Ali İsmail Korkmaz davasında karar açıklandı
Ali İsmail Korkmaz davasında karar açıklandı Kayseri'de görülen Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesi davasında Yargıtay'ın bozma kararı sonrası polis memuru Hüseyin Engin'e 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'kasten basit yaralama' suçundan verilen ve hükmün açıklanması geri bırakılan 7 ay 15 gün hapis cezası, Korkmaz ailesinin başvurusu sonucu Anayasa Mahkemesince hak ihlali olduğu gerekçesiyle bozuldu. Yeniden yargılanan Engin'e yine aynı ceza verilerek bu kez hükmün açıklanması geri bırakılmadı.
17.01.2023 Gündem
Medya: Gizlenen Gerçekler
Medya: Gizlenen Gerçekler Gazetecileri Koruma Örgütü CPJ'in raporuna göre, Türkiye son iki yıldır dünya genelinde en çok tutuklu gazetecinin olduğu ülke. Selin Girit, bu belgeselde gazetecilerin ne gibi riskler aldıklarına bakıyor, sansürün etkilerini araştırıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
'Ali İsmail haberleri olmasaydı dava da olmazdı'
'Ali İsmail haberleri olmasaydı dava da olmazdı' Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kardeşinin ölümünü aydınlatmak için yapılan haberlere minnettar. 'Bu haberler yapılmasaydı ne şu anda dava açılmış olurdu, ne de tutuklananlar' diyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ali İsmail'in ailesinden ilk itiraz
Ali İsmail'in ailesinden ilk itiraz ESKİŞEHİR'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin sıktığı biber gazından kaçarken ara sokakta sivil giysili 5- 6 kişinin saldırısı sonrasını hayatını kaybeden Hataylı üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Avukat Gürkan Korkmaz, saldırıyı düzenleyen sivil kişilerin, polis olmadığı ve şüphelilerin yakalanarak gözaltına alındığı haberlerini samimi bulmadıklarını söyledi
15.07.2013 Gündem