Gyoder

Gyoder

Son dakika GYODER haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GYODER gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GYODER haber sayfamızda...

Gyoder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 706 gyoder haberi bulunmuştur.
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Konut kredi taksidi hane gelirini aşıyor
Konut kredi taksidi hane gelirini aşıyor Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu’nu yayımladı. Kredi mekanizmasında yaşanan yavaşlama ve tasarrufların azalması ile tasarruf amaçlı konut alımlarının azaldığı görüldü. Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 30 bin lirayı aşarken, en yüksek metrekare fiyatı ise 44.532 lira ile İstanbul’da gerçekleşti.
23.03.2024 Ekonomi
Depremzedelere barınma desteği
Depremzedelere barınma desteği Babacan Yapı’yı da bünyesinde bulunduran Babacan Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden Gaziantep’te bir yaşam merkezi tasarlayarak 200 kişinin barınma ihtiyacını karşıladığını duyurdu.
1.03.2024 Ekonomi
Gayrimenkule yatırım fonları hızlı büyütüyor
Gayrimenkule yatırım fonları hızlı büyütüyor Gayrimenkule erişimin zorlaştığı bu dönemde yatırım fonlarına olan ilgi büyümeye devam ediyor. Yakın zamanda gayrimenkul yatırım fonlarının proje aşamasında da yatırıma imkan vermesi bekleniyor.
27.01.2024 Ekonomi
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! 30 bin TL'lik ödeme 18 bin TL'ye düşüyor
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! 30 bin TL'lik ödeme 18 bin TL'ye düşüyor Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli detaylar anlattı.
7.12.2023 Ekonomi
Mehmet Kalyoncu, Bünyamin Derman, Cem Yılmaz:  Şehir, insanlardan başka nedir ki?
Mehmet Kalyoncu, Bünyamin Derman, Cem Yılmaz: Şehir, insanlardan başka nedir ki? Hatay'ın ve Adıyaman'ın yeniden ihyası projelerine liderlik eden Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Kentsel Yenileme Merkezi Kurucu Ortağı Cem Yılmaz ve DB Mimarlık Kurucu Ortağı Bünyamin Derman ile projenin kapsamını, temel planlama yaklaşımlarını, ulusal ve uluslararası paydaşlarını, rant kültürü ve soylulaştırma tehlikelerine karşı alınan önlemleri ve geçmişte yapılan hatalardan nasıl dersler çıkarıldığını konuştuk.
30.10.2023 Mimarlık
18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı
18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve çok sayıda davetli katıldı.
25.10.2023 Gündem
Kira fiyatlarını düşürecek adım: İşte yeni konut modeli!
Kira fiyatlarını düşürecek adım: İşte yeni konut modeli! Vatandaşın kiralık konut sıkıntısını çözmek için kolları sıvayan firmalar, kamu-özel sektör işbirliğiyle 500 bin konut üretme hedefinde sona yaklaştı. Peki kamu-özel sektör iş birliği ile yeni konut modeli nasıl olacak? Konutlar hangi bedel üzerinden kiraya verilecek? İşte detaylar...
10.10.2023 Ekonomi
Kira sorununa karşı ‘yeni konut modeli’
Kira sorununa karşı ‘yeni konut modeli’ ‘Yeni Konut Modeli’yle kiralık ev sorununa çare bulmak istediklerini söyleyen GYODER Başkanı Kalyoncu, kamu ve özel sektör iş birliğiyle, bireysel değil, ‘kamusal kiraya veren’ yapısını oluşturarak 500 bin kiralık konut sağlanabileceğini söyledi.
9.10.2023 Ekonomi
Kira sorununa yeni bir formül
Kira sorununa yeni bir formül Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), erişilebilir kiralık konut sorununa çözüm bulmak için geliştirdiği ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ni tanıttı.
21.07.2023 Ekonomi
Kiraları düşürmeyi hedefleyen 'yeni konut modeli'
Kiraları düşürmeyi hedefleyen 'yeni konut modeli' GAYRİMENKUL Yatırımcıları Derneği (GYODER) kamu-özel iş birliğinde geliştirdiği 'Yeni Konut Modeli'ni tanıttı. Arsa maliyetini ortadan kaldıran model için GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Konut geliştirme maliyetlerinin yüzde 50'si arsa. Biz maliyeti yarıya düşürdüğümüz zaman aslında kiraları da ciddi manada düşürmenin yolunu açıyoruz" dedi.
20.07.2023 Ekonomi
GYODER, deprem bölgesinde konut piyasasını inceledi
GYODER, deprem bölgesinde konut piyasasını inceledi ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda depremin satılık konut ve kiralık piyasasına etkilerini inceledi.
13.06.2023 Ekonomi
6 milyar TL’lik İzmir yatırımı
6 milyar TL’lik İzmir yatırımı Ege Yapı, İzmir’de 6 milyar TL’lik proje hayata geçirecek. Urla Kekliktepe projesindeki 73 villa da satışa sunuldu.
13.06.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yeniden inşa edilen konutların proje videolarını paylaşarak, “11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz. Her ilimiz bir mimara emanet. Şehirlerimizi baştan aşağı yeniden çiziyor, tasarlıyorlar. Sadece konut değil; meydanları, okulları, bahçeleri, parkları, camileri, spor alanlarıyla yepyeni yaşam alanları kuruyoruz.” dedi.
13.05.2023 Ekonomi
Yabancıya her 100 konuttan 38'i, Antalya'da satıldı
Yabancıya her 100 konuttan 38'i, Antalya'da satıldı Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle iki ülkeden göç almaya devam eden Antalya'da, özellikle Rusların konut yatırımı artarak sürüyor. Türkiye'de yabancılara konut satışı yılın ilk 3 ayında yüzde 24 düşerken, Antalya'da yüzde 21 arttı. Yabancıya her 100 konuttan 38'inin satışı, Antalya'da gerçekleşti. En çok satış yapılan yabancılar ise Ruslar oldu.
24.04.2023 Ekonomi
KÖK toplantısının ilki Bakan Kurum’un başkanlığında Gaziantep’te gerçekleştirildi
KÖK toplantısının ilki Bakan Kurum’un başkanlığında Gaziantep’te gerçekleştirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında yürütülen Kalkınma Öncelikli Kentleşme (KÖK) Çalışmaları toplantısının ilki Gaziantep Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.
2.04.2023 Haberler
KÖK toplantısının ilki Bakan Kurum’un başkanlığında Gaziantep’te gerçekleştirildi
KÖK toplantısının ilki Bakan Kurum’un başkanlığında Gaziantep’te gerçekleştirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında yürütülen Kalkınma Öncelikli Kentleşme (KÖK) Çalışmaları toplantısının ilki Gaziantep Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.
2.04.2023 Ekonomi
GYODER’de başkan yeniden Kalyoncu
GYODER’de başkan yeniden Kalyoncu Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin (GYODER) önceki gün gerçekleştirilen 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.
1.04.2023 Ekonomi
Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu
Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin dün gerçekleştirilen 23. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında Mehmet Kalyoncu oybirliği ile yeniden başkan seçildi.
31.03.2023 Uzmanpara
Konutun dönüşümüne % 0.69 faiz ile kredi
Konutun dönüşümüne % 0.69 faiz ile kredi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da yaptıkları açıklamada kentsel dönüşüme yönelik 3 ayrı yaklaşım belirlediklerini açıklamıştı. Bu kapsamda özellikle vatandaşın uygun koşullarda kredi kullanımı ve kiralık konut yöntemiyle piyasanın regüle edilmesi çalışmaları öne çıkmıştı.
15.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu, rezerv alanlarda çalışma bitti! İstanbul'a 1.5 milyon yeni ev
Bakan Kurum duyurdu, rezerv alanlarda çalışma bitti! İstanbul'a 1.5 milyon yeni ev Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz gün CNN Türk'te İstanbul'un kentsel dönüşüm sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 'Rezerv alanlarımızın çalışmalarını yaptık' diyen Bakan Kurum önemli bilgiler verdi.
9.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Hiçbir TOKİ konutu yıkılmadı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Hiçbir TOKİ konutu yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi.
8.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: 3-4 katı geçmeyecek konutlarımızın inşası eş zamanlı başlayacak
Bakan Kurum: 3-4 katı geçmeyecek konutlarımızın inşası eş zamanlı başlayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, koordinasyonunu yürüttüğü Gaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde incelemelerde bulundu.
18.02.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan deprem bölgesi ile ilgili açıklama: İnşaatlar Mart ayında başlıyor
Bakan Kurum'dan deprem bölgesi ile ilgili açıklama: İnşaatlar Mart ayında başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan deprem bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
18.02.2023 Ekonomi
TIR’lar yola çıktı
TIR’lar yola çıktı Depremin ardından iş dünyasının yardım çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen bölgelere yardım TIR’larının yanı sıra iş makineleri de yönlendiriliyor.
8.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gyoder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.