Güvence

Güvence

Son dakika Güvence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güvence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güvence haber sayfamızda...

Güvence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.733 güvence haberi bulunmuştur.
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
İlk çeyrekte 28 milyar TL
İlk çeyrekte 28 milyar TL Türkiye Sigorta; 2024 yılının ilk çeyreğinde yüzde 131 büyüyerek 28.2 milyar TL prim üreterek rekor kırdı.
18.04.2024 Sigorta
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Gerilim arttı altın fırladı
Gerilim arttı altın fırladı Altın, Orta Doğu’da artan gerilimin yatırımcıları ‘güvenli liman’ arayışına sevk etmesiyle ons başına yüzde 1.2 artışla 2.400 dolarla yeni bir rekor bir zirveye kırdı.
13.04.2024 Ekonomi
Nijerya: Yoksulluk bakanının yolsuzluk soruşturmasında 24 milyon dolar ele geçirildi
Nijerya: Yoksulluk bakanının yolsuzluk soruşturmasında 24 milyon dolar ele geçirildi İnsani İşler ve Yoksulluğun Azaltılması Bakanı Betta Edu yolsuzluk iddiaları üzerine yıl başında görevden alınmıştı.
10.04.2024 Dünya
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
ABD’den İsrail’e Refah taslağı
ABD’den İsrail’e Refah taslağı  Bir süredir Refah’a kara harekatını önleme konusunda girişimlerde bulunan Washington’ın, İsrail’e alternatif bir taslak önerdiği bildiriliyor. Bu arada Tel Aviv’in giderek yalnızlaştığı belirtiliyor.
1.04.2024 Gündem
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi?
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi? Kate Middleton’ın nerede olduğu sorusuyla başlayan tartışmalar  gündemdeyken “İşte Kate” diye paylaşılan her içerik gerçeğe olan inancımızı biraz daha sarstı. Peki, 21. YY insanı yapay zekâ ile kurduğu ilişkide nasıl konumlanacak?
30.03.2024 Pazar
İsrail Refah’ta ‘çatı tıklatmaya’ başladı
İsrail Refah’ta ‘çatı tıklatmaya’ başladı Bir yandan ABD’nin Refah’a olası kara harekatı konusundaki itirazlarını ve alternatif önerilerini görüşmek için Washington’a heyet göndermeyi kararlaştıran İsrail diğer yandan da Gazze Şeridi’nin güneyindeki bu kente yönelik saldırılarını hızlandırdı. Ancak İsrail’in, bu kentte, 7 Ekim’de savaşın patlak vermesinden bu yana kullanmadığı “çatı tıklatma” taktiğine başvurduğuna dikkat çekiliyor.
29.03.2024 Dünya
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Haberler
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Gündem
Hava Kuvvetleri’nin tanker uçağı, NATO uçağına yakıt ikmali yaptı
Hava Kuvvetleri’nin tanker uçağı, NATO uçağına yakıt ikmali yaptı Türk Hava Kuvvetleri’nin KC-135R tanker uçağı, Romanya hava sahasında NATO’ya ait E-3A AWACS uçağına yakıt ikmali yaptı.
28.03.2024 Haberler
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Mahkemeden Assange’a iyi haber!
Mahkemeden Assange’a iyi haber! İngiltere’nin başkenti Londra’daki Yüksek Mahkeme, WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange’ın ABD’ye hemen iade edilemeyeceğine hükmetti.
27.03.2024 Dünya
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de ‘Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması’ programında önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Haberler
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de ‘Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması’ programında önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada Londra Yüksek Mahkemesi kararını açıkladı.
26.03.2024 Dünya
Sağlık turizmine özel ürün çıkardı
Sağlık turizmine özel ürün çıkardı Sompo, sağlık alanında faaliyet gösterecek yeni ürünü Komplikasyon Sigortası’nı tanıttı.
26.03.2024 Sigorta
Biden hükümetin kapanmasını önleyen tasarıyı imzaladı
Biden hükümetin kapanmasını önleyen tasarıyı imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, ABD Senatosu’nun bugün erken saatlerde onayladığı 1,2 trilyon dolarlık harcama paketini imzalayarak hükümetin kapanmasını önledi.
23.03.2024 Dünya
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Güvence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.