Hac Kuraları Ne Zaman Çekilecek

Hac Kuraları Ne Zaman Çekilecek

Son dakika hac kuraları ne zaman çekilecek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hac kuraları ne zaman çekilecek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hac kuraları ne zaman çekilecek haber sayfamızda...

Hac Kuraları Ne Zaman Çekilecek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 hac kuraları ne zaman çekilecek haberi bulunmuştur.
2024 HAC KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ; Hac kuraları ne zaman, saat kaçta çekilecek? e-Devlet Hac kura sonucu sorgulama ekranı
2024 HAC KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ; Hac kuraları ne zaman, saat kaçta çekilecek? e-Devlet Hac kura sonucu sorgulama ekranı Hac kura çekiliş tarihine ilişkin detaylar merak ediliyordu. Eylül-Ekim ayı içerisinde başvuruları alınan Hac ön kayıtlarının ardından 2024 Hac kura çekilişi için gözler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmişti. Beklenen açıklama geldi. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
HAC KURALARI 2024; Hac kura çekiliş tarihi açıklandı mı, ne zaman? Gözler Diyanet İşleri Başkanlığına çevrildi
HAC KURALARI 2024; Hac kura çekiliş tarihi açıklandı mı, ne zaman? Gözler Diyanet İşleri Başkanlığına çevrildi Kutsal toprakları ziyaret etmek, hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları ön kayıt işlemlerini tamamladı. Eylül ayında alınmaya başlayan ön kayıtlar Ekim ayı içerisinde sona ermişti. Peki 2024 Hac kura çekilişi ne zaman yapılacak, tarih belli oldu mu?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
2024 HAC KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ; Hac kuraları ne zaman çekilecek, tarih açıklandı mı? Gözler Diyanet İşleri Başkanlığına çevrildi!
2024 HAC KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ; Hac kuraları ne zaman çekilecek, tarih açıklandı mı? Gözler Diyanet İşleri Başkanlığına çevrildi! Hac ön kayıt işlemlerinin sona ermesi ile birlikte ön kayıt işlemini yapan ve kayıt işlemleri Diyanet tarafından otomatik olarak yenilenen vatandaşlar kuraların ne zaman çekileceğine ilişkin bilgileri sorgulamaya devam ediyor. Peki 2024 Hac kura tarihi açıklandı mı?
19.10.2023 Bilgi Rehberi
2024 Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Hac ön kayıtları ne zaman bitiyor, kayıt ücreti ne kadar?
2024 Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Hac ön kayıtları ne zaman bitiyor, kayıt ücreti ne kadar? Hac ön kayıt işlemleri sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı için hac ön kayıt tarihleri, ücreti ve kayıt durumu sorgulama konusunda detayları adaylarla paylaştı. Hacı adayları için başvuru süreci 13 Eylül'de başlamıştı. Peki, hac kura çekimi 2024 ne zaman yapılacak?
6.10.2023 Bilgi Rehberi
HAC KURA 2023:  Diyanet'ten yeni hac kura çekimi tarihi paylaşıldı mı?
HAC KURA 2023: Diyanet'ten yeni hac kura çekimi tarihi paylaşıldı mı? Hac kuraları için geri sayım sürüyor. Binlerce hacı adayı ertelenen hac kura tarihini sorguluyor. "2023 hac kura çekimi ne zaman yapılacak?" sorusu sıkça geliyor. İşte konuya dair son durum... 
5.03.2023 Bilgi Rehberi
Hac kuraları ne zaman çekilecek 2023? Hac kura çekimi için Diyanet tarafından tarih açıklandı mı?
Hac kuraları ne zaman çekilecek 2023? Hac kura çekimi için Diyanet tarafından tarih açıklandı mı? Hac kura tarihleri ile ilgili detaylar kutsal topraklara gitmek için bekleyenler tarafından araştırılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında hac kuralarının yapılacağı tarih ertelendi. Peki 2023 hac kuraları ne zaman çekilecek, yeni hac kura tarihleri belli oldu mu?
27.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 HAC KURALARI NE ZAMAN, KURA TARİHLERİ BELLİ Mİ? || DİYANET: Ertelenen hac kuraları ne zaman çekilecek?
2023 HAC KURALARI NE ZAMAN, KURA TARİHLERİ BELLİ Mİ? || DİYANET: Ertelenen hac kuraları ne zaman çekilecek? Kahramanmaraş depremi tüm Türkiye'yi derinden yaraladı. Bu acı olay sonrası ise hac kuraları da ertelendi. Yeni tarihleri öğrenmek isteyenler "Hac kura tarihleri belli oldu mu?" sorusuna yanıt arıyor.
24.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Yeni Hac kura tarihleri açıklandı mı?
2023 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Yeni Hac kura tarihleri açıklandı mı? Hac kura tarihleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kutsal topraklara gidip hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar geçtiğimiz ay içerisinde başvurularını tamamlamıştı. 15 Şubat tarihinde çekileceği duyurulan Hac kuraları ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan açıklama geldi.
16.02.2023 Bilgi Rehberi
HAC KURALARI 2023 NE ZAMAN ÇEKİLİYOR? DİYANET: Hac fiyatları belli oldu mu, ne kadar? İşte, hac kontenjan sayısı...
HAC KURALARI 2023 NE ZAMAN ÇEKİLİYOR? DİYANET: Hac fiyatları belli oldu mu, ne kadar? İşte, hac kontenjan sayısı... Hac vazifesi için merak edilen detaylar Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. 2023 yılında Hacca gidecekler ilk olarak ön başvuru kayıt işlemlerini yaptılar. Hac kayıtları için son gün 31 Aralık! Peki, Diyanet hac kuraları ne zaman çekilecek, kura tarihi belli oldu mu?
2.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 HAC ön kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Hac kuraları ne zaman çekilecek?
2023 HAC ön kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Hac kuraları ne zaman çekilecek? Kutsal toprakları ziyaret etmek ve hac ibadetini yerine getirmek isteyen müslümanlar için Hac ön kayıt başvuruları alınmaya başladı. İlk kez Hac kayıt başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Daha önce kayıt olup kurada kendisine sıra gelmeyen vatandaşlar için Diyanet başvuruları yenileyecek. Peki 2023 Hac ön kayıtları nasıl yapılır? Hac kuraları ne zaman çekilecek?
6.01.2023 Bilgi Rehberi
Hac başvuru ne zaman, Hac kuraları ne zaman çekilecek?
Hac başvuru ne zaman, Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac başvurusu için bekleyiş başladı. Hacca gidip İslam'ın 5 şartından birini yerine getirmek isteyen Müslümanlar başvuruları sabırsız şekilde bekliyor. Bu nedenle de "Hac başvuru ne zaman, Hac kuraları ne zaman çekilecek?" sorusu geliyor.
30.11.2022 Bilgi Rehberi
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kuralarının çekileceği tarihi açıkladı
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kuralarının çekileceği tarihi açıkladı Hac kuraları için hacı adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor. İslamın beş şartı arasında yer alan Hac ibadetini yerine getirmek isteyen binlerce müslüman başvuru işlemlerini tamamladı. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından hacı adayları kuraların çekileceği tarihe gözünü dikti. Binlerce hacı adayını yakından ilgilendiren Hac kuralarının çekileceği tarih Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı.
6.01.2020 Gündem
2020 Hac kuraları ne zaman açıklanacak? Hac fiyatları ne kadar olacak?
2020 Hac kuraları ne zaman açıklanacak? Hac fiyatları ne kadar olacak? Hac kuraları 2020 için geri sayım sürerken, hacı adayları için kayıtlar ve hac fiyatları ile ilgili son değerlendirmeler yapılıyor. Ön kayıtların e-devlet aracılığıyla yapılmasının ardından hac kayıtlarının da elektronik ortamda yapılacağı duyuruldu. Peki, 2020 Hac kuralarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Bu sene hac fiyatları ne kadar olacak?
4.01.2020 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Kura sonuçları belli oldu mu?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Kura sonuçları belli oldu mu? Artık ocak ayı geldi hacı adaylarını heyecan sardı. Hac vazifesini yerine getirmek isteyenler için ocak ayı büyük bir önem arz ediyor. Kuralar bu ay içerisinde çekilecek. Tam kura tarihini bilmeyenler bazı sorulara yanıt arıyor. İlk olarak sorulan sorular ise: Hac kuraları ne zaman çekilecek? Kura sonuçları belli oldu mu?
1.01.2020 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Hac ön kayıtları 13 Aralık'ta sona erdikten son hem kayıt yenileyenler hem de yeni kayıt yaptıranların öncelikli gündemi hac kurlarının ne zaman çekileceği oldu. Öte yandan sonuçlar da merak edilirken konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmayanlar "Hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna da yanıt bulmaya çalışıyor.
29.12.2019 Gündem
Hac kura çekimi ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Hac kura çekimi ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Hac ön kayıtları 4 gün önce sonra erdi. Yeni kayıt yaptıran ve daha önce kayıtları yenileyenler şimdi kura çekimini iple çekiyorlar. 2020 yaklaşırken sık sık 'Hac kura çekimi ne zaman?' sorusu soruluyor.
17.12.2019 Gündem
2020 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kayıtları nasıl yapılır?
2020 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kayıtları nasıl yapılır? Hac kuraları ne zaman çekilecek sorusu hacı adayları tarafından araştırılmaya başlandı. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları 13 Aralık tarihine kadar ön kayıtlarını yapabilecek. Öte yandan daha önceki yıllarda kayıt yaptıran adayların kayıtları otomatik olarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yenilenecek.
11.12.2019 Gündem
2020 hac kuraları ne zaman çekilecek? Son kayıt ne zaman?
2020 hac kuraları ne zaman çekilecek? Son kayıt ne zaman? Hac kuraları için gün sayılırken ön kayıtlar içinse 3 gün kaldı. Hala başvuru yapmayanlar bu işlemin nasıl yapılacağını sorgularken kayıtlarını önceden yapanlar ise "Hac kuraları ne zaman çekilecek?" diye soruyor.
10.12.2019 Gündem
Hac kuraları ne zaman 2020? Hac ön kayıt işlemleri...
Hac kuraları ne zaman 2020? Hac ön kayıt işlemleri... Hac kuraları için geri sayım sürüyor. Daha önce kaydı olmayan hacı adayları için ön kayıt işlemleri devam ediyor. Peki, 2020 Hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte hac kura tarihi ve kayıt işlemleri ile ilgili detaylar...
7.12.2019 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekiliyor? Son kayıt ne zaman?
Hac kuraları ne zaman çekiliyor? Son kayıt ne zaman? İlk defa kayıt yaptıracaklar için hac kayıtları 11 Kasım'da başladı. İlk kayıt tarihinin üzerinden yaklaşık 3 hafta geçti. Hala kayıt yaptırmayanlar son günü merak ederken kayıt yaptıranlar ise 2020 hac kuralarının ne zaman çekileceğini araştırıyor.
4.12.2019 Gündem
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Ön kayıt nasıl yapılır? Son gün ne zaman?
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Ön kayıt nasıl yapılır? Son gün ne zaman? Hac ön kayıtları kasım ayında başladı ve hala devam ediyor. Başvurusunu tamamlayanlar heyecanla hac kura çekimini beklerken henüz işlem yapmayanlar ise "Ön kayıt nasıl yapılır? Son gün ne zaman?" sorularına yanıt arıyor.
2.12.2019 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hangi tarihte?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hangi tarihte? Hac başvuruları bir hafta önce başladı. Başvurular 13 Aralık'a kadar devam edecek. Şimdi başvurularını tamamlayanların kafalarının bir kenarında "Hac kuraları ne zaman çekilecek?" sorusu yer alıyor. İşte detaylar...
17.11.2019 Gündem
Hac kayıtlarında ön başvurular alınmaya başladı! 2020 Hac kayıtları nasıl yapılır?
Hac kayıtlarında ön başvurular alınmaya başladı! 2020 Hac kayıtları nasıl yapılır? Kutsal toprakları ziyaret edip Hacı olmak isteyen binlerce müslümanı yakından ilgilendiren haber Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyuruldu. Buna göre 2020 Hac ön kayıt işlemleri alınmaya başlandı. Hacı olmak isteyen ve hac ibadetini yerine getirmek isteyen adaylar başvurularını 13 Aralık tarihine kadar yapabilecek. Peki Hac ön başvurusu nasıl yapılacak?
11.11.2019 Gündem
2020 hac kuraları ne zaman çekilecek? Tarih belli mi?
2020 hac kuraları ne zaman çekilecek? Tarih belli mi? Kutsal topraklara yolculuk ederek hac vazifesini yerine getirmek isteyen binlerce Müslüman sabırsızlıkla kura çekilişini bekliyor. Dini vazifelerini yerine getirip hacı olmak isteyen vatandaşlar 2019 yılı sonu yaklaşırken "Hac kuraları ne zaman çekilecek?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...
23.10.2019 Gündem
Hac kuraları için tarih belli oldu!
Hac kuraları için tarih belli oldu! Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 2 milyon 213 bin 835 hacı adayının hac kuraları yarın çekilecek.
27.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hac Kuraları Ne Zaman Çekilecek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.