' yeni bölümleriyle teve2’de
'Kırık Hayatlar' yeni bölümleriyle teve2’de Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı günlük dizi 'Kırık Hayatlar', yeni bölümleriyle teve2’de ekrana geliyor.
21.10.2021 Cadde
'Seksenler' dizisinin yayın saati değişti
'Seksenler' dizisinin yayın saati değişti TRT 1’de yayınlanan Seksenler, yeni sezonuna yeni oyuncuların kadroya dahil olmasıyla başladı. Geçtiğimiz sezon günlük dizi olarak yayınlanan Seksenler’in bu sezon haftada bir yayınlanmasına karar verilmişti. Seksenler dizisinde yeni bir değişiklik daha yapılıyor.
25.08.2021 Cadde
Doya Doya Moda Emel kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Emel kaç yaşında, nereli?
Doya Doya Moda Emel kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Emel kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda yarışmacıları izleyenler tarafından merak konusu oluyor. Doya Doya Moda'da yarışan isimler arasında yer Emel'in hayatına dair bilgiler araştırılıyor. Peki Doya Doya Moda Emel kimdir, Doya Doya Moda Emel kaç yaşında, nereli?
10.04.2020 Gündem
Yaralı Kuşlar 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem kurtulacak mı?
Yaralı Kuşlar 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem kurtulacak mı? Yaralı Kuşlar yeni bölüm için heyecan dorukta. Hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Yaralı Kuşlar yeni bölümleri ile Pazartesi gününden itibaren izleyici ile buluşmaya devem edecek. Peki, Yaralı Kuşlar 91. bölümde neler olacak?
15.08.2019 Gündem
Elif Erol: Kariyerimde bir kat daha çıktım
Elif Erol: Kariyerimde bir kat daha çıktım ‘Yaralı Kuşlar’da 'Hülya' karakterini canlandıran Elif Erol, “Ters köşe bir rolle, kariyerimde bir kat daha çıktığımı düşünüyorum” dedi.
30.12.2019 Cadde
Yaralı Kuşlar 74. yeni bölüm fragmanı!
Yaralı Kuşlar 74. yeni bölüm fragmanı! Kanal D'nin günlük dizisi Yaralı Kuşlar bu akşam 74. bölümü ile ekrana gelecek. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde Meryem, Ömer'e Nurgül'ün annesi olduğunu söyleyebilecek mi, merak konusu.
18.07.2019 Gündem
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kiminle evliydi?
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kiminle evliydi? Birçok dizide rol alan Hazal Filiz Küçükköse günlük dizi olan Deniz Yıldızı ile tanınmıştır. Bir dönem oyuncu Tuan Tunalı ile evli olan Hazal Filiz Küçükköse son olarak Rüya dizisinde görüldü. İşte merak edilenler...
11.06.2019 Gündem
Yaralı Kuşlar 46. bölümde neler olacak?
Yaralı Kuşlar 46. bölümde neler olacak? Yaralı Kuşlar hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Bu akşam 16.00'da izleyici karşısına çıkacak olan dizide neler olacak merak konusu. Ömer'in kayboluşu ortalığı karıştırır. Levent, Ömer'i bulabilecek mi?
10.06.2019 Gündem
Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi
Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi Kanal D’nin günlük dizisi ‘Yaralı Kuşlar’da Meryem’i canlandıran Gizem Arıkan, “Çok fazla sahne çekiyoruz, çok şey öğreniyorsunuz. Bu set okul gibi” dedi.
3.04.2019 Cadde
‘Set okul gibi’
‘Set okul gibi’ ‘Yaralı Kuşlar’ın  oyuncuları Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen, karakterlerini anlattı.
27.03.2019 Cadde
Yaralı Kuşlar 1. bölümü ne zaman başlıyor? Yaralı Kuşlar 1. bölüm fragmanı
Yaralı Kuşlar 1. bölümü ne zaman başlıyor? Yaralı Kuşlar 1. bölüm fragmanı Kanal D'nin yeni dizisi Yaralı Kuşlar ile ilgili müjdeli haber geldi ve merakla beklenen dizinin 1. bölüm tarihi belli oldu. Peki Yaralı Kuşlar ne zaman başlıyor ve hangi günler ekrana gelecek? İşte hem bu soruların cevapları hem de Yaralı Kuşlar 1. bölüm fragmanı...
15.03.2019 Gündem
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen ve Ayşen İnci’nin başrolünü paylaştığı günlük dizi ‘Yaralı Kuşlar’, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
1.03.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Günlük Dizi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.