Guns’N’Roses

Guns’N’Roses

Son dakika Guns’N’Roses haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Guns’N’Roses gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Guns’N’Roses haber sayfamızda...

Guns’N’Roses

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 170 guns’n’roses haberi bulunmuştur.
Dünya listesine girdiler
Dünya listesine girdiler Edis ve Gülşen, ‘Serdar Ortaç Şarkıları Vol 2’ albümü kapsamında söyledikleri ‘Sor’ şarkısıyla kısa sürede zirveye yerleşti.
22.08.2023 Cadde
‘AC/DC bana iyi geliyor!’
‘AC/DC bana iyi geliyor!’ Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, CNN’den Erin Burnett’a verdiği röportajda savaş döneminde AC/DC, Guns N’ Roses ve Eric Clapton dinlemenin kendisine iyi geldiğini söyledi.
10.07.2023 Dünya
Ekonomiye yıldız dopingi
Ekonomiye yıldız dopingi Beyoncé ile Taylor Swift’in konserleri yeni bir gündem yarattı. Bazı süperstarlar verdikleri konserlerle para kazanmakla yetinmezler, tüm ekonomileri ses telleriyle hareket ettirmeyi başarırlar.
25.06.2023 Cadde
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak Dünyaca tanınmış Coachella Festivali yaratıcıları, yeni sürprizlerini bu kez de ‘Power Trip’ başlığı ile buluşturacakları ‘Hard - Rock’ ilahları ile yapacak.
16.04.2023 Kültür Sanat
Seri katil Charles Manson'ın mirasına yeni ortak
Seri katil Charles Manson'ın mirasına yeni ortak Seri katil Charles Manson'ın mirası için geçtiğimiz Cuma günü yapılması beklenen duruşma, Manson'ın oğlu olduğunu iddia eden kişi nedeniyle ertelendi.
17.08.2022 Dünya
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı Bob Dylan, müzik endüstrisinde ses getiren yeni bir anlaşmayla tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı. Amerikan müzik dergisi Billboard'un tahminine göre anlaşmanın tutarı yaklaşık 200 milyon dolar.
25.01.2022 Dünya
O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir kaç yaşında? Yaşam Hancılar aslen nereli?
O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir kaç yaşında? Yaşam Hancılar aslen nereli? O Ses Türkiye'de finalistlerden biri olan Yaşam Hancılar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımından olan yarışmacı ses tonu ve genç yaşına rağmen şarkılarda gösterdiği performans ile adından söz ettiriyor. Peki O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir?
21.01.2022 Cadde
Avustralya’da hayat normale dönüyor
Avustralya’da hayat normale dönüyor Koronavirüs ile mücadelede 39'uncu günde de yeni vaka kaydetmeyen Avustralya şehirlerinden Melbourne, Formula 1, Avustralya Açık Tenis Turnuvaları ve Guns'n Roses konseri gibi önemli organizasyonları 2021 yılı takvimine aldı.
8.12.2020 Dünya
Parası da süper!
Parası da süper! Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen Super Bowl’a 30 saniyelik reklam vermenin bedeli 5.6 milyon dolar. Yeme-içmede de rekorların kırıldığı ‘Super Bowl’ gününde kişi başı gıda harcaması ise ortalama 69 dolar.
1.02.2020 Dünya
Guns N’ Roses’dan albüm hazırlığı
Guns N’ Roses’dan albüm hazırlığı 1990’ların ünlü rock grubu Guns N’ Roses’ın gitaristi Slash, grubu yıllar sonra bir araya getiren turnenin ardından yeni bir albüm üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı.
15.09.2019 Gündem
Ünlü müzisyen Steven Adler kendini bıçakladı
Ünlü müzisyen Steven Adler kendini bıçakladı ABD'li rock müzik grubu Guns N' Roses'ın bateristi Steven Adler, Los Angeles'taki evinde kendisini karnından bıçakladı.
28.06.2019 Cadde
Axl Rose’dan 10 yıl sonra yeni şarkı
Axl Rose’dan 10 yıl sonra yeni şarkı Axl Rose, 10 yıl aradan sonra hazırladığı yeni şarkısından kısa bir bölümünü dinleyicileriyle paylaştı.
2.01.2019 Gündem
İçinde yağmur sesi geçen 5 efsane şarkı
İçinde yağmur sesi geçen 5 efsane şarkı Sizce de kışın dinlenen şarkıların daha hüzünlü olma gibi bir özelliği yok mu? Nedense yağmuru ve karı duygusal ruh haliyle bağdaştırıyoruz. Galiba havaların soğuk ve yağışlı olmasından ötürü sokakların boş, evdeki cam kenarlarının ise dolu olmasının bir sonucu bu. Korkmayın, listede Hypnogaja'nın Here Comes the Rain Again şarkısı yok. Klişeden ölmedik.
30.11.2018 Müzik
'Adam pis pis bakıyor, (Lan yakarım dünyayı) deyip saldırıyorsun'
'Adam pis pis bakıyor, (Lan yakarım dünyayı) deyip saldırıyorsun' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be' programının konuğu, “Arda’nın Mutfağı” programındaki sempatik sunumu ve lezzetli tarifleriyle beğeni toplayan ünlü şef Arda Türkmen oldu.
19.05.2018 Cadde
'Adam pis pis bakıyor, (Lan yakarım dünyayı) deyip saldırıyorsun'
'Adam pis pis bakıyor, (Lan yakarım dünyayı) deyip saldırıyorsun' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be' programının konuğu, “Arda’nın Mutfağı” programındaki sempatik sunumu ve lezzetli tarifleriyle beğeni toplayan ünlü şef Arda Türkmen oldu.
19.05.2018 Cadde
'Slip mayolu fotoğraflarımı yaktım'
'Slip mayolu fotoğraflarımı yaktım' Yeni maxi single’ları 'X' ile gündemde olan Manga grubu , Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye konuk oldu. Ünlü müzik grubunun her üyesi ayrı ayrı hikayelerini, anılarını, birbirleri hakkındaki fikirlerini anlattı.
4.05.2018 Cadde
'Slip mayolu fotoğraflarımı yaktım'
'Slip mayolu fotoğraflarımı yaktım' Yeni maxi single’ları 'X' ile gündemde olan Manga grubu , Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye konuk oldu. Ünlü müzik grubunun her üyesi ayrı ayrı hikayelerini, anılarını, birbirleri hakkındaki fikirlerini anlattı.
4.05.2018 Cadde
Çağatay Ulusoy'dan Hazal Kaya'yı güldüren fotoğraf!
Çağatay Ulusoy'dan Hazal Kaya'yı güldüren fotoğraf! Çağatay Ulusoy'un paylaştığı bir fotoğrafın altına Hazal Kaya şöyle yazdı: "Ahahaha ay seni Allah kahretmesin ya... Gözlerim kanadı yazıklar olsun..."
2.11.2017 Cadde
Birbirlerinden hoşlanmayan rock grubu üyeleri
Birbirlerinden hoşlanmayan rock grubu üyeleri Müzik grupları sahnede birlikte harikalar yaratıyorsa bu gerçek hayatta da süper ilişkileri olduğu anlamına gelmiyor.  Birbirlerine sahne ve albüm kayıtları haricinde tahammül edemeyen, müzik kariyerlerini arkadaşlıklarıyla karıştırmayan grup üyeleri de mevcut.  Peki bu isimler neyi paylaşamıyor birlikte bakalım...
12.03.2018 Müzik
Trump kuklasına Meksika dokunuşu
Trump kuklasına Meksika dokunuşu ABD’li rock müzik grubu Guns N’ Roses, Meksika konserinde ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın kuklasını sahnede ‘misafir’ etti.
3.12.2016 Dünya
Guns N' Roses efsanesi Chicago'daydı!
Guns N' Roses efsanesi Chicago'daydı! Rock dünyasının efsanevi grubu Guns N' Roses, 'Not in This Lifetime' turneleri kapsamında hayranlarının karşısına çıktı.
17.08.2016 Cadde
Axl Rose ve AC/DC sahnede
Axl Rose ve AC/DC sahnede Guns N’ Roses’ın solisti Axl Rose, efsanevi hard rock grubu AC/DC’nin Rock or Bust dünya turnesinin Lizbon konserinde grupla birlikte ilk kez sahne aldı.
9.05.2016 Gündem
Axl Rose AC/DC’de!
Axl Rose AC/DC’de! Avustralyalı rock grubu AC/DC’den ayrılan grubun solisti Brian Johnson’ın ‘Rock or Bust’ adlı turnedeki yerini, Guns N’Roses grubunun efsanevi solisti Axl Rose alıyor.
17.04.2016 Dünya
Ünlülerin Coachella maratonu
Ünlülerin Coachella maratonu Dünyanın “en havalı” müzik ve sanat festivallerinden Coachella, ABD’nin California eyaletindeki Colorado Çölü’nde başladı.
16.04.2016 Gündem
Ferman Akgül ‘Hadi Be’ye Konuştu
Ferman Akgül ‘Hadi Be’ye Konuştu Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Manga’ grubunu solisti ünlü müzisyen Ferman Akgül oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Ferman Akgül, samimi açıklamalarda bulundu.
24.03.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Guns’N’Roses ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.