Gyo

Gyo

Son dakika GYO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GYO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GYO haber sayfamızda...

Gyo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.030 gyo haberi bulunmuştur.
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi
Malatya'da AK Parti'li Sami Er başkan seçildi Malatya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Sami Er, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 5 ve MHP 1 belediye başkanlığını kazandı.
31.03.2024 Gündem
Konut kredi taksidi hane gelirini aşıyor
Konut kredi taksidi hane gelirini aşıyor Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu’nu yayımladı. Kredi mekanizmasında yaşanan yavaşlama ve tasarrufların azalması ile tasarruf amaçlı konut alımlarının azaldığı görüldü. Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 30 bin lirayı aşarken, en yüksek metrekare fiyatı ise 44.532 lira ile İstanbul’da gerçekleşti.
23.03.2024 Ekonomi
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Kariyer
Mahmutbey projesinde kampanya
Mahmutbey projesinde kampanya Özak GYO, yeni projesi İstanbul’daki Hayat City Mahmutbey’de kampanyalı satış dönemini başlattı.
2.03.2024 Ekonomi
3.5 milyar liralık mahalle
3.5 milyar liralık mahalle Haldız İnşaat ve Halk GYO, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 3.5 milyar lira yatırım değeriyle bölgenin en büyük konut projelerinden biri olan Paye Sakarya’yı hayata geçirdiklerini açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Finansal sigortalar hızlı büyüyor
Finansal sigortalar hızlı büyüyor ATO ve Quick Sigorta iş birliğiyle düzenlenen ‘Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası’ toplantısında bina tamamlama sigortası, fatura koruma sigortası ve kefalet sigortası hakkında bilgi verildi.
12.02.2024 Sigorta
Gayrimenkule yatırım fonları hızlı büyütüyor
Gayrimenkule yatırım fonları hızlı büyütüyor Gayrimenkule erişimin zorlaştığı bu dönemde yatırım fonlarına olan ilgi büyümeye devam ediyor. Yakın zamanda gayrimenkul yatırım fonlarının proje aşamasında da yatırıma imkan vermesi bekleniyor.
27.01.2024 Ekonomi
Markalı konutta yatırıma devam
Markalı konutta yatırıma devam Gayrimenkul sektöründeki 22’nci yılını 30 projeyle tamamlayan Babacan Yapı, gelecek 2 yılda toplam 10 projeden oluşan 20 milyar TL’lik yeni yatırım için kolları sıvadı.
25.01.2024 Ekonomi
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda
Hızlı büyüyor, yeni borsa şirketi yolda Başta gayrimenkul, turizm ve teknoloji olmak üzere altı alanda yatırıma hız vereceklerini belirten Hasan Peker, yeni halka arza hazırlandıklarını söyledi.
24.01.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Son dakika… AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum kimdir? Erdoğan’ın güvenini kazanması, kariyeri…
Son dakika… AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum kimdir? Erdoğan’ın güvenini kazanması, kariyeri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ''İstanbul muradına kavuşacak, el ele vererek İstanbul'u fetret devrinden çıkaracağız'' dedi. İşte AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'la ilgili tüm bilgiler...
7.01.2024 Gündem
Avrupakent GYO gong töreniyle borsada
Avrupakent GYO gong töreniyle borsada Halka arz sürecini tamamlayan Avrupakent GYO, Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.
22.12.2023 Ekonomi
2. Gününde...Avrupakent GYO Halka Arz kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte alışveriş tarih aralığı
2. Gününde...Avrupakent GYO Halka Arz kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte alışveriş tarih aralığı Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka arz alışverişi bugün başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Avrupakent GYO Halka Arz işlemleri ilgi görüyor. Peki Avrupakent GYO Halka Arz Kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler
14.12.2023 Bilgi Rehberi
GERİ SAYIM ⏰  Avrupakent GYO Halka arz fiyatı ne kadar, ne zaman satışta?💻 Avrupakent Gayrimenkul Halka arz kaç lot verecek?
GERİ SAYIM ⏰ Avrupakent GYO Halka arz fiyatı ne kadar, ne zaman satışta?💻 Avrupakent Gayrimenkul Halka arz kaç lot verecek? Bu haftanın Halka arz takvimi belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. onaylandı. Halka arz alışverişinde bulunmak isteyenler ise Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka arz ne zaman, kaç lot verir? Avrupakent Gayrimenkul Halka arz fiyatı ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte detaylar
12.12.2023 Bilgi Rehberi
AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ OLUYOR! Avrupakent GYO kaç lot verecek, hangi bankalar var?
AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ OLUYOR! Avrupakent GYO kaç lot verecek, hangi bankalar var? Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Borsa yatırımcıları " Avrupakent GYO kaç lot verecek, hangi bankalar var?" sorusunun cevaplarını araştırmaya başladı. İşte detaylar…
7.12.2023 Bilgi Rehberi
BATI EGE HALKA ARZ OLUYOR! Batı ege halka arz kaç lot verir? Batı ege gayrimenkul hangi bankalarda var ve talep toplama ne zaman?
BATI EGE HALKA ARZ OLUYOR! Batı ege halka arz kaç lot verir? Batı ege gayrimenkul hangi bankalarda var ve talep toplama ne zaman? Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arza sunulacak. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı onaylandı. Bunun üzerine "Batı ege halka arz kaç lot verir? Batı ege gayrimenkul hangi bankalarda var ve talep toplama ne zaman?" soruları borsa yatırımcıları tarafından sorgulanmaya başladı. Talep toplama tarihleri belli olan Batı Ege Gayrimenkul halka arz büyüklüğü 870 milyon TL olarak açıklanırken Batı Ege GYO toplamda 290 milyon adet lot dağıtımı yapacak. İşte Batı Ege GYO halka arz talep toplama tarihleri...
30.11.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika... Türkiye'nin konuştuğu vurgun! Arda Turan'dan ilk açıklama
Son dakika... Türkiye'nin konuştuğu vurgun! Arda Turan'dan ilk açıklama Seçil Erzan’ın fon vaadiyle aralarında futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla ilgili süren soruşturmaya ilişkin Arda Turan'dan bir açıklama geldi.
29.11.2023 Gündem
Ziraat Kuleleri’ne LEED sertifikası
Ziraat Kuleleri’ne LEED sertifikası Ziraat Kuleleri’nin İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) LEED Platinum sertifikasını alan ilk proje olduğu duyuruldu. Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
28.11.2023 Ekonomi
Fon dolandırıcılığında yeni perde: İşin içine aşk da karıştı
Fon dolandırıcılığında yeni perde: İşin içine aşk da karıştı ‘Özel fon’ dolandırıcılığının mağdurlarından biri, aynı zamanda arkadaşı olan Seçil Erzan’ın, çalıştığı Denizbank’ın üst düzey yöneticilerinden O.Ö. ile duygusal ilişkisi olduğunu öne sürdü. Mağdur, ifadesinde Erzan tutuklandıktan sonra Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, O.Ö.’nün mal varlığının araştırılmasını istediğine dair bir e-posta gönderdiğini anlattı.
28.11.2023 Gündem
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül
Ziraat Kulelerine uluslararası ödül İstanbul Finans Merkezi’nde yer alan Ziraat Kuleleri, uluslararası bir ödül aldı.
27.10.2023 Ekonomi
3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek
3.3 milyon kişi yatırımcısı oldu hızlı büyüyecek Türkiye’nin sigorta şirketleri iştiraki olan MHR GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı ve 3.3 milyon katılımcıyla halka arzda en yüksek yatırımcı sayısına ulaşan GYO oldu.
26.10.2023 Sigorta
VERA KONSEPT HALKA ARZ 📈 Vera Konsept Gayrimenkul işlem tarihi ne zaman, kaç lot verdi?
VERA KONSEPT HALKA ARZ 📈 Vera Konsept Gayrimenkul işlem tarihi ne zaman, kaç lot verdi? Vera GYO halka arz sonuçları, talep toplama süresinin son bulmasıyla ilgililerin gündemine oturdu. Vera Konsept halka arzı 15, 78 TL'den gerçekleşti. Piyasaların ve hisse sahibi olmak isteyenlerin gözü Vera Konsept Borsa'da işlem tarihinde! Vera Konsept ne zaman işlem görecek?
25.10.2023 Bilgi Rehberi
VERA KONSEPT HALKA ARZ ne zaman bitecek, kaç lot verir? 📌 Vera Konsept GYO halka arz fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu? Vera halka arz hangi bankalarda var?
VERA KONSEPT HALKA ARZ ne zaman bitecek, kaç lot verir? 📌 Vera Konsept GYO halka arz fiyatı nedir, katılım endeksine uygun mu? Vera halka arz hangi bankalarda var? Vera Konsept GYO halka arz toplama tarihleri gelmesiyle beraber Vera halka arz fiyatları, hangi bankalarda olduğu, kaç lot verdiği ve diğer ayrıntıları merak ediliyor. Peki Vera Konsept halka arz ne zaman bitiyor, hangi bankalarda var? Vera halka fiyatı nedir, kaç lot verir?
19.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Gyo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.