Günün Ardından- 02.03.2017
Günün Ardından- 02.03.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Burak Genç   Bugün bunları yaşadık…   -Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta önemli açıklamalar yaptı.   -Başbakan Binali Yıldırım, obmudsmanlık sempozyumunda konuştu. -Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, ABD'nin YPG'ye desteğini sert sözlerle eleştirdi.   -Adıyaman'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. -Deprem Adıyaman ile sınırlı kalmadı... -YGS giriş yerleri içim meraklı bekleyiş sona erdi.   -Hükümetin, kasım sonunda otomobillere yönelik yaptığı ÖTV artışının etkileri şubat ayında kendini göstermeye başladı.   -Kastamonu'da yaşayan ve illüzyonistlere ilgi duyan ortaokul öğrencisi Yunus Emre Göçmez, "uçuran aynalı sandık" ismini verdiği bir kutu tasarladı.   -Asrın projesi olarak kabul edilen ve dünyada ilk örneği olan Türkiye’den -KKTC’ye gelen içme suyu ile ilgili açıklama geldi.   -Amerika Birleşik Devletleri'nde balıkçıların zor anları kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 01.03.2017
Günün Ardından- 01.03.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Burak Genç   Bugün bunları yaşadık…   -Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisandaki referandum için ilk mitingi bugün Amasya’da yaptı.   -Astsubay Bekir Kurt, FETÖ ile bağlantısı olduğunu itiraf etti.     -Musul operasyonunda önemli bir adım atıldı.   -İstanbul’u etkisi altına alan yoğun sis, drone ile havadan görüntülendi.   -Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde denizde fenalaşan dalgıcı, suya atlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kurtardı.   -Mersin polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik filmleri aratmayacak operasyon düzenledi.   -Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 5'i yavru olan 9 köpek av tüfeğiyle vurularak telef edildi.   -Muğla'nın Yatağan ilçesinde, termik santralde kullanılan kömür atıklarından oluşan kül dağının kıyısındaki gölet tehlike saçıyor…   -Şanlıurfa’da bir balıkçının tezgahına satılmak üzere getirilen 2 metre boyunda 122 kilo ağırlığındaki balık, görenleri şaşırttı.   -ABD’nin Florida eyaletindeki köpek balığı kurtarma operasyonu kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 28.02.2017
Günün Ardından- 28.02.2017 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar/ Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Burak Genç   Bugün bunları yaşadık…   -TSK'dan 'Karargâh Rahatsız' haberlerine yönelik açıklama geldi.   -'Karargâh rahatsız' manşetine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da tepki gösterdi.   -İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde sabah saatlerinde gerginlik yaşandı.   -Kuzey Irak'ta bomba eğitimi aldıktan sonra Mersin'e gelen ve sabotaj eylemi hazırlığında olan bir terörist ile yardım yataklık yapan 7 kişi gözaltına alındı.   -Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı esnafa faizsiz 50 bin TL’lik kredi verecek.   -Filipinler’de sağ kalması için 600 bin dolar fidye istenen Alman vatandaşı Jurgen Gustav Kantner terör örgütü Ebu Sayyaf tarafından başı kesilerek öldürüldü.   -Türkiye’den 1.6 milyarlık yatırımla, KKTC’ye getirilen içme suyunun denize akıtılması tepkilere neden oldu…   -Tokat Behzat Deresi'nde irili ufaklı çok sayıda balık telef oldu.   -Karaköy'de 2 yıl önce bir hamamda 2 Fransız kadın turiste cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen 4 hamam çalışanının yargılandığı davada şikayetçi turist ifade verdi.   -Zonguldak'ta oturan 28 yaşındaki Cenk Topçu, 8 bin liraya aldığı 1993 model hurda cipi, 30 bin lira harcayarak yeniden yaptı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 21.02.2017
Günün Ardından- 21.02.2017 Hazırlayanlar: Gül Gencer/ Beste Sırapınar Kurgu: Abdullah Ercan Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz Bugün bunları yaşadık...   -Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın ikinci gün duruşması Zekeriya Kuzu'nun dinlenmesiyle devam etti.   -Aralarında siyasetçi ve sanatçıların da olduğu birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla 45'i tutuklu 185 kişinin yargılandığı davanın duruşmasına başlandı.   -Mesud Barzani, temaslarda bulunmak üzere hafta sonu Ankara'ya gelecek.   -700 bekçinin işe alınacağını söyleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin başvuru sayısının 2 bini geçtiğini söyledi   -Avustralya’nın Melbourne kentinde içerisinde beş kişi bulunan küçük uçak havalandıktan kısa süre sonra alışveriş merkezine düştü.   -Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva'yı cumhurbaşkanı birinci yardımcılığı görevine getirdi.   -Fransa'nın Cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen'in Lübnan temaslarına başörtü krizi damga vurdu.   -Batı Şeria'da yaralı ve yerde yatan bir Filistinliyi vurarak öldüren İsrail askeri 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. -Unutulan eşyalar için son 3 gün!   -Sanal alemde yapılan harcamalar 70 milyar liraya dayandı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 17.02.2017
Günün Ardından- 17.02.2017 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar/ Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz Bugün neler yaşadık?   -Başbakan Binali Yıldırım, Malta'ya düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Malta Başbakanı Muscat ile görüştü.   -Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvimi açıkladı.   -Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'un, İncirlik'te bir araya geldiği sırada üste hava trafiği yaşandı.   -Ege denizinde hareketlilik vardı bugün…   -Taksim'e yapılacak caminin temeli, düzenlenen törenle atıldı.   -3 yıl önce bir bankaya yerleştirdikleri casus elamanları aracılığıyla 1 milyon kişinin kart bilgilerini çalarak dolandırıcılık yapan siber çete çökertildi…   -Mardin'de PKK'nın 2 yeraltı sığınağı ve cephaneliği bulundu. -İstanbul Ataşehir’de 2 katlı binanın çatısında yangın çıktı.   -Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali katlı otoparkının turnikelerinden geri manevra yapmak isteyen cip bariyerleri aşarak 3 metreden kanala düştü.   -Bilim insanları şok bir iddiada bulundu!
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 15.02.2017
Günün Ardından- 15.02.2017 Hazırlayan : Beste Sırapınar / Gül Gençer Kamera: Sertan Keser Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Erinç Eröz   -Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan müjde Binlerce yeni personel alınacak.   -TUS VE STS ‘den sonra açık öğretim sınavları da ertelendi.. -Amanos Dağları'nda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan uzman çavuş Salih Kayan'ın naaşı, memleketi Samsun'a getirildi. -Şehit yakınları 2017-2018 eğitim öğretim döneminden itibaren istedikleri üniversitelerde özel öğrenci statüsünde öğrenim görebilecek.   -İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de göçmen, mülteci olarak bulunan insan sayısını açıkladı. - FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianame tamamlandı   -Atatürk Havalimanı'nda valizden çıkanlar şaşkına çevirdi. -Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. -Altın fiyatları düştü   -Türkiye'ye turist getiren acenteler uçak seferi başına 6 bin dolar destek alacak.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 08.02.2017
Günün Ardından- 08.02.2017 Hazırlayan: Beste Sırapınar / Gül Gençer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Burak Genç   Bugün bunları yaşadık   -El Bab’ta Işid’in saldırısında 2 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.   -Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.   -HDP Diyarbakır Milletvekili Leyla Zana gözaltına alındı.   -Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın görüşmesine ilişkin bilgi verdi.   -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Kanal İstanbul Projesi"yle ilgili bilgi verdi. -Sancaktepe'de kontrolden çıkan tır, karşı yönden gelen bir kamyonun üzerine devrildi.   -TSK ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen yeni zırhlı araç test sürüşlerine devam ediyor.   -Yeni kimlik kartları için başvuruların başlamasıyla nüfus müdürlükleri önünde yoğunluk yaşandı.   -Çatıdan ölüme atlayan kadını, son anda saçlarından yakalayan kocası kurtardı.   -Bitlis'in Tatvan ilçesinde 2 bin süs balığı telef oldu.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 06.02.2017
Günün Ardından- 06.02.2017 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar/ Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün bunları yaşadık…   Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, vergisini zamanında ödeyen mükelleflere yüzde 5 indirim yapılması için yetki verildiğini açıkladı.   Bakanlar Kurulu kararına göre, aralarında Antalya, Muğla, İzmir gibi turizm bölgelerindeki Hazine taşınmazlarının da bulunduğu çok sayıda arazi Varlık Fonu'na devredildi.   Çanakkale'de yeni bir deprem daha meydana geldi…   Barbaros şansal hakkında hazırlanan iddianame İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na iade edildi.   Yargıtay tarafından alınan emsal kararla kalp krizi artık iş kazası sayılacak.   ABD'de cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin ardından düşüşe geçen dolar yeni haftada da yönünü aşağı çevirdi.   Niğde'nin Bor İlçesi'nde sulama kanallarında görülen köpük dalgası, kısa zamanda yollara yayıldı.   Cihangir'de 4 gencin karıştığı silahlı ve bıçaklı kavga güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.   Zeytinburnu açıklarında 2014 yılından beri demirli olarak dururken 10 gün önce su almaya başlayan ve batan "Bereket" adlı kuru yük gemisi kaderine terk edildi.   Zonguldak'ın İstanbul'a bağlantısını sağlayan karayolunun Bayat köyü mevkisinde yaklaşık 1 metre derinliğinde çökme meydana geldi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 02.02.2017
Günün Ardından- 02.02.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Burak Genç   Bugün neler yaşadık?   Almanya Başbakanı Angela Merkel Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.   Başbakan Binali Yıldırım, Merkel'le yapacağı görüşme öncesinde kritik açıklamalar yaptı.   Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı sınır ötesi harekât Fırat Kalkanı'nda, Suriye'nin El Bab ilçesinde kuşatılan IŞİD'e son darbe vurulmak üzere…   Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, terör örgütü IŞİD’in El Bab'ta bomba yüklü bir köpek ile saldırıda bulunduğunu açıkladı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı bugün son yolculuğuna uğurlandı…   Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın, Edirne ziyareti sırasında 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı önünde, karşılama mangasının diz çökerek verdiği 'hatıra fotoğrafı' tartışma konusu oldu.   Yunan özel birliğindeki paraşütçülerin dün Kardak kayalıklarına yaklaşık iki mil uzaklıktaki Psemiros ile İstanköy adaları arasındaki bölgede uçaktan atlayarak gövde gösterisi yaptığı ortaya çıktı.   Trafik magandalarına bu kez cip kullanan biri eklendi.   Nohut fiyatındaki artış leblebiyi de vurdu.   Giresun’da karın tadını çıkartmak isteyen iki maceraperest evlerinin teras katında 70 santimetreyi bulan kara denize girer gibi dalarak, kulaç attı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 31.01.2017
Günün Ardından- 31.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   2017 yılının ilk MGK'sı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.   Reina saldırısıyla ilgili yeni gelişme var.   FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Pamukkale Üniversitesi yapılanmasına yönelik, aralarında profesör ve doçentlerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.   HDP Sözcüsü ve Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, terör soruşturması kapsamında Diyarbakır'da tutuklandı.   Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının Pazar günü gidip inceleme yaptığı Muğla Kardak kayalıklarının çevresinde bugün sıcak dakikalar yaşandı.   Batılı ülkelerle yaptığı nükleer anlaşmanın ardından İran'ın balistik füze denemesi yaptığı haberi, gündemi sarstı.   Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde Babalı sahili soğuk suda vurgun yiyen tonlarca istavritle kaplandı.   Kilis’te, iki otomobilin kırmızı ışık ihlali sonucu birbiri ile çarpışması MOBESE kameralarına yansıdı.   Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında olan "çöl varanı" sarnıçta ölü bulundu.   Sosyal medyada bu fotoğraf tartışılıyor…
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 30.01.2017
Günün Ardından- 30.01.2017 Hazırlayanlar: Gül Gencer/ Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   ByLock kullanan asker yapılanmasına yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 39 askerin işlemleri tamamlandı.   TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturası tartışma konusu oldu.   Yeni kimlikleri alma isteği nüfus müdürlüklerinde aşırı yoğunluğa sebep oldu…   İstanbul Maslak’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun’a çarptığı iddiasıyla tutuklu bulunan şoför Nihat Şaki, keşif için olay yerine getirildi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'a yönelik tepkiler İngiltere’ye de sıçradı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu illerinde yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.   Avcılar-Söğütlüçeşme seferini yapan metrobüs, Okmeydanı durağına metreler kala, metrobüs yolunda görevli yol yardım aracıyla çarpıştı.   Kastamonu'nun Cide ilçesinde ve Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki sahillere ölü inekler vurdu.   Son dönemde platforma getirdiği yenilikler ile adını duyuran WhatsApp yine bir güncelleme ile gündemde…   Hollywood’un ünlü yıldızı Antonia Banderas kalp krizi geçirdi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 27.01.2017
Günün Ardından- 27.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   Şehircilik Şûrası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Boğazı çevresindeki yapılaşmaya tepki gösterdi.   Bir diğer önemli açıklama Başbakan Binali Yıldırım’dan geldi….   Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın 8 darbeci askerin iade talebini reddetmesinin ardından konuştu.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, büyükanne projesinin detaylarını açıkladı.   Kuzey Irak'ta 57 terörist öldürüldü.   Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Mirgesav Üs bölgesindeki askerler görüntülendi…   Otobüslerde sivil polis dönemi başlıyor…   Milli Eğitim Bakanlığı, engelli öğretmen ataması kapsamında bin 500 öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.   Nevşehir’de baba ve oğlunun bir gence saldırdığı görüntüler güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.   ABD'nin Dallas şehrinde çekilmiş görüntüler ABD'de büyük tartışma yarattı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 24.01.2017
Günün Ardından- 24.01.2017 Hazırlayan: Beste Sırapınar / Gül Gençer Kamera: Sertan Keser Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün bunları yaşadık   -Merkez Bankası Para Politikası Kurulu 2017 yılının ilk toplantısına ilişkin sonuçları açıkladı.   -Vali, hakim, savcı ve kaymakamların dosyalarına İstanbul Başsavcılığı bakacak.   -Batman'ın Hasankeyf İlçesinde PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.   -Kilis'te terör örgütü IŞİD içerisinde keskin nişancı olarak görev yapan bir terörist yakalandı.   -Emniyet Genel Müdürlüğü günlük kiralanan evlerle ilgili önlem aldı.   -AKOM'dan İstanbullular için uyarı geldi.   -İstanbul Eyüp'te bir tamirci, otomobilini getiren kadını baldırından ısırdı.   -Trafik magandaları tehlike saçmaya devam ediyor. İstanbul’da drift yapan sürücü trafiği tehlikeye soktu. -Teknoloji devi Google'ın bünyesinde bulunan YouTube, Kuzey Kore'yi yakından ilgilendiren bir karara imza attı.   -Amerika’da CIA’in yeni başkanı belli oldu.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 23.01.2017
Günün Ardından- 23.01.2017 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar/ Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser- Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz Bugün neler yaşadık?   Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzanya'da, Devlet Başkanı Magufuli ile bir araya geldi.   Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş referandumla ilgili konuştu.   Cerablus'ta yeni dönemle birlikte Türkiye'de eğitilen polisler, ÖSO birliklerinin yerine güvenlik ve asayişi sağlayacak.   FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, İstanbul'da TRT Ulus ve Digitürk binaları ile Vodafone Arena Stadı'nı ele geçirmeye çalışılmasıyla ilgili 56'sı tutuklu 94 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.   Tekirdağ'da biri ölü, biri sağ ele geçirilen DHKP-C üyesi iki teröristin, İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde keşif yapma anına ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktı.   2. el araçlarla ilgili yeni bir düzenleme var…   Gişelerde yaşanan yanlış ücretlendirme iade edilecek!   Bolu F Tipi Cezaevi'nde bulunan Alaattin Çakıcı, polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.   Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Türkiye'de ilk kez görülen yeni bir uyuşturucu türü ele geçirildi.   Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi "Euro Bölgesi`ni terk edecek bir ülke öncelikle Birlik`in ödeme sistemine borçlarını ödemeli" dedi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 18.01.2017
Günün Ardından- 18.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   Beştepe'de Yargıda Birlik Derneği üyelerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile ilgili itirafçı olarak ortaya çıkanların doğruyu söylemediklerini belirtti.   CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Bahçeli, anayasa teklifinin ikinci tur görüşmeleri öncesi Meclis'te bir araya geldi.   Sağlık Bakanı Recep Akdağ, son günlerde gündeme gelen Palm Yağı tartışmaları hakkında konuştu.   Şanlıurfa'nın Akçakale sınırında Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan giren IŞİD’in silah ve mühimmat taşıyan kuryesi Abud Mahho yakalandı.   Irak özel kuvvetler komutanı, üçüncü ayını dolduran operasyonda Musul'un doğusunun IŞİD'den geri alındığını duyurdu.   Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı.   Muğla’nın Milas ilçesinde tarihi bir ev yıkıldı.   Altının ons fiyatı 2 ayın en yükseğini gördü. İstanbul Şişli'de, gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin 10. yılı dolayısıyla yapılacak anma etkinlikleri kapsamında yarın bazı yollar saat 11.00'den itibaren trafiğe kapatılacak.   İtalya'nın başkenti Roma'nın 100 kilometre doğusunda en büyüğü 5.7 büyüklüğünde üç deprem meydana geldi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 17.01.2017
Günün Ardından- 17.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eöz   Bugün neler yaşadık?   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortaköy saldırısını gerçekleştiren teröristin yakalanmasının ardından kimsenin yaptığının yanına kalmayacağını söyledi.   İstanbul'da Reina saldırısını düzenleyen teröristin sağ yakalandığı operasyonla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor...   Saldırıdan 17 gün sonra Esenyurt'taki bir sitede yakalanan Reina saldırganın kaldığı evden görüntüler yayınlandı.   CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Anayasa değişiklik teklifine ilişkin konuştu. HDP Eş Genel başkanlarından Selahattin Demirtaş hakkında 142 yıl, Figen Yüksekdağ hakkında 83 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Oyuncu Mehmet Aslan, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla gözaltına alındı.   Yoğun kar yağışının ardından etkili olan sağanak yağışlar barajlardaki doluluk oranlarını arttırdı.   Isparta'da çekildiği iddia edilen ve iple bağladıkları köpeğin kulaklarını kestikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan 2 kişi, büyük tepkiye neden oldu.   16 Ocak Martin Luther King Günü'nü kutlayan ABD, silahlı saldırıyla sarsıldı.   ABD'de başkanlığa seçilen Donald Trump, Alman otomobil üretici şirketlerini sert bir dille eleştirdi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 13.01.2017
Günün Ardından- 13.01.2017 Hazırlayanlar: Gül Gencer / Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması geldi.   Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ soruşturmaları sebebiyle emniyet teşkilatından ihraç edilenlerin askere alınmasıyla ilgili konuştu.   Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili 8'nci iddianameyi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve karargahta yaşananlarla ilgili hazırladı.   20 yaşındaki mahkum, film senaryolarını aratmayacak planla Metris Cezaevi'nden firar etti.   15 Temmuz darbe girişiminden sonra helikopterle Yunanistan'a kaçan askerlerden dördü daha, bugün Yunanistan yüksek mahkemesinde hakim karşısına çıktı.   Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada, hurda demirlerin eritildiği kazanda patlama meydana geldi…   Topkapı’da bugün faciadan dönüldü…   Batman’da bir kişi yanındaki hastalara bakılmadığı iddiasıyla sinir krizi geçirerek sağlık çalışanına bıçakla saldırdı. Galata Köprüsü’ne gelen bir şahıs, cep telefonundan 30 dakika boyunca ağabeyiyle konuştuktan sonra kendisini Haliç'in soğuk sularına bıraktı.   Avrupa ülkelerine gitmek için ihraç yükleriyle yola çıkan TIR'lar, Kapıkule ve Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda uzun kuyruklar oluşturuyor...
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 09.01.2017
Günün Ardından- 09.01.2017 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan – Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün bunları yaşadık…   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 9. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu.   Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin ABD'den iki beklentisi olduğunu söyledi.   İstanbul’da okullar yarın da tatil edildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da son 7 yılın en yoğun kar yağışının görüldüğünü açıkladı.   İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, THY Atatürk Havalimanı çıkışlı ve varışlı seferlerini bugün saat 24.00'a kadar iptal etti. İstanbul'da etkisini giderek arttıran kar yağışı nedeniyle yollar buz pistine döndü.   Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor. Karakış meyve, sebze ve balık fiyatlarını da vurdu.   İzmir’de, apartmanının önüne araç park edilmesine kızan bir kişinin tepkisi sert oldu.   Amasya'da özel bir firma tarafından 10 yıldır organizasyonu yapılan 'domuz safarisine, Avrupalı avcılar yoğun ilgi gösterdi.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 02.01.2017
Günün Ardından- 02.01.2017 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar/ Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan- Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   Yılbaşı gecesi Reina’ya düzenlenen terör saldırısıyla ilgili olarak 8 kişi gözaltına alındı.   İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'ya saldıran teröristin yeni fotoğrafı ortaya çıktı.   Reina'nın yeni yıl mesajlarına yer verdiği sosyal paylaşım sitesindeki 2 esrarengiz mesaj merak uyandırdı. Yılbaşı eğlencesi sırasında düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitirenler bugün son yolculuklarına uğurlandı…   Saldırıda hayatını kaybeden Suudi Arabistan uyruklu Lubna Ghaznawi'nin son görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı.   Terör saldırısının gerçekleştiği Reina, Boğaz'dan tekneyle böyle görüntülendi.   Reina'da gerçekleşen terör saldırısının ardından yaralılar da ülkelerine dönmeye başladı.   Antalya Havalimanı'nda kucağındaki çantayı X- Ray cihazından geçirmek istemeyerek, "Bismillah, Allahuekber" diye bağıran şahıs gözaltına alındı.   Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr mahallesinde patlatılan bomba yüklü araç en az 39 kişinin ölümüne neden oldu.   Bugün usta sanatçı Barış Manço’nun doğum günü…
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 27.12.2016
Günün Ardından- 27.12.2016 Hazırlayan / Sunan: Beste Sırapınar Kamera: Fevzi Tapan Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   -Fırat Kalkanı Harekâtı’nda yaralanan 2 asker tedavi gördükleri hastanede şehit oldu.   -IŞİD tarafından kaçırılan askerlerle ilgili görüntülere Numan Kurtulmuş açıklama getirdi.   - Şahinler ve Sarallar grubu olarak bilinen suç örgütlerine yönelik operasyon düzenlendi.   -Yeni yılda kar yağışının etkili olacağı açıklandı. -İstanbul Beyazıt'ta meydana gelen tramvay kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.   -İstanbul Küçükçekmece'de 10 araç birbirine girdi.   -Sarıyer’de buzlanma sebebiyle içinde yolcuları olan belediye otobüsü yan yattı. -Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Atatürk Garnizon Koşusu" düzenlendi.   -Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ülkede yeni yılın kutlanmasını yasakladı. -İçindeki 92 kişiyle Pazar sabahı düşen Rus uçağının kara kutusuna ulaşıldı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 26.12.2016
Günün Ardından- 26.12.2016 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar- Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Burak Genç   Bugün neler yaşadık?   -Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açıldı. -Ilgaz Tüneli açılışına video konferans sistemi ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. -Anayasa Komisyonu’nda partililer arasında tartışma çıktı. -Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, El Bab operasyonunda uluslararası koalisyonun tavrını eleştirdi. -İçişleri bakanlığı terör örgütlerine yönelik gerçekleşen operasyonlar hakkında bilgi verdi. -Vergide nakit yerine kart dönemi başlıyor…   -Toplu ulaşımda korsan olarak çalıştığı tespit edilen araçlar trafikten men ediliyor.   -3. Havalimanı'nın son durumu havadan görüntülendi. -Çin’de bankadan çıkarken çantasını düşüren adamın paraları etrafa saçıldı. -Moskova’daki bomba ihbarı paniğe neden oldu.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 23.12.2016
Günün Ardından- 23.12.2016 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar – Gül Gencer Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'in Aliağa ilçesinde Türkiye’nin ilk yüzer LNG Terminali Açılış Töreni'nde konuştu.   Libya’da Afrikiye havayollarına ait Airbus A320 yolcu uçağı, içindeki 118 kişiyle birlikte iki saldırgan tarafından kaçırılarak Malta'ya indirildi.   Türkiye şehitlerini uğurladı bugün...   Rusya devlet başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’un öldürülmesinin Türkiye’yle olan ilişkilerine zarar veremeyeceğini söyledi.   Sarıkamış Harekâtı’nın 102'nci yıl dönümü öncesinde Erzurum'da bir araya gelen 27 il ve 7 ülkeden 230 izci, Karskapı Şehitliği'ni ziyaret ederek, dualar okudu.   Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında 38 zanlı gözaltına alındı. İstanbul Ümraniye'de emniyet şeridinde duran araca bir motosiklet sürücüsü arkadan hızla çarptı. Malezya'da faciadan dönüldü…   Almanya Berlin'deki Noel panayırına TIR'la saldırıp 12 kişinin ölümüne yol açan Tunus asıllı Anis Amri, İtalya Milano'da polis tarafından vurularak öldürüldü…   Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 20.12.2016
Günün Ardından- 20.12.2016 Hazırlayanlar: Beste Sırapınar- Gül Gencer Kurgu: Abdullah Ercan Kamera: Fevzi Tapan Yönetmen: Tuncay Özata Bugün neler yaşadık?   İstanbul’un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayan Avrasya Tüneli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katıldığı törenle açıldı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin açılışında konuştu.   Avrasya Tüneli'nin açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 3. Havalimanı ile ilgili beklenen haberi verdi.   Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’u öldüren çevik kuvvet polisinin eğitim masraflarının Sökeli firari iş adamı Şahin İlgi tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Silahlı saldırı sonucu öldürülen Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un cenazesi, Adli Tıp Kurumuna getirildi.   Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Halep’teki tahliyelere ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.   Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HSYK 2. Dairesince bu sabah alınan kararla, fetö soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan 97 hakim ve savcı hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı.   Hindi üreticileri yılbaşı öncesi oluşan talepten memnun…   Bu sabah İstanbul Çağlayan adliyesinde hareketli dakikalar yaşandı.
11.09.2019 Haberler
Günün Ardından- 19.12.2016
Günün Ardından- 19.12.2016 Hazırlayanlar: Gül Gencer- Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Akif Taş Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık?   Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.   Suriye'de muhaliflerle rejim güçleri arasında yapılan yeni mutabakatla tahliyeler yeniden başladı.   Diyarbakır Valiliği’nce, 7 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte başlatılan operasyon sürüyor…   Hakkâri’de görev yapan askerler de 'Mannequin challenge' modasına uydu.   Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük’ün ölümüne ilişkin yürütülen dava sonuçlandı…   İstanbul Anadolu yakasında bu sabah saatlerinden itibaren internet kesintisi yaşandı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren yurt genelinde yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağını belirterek vatandaşları uyardı. Tayland’da yaşanan korkunç kaza kameralara yansıdı…   İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Balat’ta 1. derecede tarihi eser statüsünde yer alan hamam satışa çıkarıldı.   İstanbul’un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayan Avrasya Tüneli yarın açılıyor. ..
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 19.12.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 19.12.2016 Hazırlayan ve Sunan: Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Akif Taş Yönetmen: Erinç Eröz   Fırat Kalkanı Harekâtı’nın 118'inci gününde Suriye'nin El Bab bölgesinde 1 Uzman Çavuş şehit olurken, 9 asker de yaralandı. Suriye'de muhaliflerle rejim güçleri arasında yapılan yeni mutabakatla tahliyeler yeniden başladı.   İçişleri Bakanlığı, terör örgütüne yönelik 45 ilde yapılan operasyonlarda 924 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.   İstanbul’un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayan Avrasya Tüneli, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılacağı törenle açılıyor.   Eskişehir'de yaşayan bir vatandaş, tozlanmış otomobilinin üzerine "Beni yıka" gibi yazıların yazılması üzerine ilginç bir çözüm buldu.   TMSF’nin el koyduğu FETÖ’cü Akın İpek’in Marmaris’teki otelinde 96 ton altın gömülü olduğu iddiaları üzerine başlatılan çalışmalar sonlandırıldı.   Geçmişte emekli olan veya ölen memurların hak sahiplerine 30 yılı aşan hizmet süreleri için ikramiye ödenmesi konusunda yeni bir düzenleme yapılıyor…   Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, bugün yurtta yağış yok ancak salı günü bazı illerimizde kar yağışı etkili olacak.   İstanbul'da Levent-Yenikapı arasındaki metro seferleri, elektrikten kaynaklanan arıza nedeniyle bir süre yapılamadı.   Beşiktaş Levent’te evine giden genç kadın, kendisine çarpan hafriyat kamyonunun altında kaldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri