Son dakika haberleri - Mbaye Diagne transferin kaderini değiştirecek! İrfan...
Son dakika haberleri - Mbaye Diagne transferin kaderini değiştirecek! İrfan... Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ederken takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. UEFA ile yapılan anlaşma gereği satmadan oyuncu transfer edemeyen Galatasaray'da Mbaye Diagne konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
22.01.2021 Galatasaray
Cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı
Cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı Kocaeli'de 25 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki hamile  kadının öldürüldüğü ve ardından ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, 1994 yılında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde  yaşayan ve 23 yaşındayken kaybolan S.Ç. ile ilgili gizem, Yalova Asayiş Şube  Müdürlüğü ekiplerinin 15 günlük çalışmasının ardından çözüldü. Genç kadının evlilik dışı hamile kaldığı gerekçesiyle "kasten  öldürülmesi" şüphesi doğrultusunda titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında  ekipler, S.Ç'nin akrabalarına yönelik İstanbul'un Arnavutköy ve Kocaeli'nin  Karamürsel ilçelerindeki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında S.Ç'nin babası S.K. (71), halası V.M. (56),  halasının eşi M.M. (71) ve kuzeni T.M'nin (51) de bulunduğu 10 kişi gözaltına  alındı. Emniyette ifadesi alınan baba S.K'nin, kızı S.Ç'yi eşinden başka  biriyle birliktelik yaşadığı ve hamile kaldığı gerekçesiyle kızının halası V.M.  ile eniştesi M.M'yi cinayete azmettirdiği tespit edildi. Hala V.M'nin de 1994 yılında temizlik ve yemek yapması bahanesiyle  yeğeni S.Ç'yi Karamürsel'den beraberinde Arnavutköy'deki ikametine getirdiği  belirlendi. Eniştesi M.M. ise emniyetteki ifadesinde, S.Ç'yi gezdirmek maksadıyla  Tayakadın mevkisine götürdüğünü ve burada boğarak öldürdükten sonra ormanlık  alana gömdüğünü itiraf etti. Şüphelilerin itirafı üzerine olay mahallinde 2 gün önce başlatılan  kadına ait cesedin bulunmasına yönelik arama çalışmaları ceset arama köpeği  eşliğinde sürüyor. 25 yıl önce işlenen S.Ç. cinayetinin şüphelileri maktulün babası S.K.  halası V.M, eniştesi M.M ve kuzeni T.M, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
11.09.2019 Haberler
Hamile kadının öldürüldüğü cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı
Hamile kadının öldürüldüğü cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı Kocaeli'de 25 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki hamile kadının öldürüldüğü ve ardından ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.
27.05.2019 Gündem
Hamile kadının öldürüldüğü cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı
Hamile kadının öldürüldüğü cinayet 25 yıl sonra aydınlatıldı Kocaeli'de 25 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki hamile kadının öldürüldüğü ve ardından ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.
27.05.2019 Gündem