Güvenli Bölge

Güvenli Bölge

Son dakika güvenli bölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güvenli bölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güvenli bölge haber sayfamızda...

Güvenli Bölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.684 güvenli bölge haberi bulunmuştur.
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Haberler
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.03.2024 Haberler
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne?
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne? Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz aylarını işaret ederek 'Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız.' dedi. Peki Türkiye'nin bölgedeki planı ne? Bu kez hedef Irak'ta güvenli bölge mi? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
6.03.2024 Gündem
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi Altın madeni faciasından saatler önce madencilerin çektiği çatlak fotoğrafları bilirkişi raporunda delil olarak yer aldı Suçlanan yetkililerden biri, 5 işçinin olduğu toprak altındaki  konteynerin güvenli bölgede olması nedeniyle boşaltılmadığını söyledi​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.
19.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşti. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "ABD ile yürüttüğümüz F-16 talebimimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi. Netanyahu'nun Refah saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Her gün yeni bir kırmızı çizgiyi aşıyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Dünyanın gözü Refah'a çevrildi! ABD, Netanyahu'yu uyardı
Dünyanın gözü Refah'a çevrildi! ABD, Netanyahu'yu uyardı İsrail’in Gazze’nin güneyindeki Refah’a operasyon düzenleme planları uluslararası kamuoyunda gittikçe artan bir tepkiyle karşılandı. Mısır ve ABD'den peş peşe açıklamalar geldi.
11.02.2024 Dünya
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı İsviçre’de 1971 yılından bu yana tanınmış iş insanları ve politikacıları ile yapılan ve dünyanın en önemli sorunlarının tartışıldığı Davos Ekonomik Forumu (WEF), otel fiyatlarındaki aşırı artış yüzünden ev sahibi ülkeye bile ağır gelmeye başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Bir çocuğunu daha saldırıda kaybetti!
Bir çocuğunu daha saldırıda kaybetti! El Cezire televizyonunun Gazze büro şefinin oğlu, İsrail saldırısında öldürüldü.
8.01.2024 Dünya
Gece yarısı saldırılarını sabah bombardımanı izledi
Gece yarısı saldırılarını sabah bombardımanı izledi Gazze Şeridi'ni aralıksız bombardımana tutan İsrail güçleri, bölgenin orta kesimi ve güneyinde yeni katliamlar yaptı.
6.01.2024 Haberler
Japon deprem uzmanı açıkladı! Türkiye'de deprem açısından en güvenli bölge...
Japon deprem uzmanı açıkladı! Türkiye'de deprem açısından en güvenli bölge... Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, deprem riskinin az olduğu şehirleri açıkladı ve önemli mesajlar verdi. İşte detaylar...
3.01.2024 Gündem
Ünlü Japon Deprem Uzmanı Moriwaki Türkiye'de deprem açısından güvenli bölgeyi açıkladı
Ünlü Japon Deprem Uzmanı Moriwaki Türkiye'de deprem açısından güvenli bölgeyi açıkladı Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, deprem riskinin az olduğu şehirleri açıkladı ve önemli mesajlar verdi. İşte detaylar...
3.01.2024 Gündem
Metrekareye 1,65 kişi! Auschwitz bile 5 kilometreydi
Metrekareye 1,65 kişi! Auschwitz bile 5 kilometreydi İsrail, Gazze’deki kara operasyonlarını genişletmeyi sürdürürken, “güvenli alan” olarak iki milyona yakın sivilden El Mevasi’de 3.3 kilometrekarelik bir alana gitmelerini istemesi tepkiyle karşılandı.1,3 milyon Yahudi'nin can verdiği Auschwitz bile 5 kilometreydi.
10.12.2023 Dünya
İsrail polisinden CNN TÜRK'e müdahale! O anları anlattılar
İsrail polisinden CNN TÜRK'e müdahale! O anları anlattılar İsrail polisinin CNN Türk'e müdahalesini muhabir Çağdaş Şenlik ve kameraman Halil Kahraman anlattı.
8.12.2023 Gündem
Gazze’de gidecek bir yer kalmadı!
Gazze’de gidecek bir yer kalmadı! İsrail ordusu Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’u kuşatırken, Birleşmiş Milletler, bölgede bulunan ve tahliyesi istenen 600 binden fazla insanın gidecek yerleri olmadığını duyurdu.
7.12.2023 Dünya
Katliamlarına yeniden başlayan İsrail’in hedefi: İki noktayı birleştirecekler
Katliamlarına yeniden başlayan İsrail’in hedefi: İki noktayı birleştirecekler Anlaşmanın son bulmasıyla birlikte İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırırken 100'ü aşkın sivil de hayatını kaybetti. Peki ateşkesin bozulmasıyla birlikte savaşın 2. aşaması mı başladı? İstanbul Ticaret Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Yasin Asal, bölgedeki son durumu milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
2.12.2023 Dünya
Türkiye'den Gazze'ye sağlık koridoru! 23 hasta Ankara'ya getirildi
Türkiye'den Gazze'ye sağlık koridoru! 23 hasta Ankara'ya getirildi Gazze'den 23 hasta ve 21 refakatçi daha uçakla Ankara'ya getirildi. Gazze'den gelen 3. tahliyeleri Sağlık Bakanı Koca havalimanında karşıladı.
29.11.2023 Haberler
'Her an ölecekmiş gibi uyuyoruz'
'Her an ölecekmiş gibi uyuyoruz' “Gazze’de her an ölecekmişiz gibi uyuyoruz” diyen Gazze Belediye Başkanı Sarraj, “Gazze bizim bir yere gitmeyeceğiz. Bizi göndermek istiyorlar ancak yeni bir Nakba olmayacağız” açıklamasını yaptı. Al Sarraj, İsrail’in saldırılarında oğlu Rushdi Yahya Sarraj’ı kaybetti.
9.11.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nden Meclis'e Gazze dilekçesi
Yeniden Refah Partisi'nden Meclis'e Gazze dilekçesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
2.11.2023 Gündem
Meclis Genel Kurulu toplandı
Meclis Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı.
24.10.2023 Gündem
Kurtulmuş:  Dünyaya insanlık dersi vermek durumundayız
Kurtulmuş: Dünyaya insanlık dersi vermek durumundayız İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İçimiz yanıyor, yüreğimiz yanıyor ama kusura bakmasınlar dünyaya da insanlık dersi vermek durumundayız. Böylesine büyük bir vahşet asla kabul edilemez. Bu vahşete taraftar olanlar, bu vahşet karşısında sessiz kalanlar, bu vahşeti yapanların sırtını sıvazlayanlar da en az burada yaşanan insani krizler konusunda onlar kadar sorumludur." dedi.
19.10.2023 Gündem
‘Saldırılar soykırım derecesine ulaştı’
‘Saldırılar soykırım derecesine ulaştı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurmasıyla ilgili olarak “Gazze halkına yönelik soykırım derecesine varan bu saldırının faillerini lanetliyorum” dedi.
19.10.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan duyurdu! Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi
Son dakika: Erdoğan duyurdu! Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile 3 gün süreyle milli yas ilan edildi.
18.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'batı'ya Gazze tepkisi: Ateşe körükle gitmek dışında hiçbir adım atılmadı
Erdoğan'dan 'batı'ya Gazze tepkisi: Ateşe körükle gitmek dışında hiçbir adım atılmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "17 yıldır abluka altında yaşayan mazlum Gazze halkına yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullanarak "İnsan hak ve hürriyetleri konusunda mangalda kül bırakmayan batılı ülkeler, ateşe körükle gitmek dışında hiçbir adım atmadı." açıklamasında bulundu.
18.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenli Bölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.