Gürsel Aksel

Gürsel Aksel

Son dakika gürsel aksel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gürsel aksel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gürsel aksel haber sayfamızda...

Gürsel Aksel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.175 gürsel aksel haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Göztepe, adım adım Süper Lig'e doğru!
Göztepe, adım adım Süper Lig'e doğru! Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe, Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala play-off hattıyla puan farkını 9 yaptı. Göztepe, kalan maçlarda 7 puan toplaması halinde diğer maçları bakmaksızın Süper Lig'e yükselecek.
8.04.2024 1.Lig
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti!
Göztepe, Erzurumspor FK engelini farklı geçti! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Göztepe, Erzurumspor FK'yı 3-0 mağlup etti.
8.04.2024 1.Lig
Göztepe rövanş peşinde
Göztepe rövanş peşinde Sarı-kırmızılı ekip çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'la karşılaşacak. Rakibine sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olan Göztepe rövanşı almak istiyor.
31.03.2024 1.Lig
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı 1’inci Lig’de son olarak evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak en yakın rakibi Sakaryaspor’un 9 puan önünde Süper Lig yarışında çok büyük avantajla milli araya giren Göztepe’nin taraftarı yine fark yarattı.
19.03.2024 1.Lig
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı!
Göztepe ve Ankara Keçiörengücü puanları paylaştı! Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı.
16.03.2024 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!   Boluspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2-0’lık skorla geçen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, "Sarı kırmızılılar, Stanimir Stoilov önderliğinde Süper Lig koşusunu inançla sürdürüyor. Muhteşem bir görsel şölene daha imza atan şanlı Göztepe taraftarı, en büyük alkışı hak ediyor" dedi.
5.03.2024 1.Lig
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor
Göztepe adım adım Süper Lig'e! Bileği bükülmüyor En yakın takipçisi Kocaelispor'la arasındaki puan farkını 7'ye çıkaran Göztepe, adım adım Süper Lig hedefine yaklaşıyor.
4.03.2024 1.Lig
Göztepe, Boluspor karşısında zorlanmadan kazandı!
Göztepe, Boluspor karşısında zorlanmadan kazandı! Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 25'inci haftasında Boluspor'u 2-0 mağlup etti.
3.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor
90+3 Ege'de Futbol | Efsane geri dönüyor Adanaspor engelini 3 golle geçerek zirve yürüyüşünü sürdüren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla adım adım Süper Lig’e yaklaşıyorlar. En yakın rakiplerinin üst üste puan kayıpları ise sarı kırmızılılar adına büyük kazanım. Şimdi daha fazla kenetlenmeleri şart’’ dedi.
28.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor
90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor Son 4 maçta 3. galibiyetini alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Trendyol 1. Lig’de üst sıralar her şey olabilecek bir puan sıralamasına doğru evriliyor. Geçen sezon finalde ıskaladıkları Süper Lig yolunda iyice iddialı konumdalar. Play Off derken bir yandan da ilk iki sıra umutları köpükleniyor’’ dedi.
22.02.2024 1.Lig
Göztepe'de Stanimir Stoilov bir ilk yaşadı!
Göztepe'de Stanimir Stoilov bir ilk yaşadı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Manisa FK ile golsüz berabere kalarak Stanimir Stoilov yönetimindeki ilk kez bir iç saha maçında puan kaybı yaşadı.
17.02.2024 1.Lig
Göztepe, Stoilov ile ilk kez iç sahada puan kaybı yaşadı
Göztepe, Stoilov ile ilk kez iç sahada puan kaybı yaşadı Trendyol 1. Lig'de Göztepe ile Manisa FK, Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 sona ererken sarı-kırmızılılar, Stanimir Stoilov ile iç sahada ilk kez puan kaybı yaşadı.
17.02.2024 1.Lig
Göztepe - Manisa FK maçında denge bozulmadı!
Göztepe - Manisa FK maçında denge bozulmadı! Trendyol 1. Lig'in 23'üncü haftasında Göztepe ile Manisa FK arasındaki maç 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.
16.02.2024 1.Lig
Göztepe 3 puana kilitlendi
Göztepe 3 puana kilitlendi İzmir temsilcisi, yarın deplasmanda Play-Off hattında bulunan Bandırmaspor'la karşı karşıya gelecek.
10.02.2024 1.Lig
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı!
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı! Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 2024-2025 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayacak Göztepe Erkek Basketbol Takımı'nın lansmanı yapıldı.
8.02.2024 Basketbol
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak Altay’ı 4-0 yenerek hem derbi zaferi yaşayan hem de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Stoilov’un gelişi, takımdaki görünüm ve oyun alanındaki dönüşüm keyifle izleniyor. Bu koşullar Göz Göz’ü Süper Lig’e taşır’’ dedi.
7.02.2024 1.Lig
Dev derbide Göztepe, Altay'ı farklı mağlup etti!
Dev derbide Göztepe, Altay'ı farklı mağlup etti! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Göztepe, Altay'ı 4-0 mağlup etti.
3.02.2024 1.Lig
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay Süper Lig'i hedefleyen Göztepe ile küme düşme hattından kurtulmak isteyen Altay İzmir derbisinde karşılaşacak.
2.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok!
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok! Trendyol 1. Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Ahlatcı Çorum FK ile 1-1 berabere kalan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Dış sahalardan puansız ayrılmamak önemli ve değerlidir. Bundan böyle tüm beklentimiz Gürsel Aksel’den kayıpsız ayrılmak’’ dedi.
31.01.2024 1.Lig
Göztepe'de çifte sakatlık şoku
Göztepe'de çifte sakatlık şoku Altay derbisinde galibiyeti hedefleyen İzmir ekibinde Doğan Erdoğan ve Billel Messaoudi'nin sakatlığı moralleri bozdu.
30.01.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk istiyoruz bu sene!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk istiyoruz bu sene! Trendyol 1. Lig’de evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, teknik direktör Stanimir Stoilov ile tarih yazacak gibi duruyor. Zirve yürüyüşünü muhteşem futbollarıyla sürdürüyorlar. Liderle puan farkı da eriyor. Haydi Göz Göz, çıkar bizi Süper Lig’e’’ dedi.
24.01.2024 1.Lig
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: Biz İzmir’iz başarabiliriz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda partililer tarafından karşılandı.
20.01.2024 Gündem
Göztepe'de Kenneth Mamah seferberliği
Göztepe'de Kenneth Mamah seferberliği Ümraniyespor'u konuk edecek İzmir ekibinde Nijeryalı golcü izin seferberlik ilan edildi.
20.01.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Gürsel Aksel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.