Hacıosman

Hacıosman

Son dakika Hacıosman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hacıosman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hacıosman haber sayfamızda...

Hacıosman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 542 hacıosman haberi bulunmuştur.
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcunun raylara atlayarak intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.
14.03.2024 Haberler
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu. Öte hayatını kaybeden gencin telefonunundan intihar notu çıktı.
14.03.2024 Gündem
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
Taksiyle çarpışan motosiklet alev topuna döndü! 2 kişi yaralandı
Taksiyle çarpışan motosiklet alev topuna döndü! 2 kişi yaralandı Sarıyer’de motosikletle ticari taksi bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrularak alev alırken, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
9.03.2024 Gündem
Taksim ve Şişhane metro istasyonu kapatıldı
Taksim ve Şişhane metro istasyonu kapatıldı Saat 14.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman metrosunun Taksim ve Şişhane istasyonları kapatıldı.
8.03.2024 Gündem
Sanat ve kültür dolu yolculuk
Sanat ve kültür dolu yolculuk Gayrettepe Metro istasyonu, teknolojik özelliklerinin yanı sıra müze zenginliğinde olan tasarımı ile yolcuları Türkiye tarihinde bir gezintiye çıkarıyor. 
30.01.2024 Ekonomi
Uçuruma yuvarlanan kamyon paramparça oldu: 1 ölü
Uçuruma yuvarlanan kamyon paramparça oldu: 1 ölü Tamire götürülen vinç yüklü kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu hurdaya dönen vincin altında kalan 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.
29.01.2024 Haberler
Uçuruma yuvarlanan kamyon paramparça oldu: 1 ölü
Uçuruma yuvarlanan kamyon paramparça oldu: 1 ölü Tamire götürülen vinç yüklü kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu hurdaya dönen vincin altında kalan 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.
29.01.2024 Gündem
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı açıldı! Bakan Uraloğlu: Seyahat süresi 30 dakika olacak
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı açıldı! Bakan Uraloğlu: Seyahat süresi 30 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Ekonomi
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı bugün açılıyor
Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı bugün açılıyor İstanbul'da, 'Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı' bugün hizmete girecek. Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. İşte İstanbul Havalimanı'na ulaşımı daha da kolaylaştıracak o projenin ayrıntıları...
29.01.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı için geri sayım! Pazartesi günü açılacak
İstanbul'a yeni metro hattı için geri sayım! Pazartesi günü açılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nı 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açacaklarını duyurdu.
26.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu test sürüşünü gerçekleştirdi! ‘Gayrettepe–Kağıthane’ Metro Hattı’nda geri sayım!
Bakan Uraloğlu test sürüşünü gerçekleştirdi! ‘Gayrettepe–Kağıthane’ Metro Hattı’nda geri sayım! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ülkemizin en hızlı metrosu olmasının yanı sıra bir çok özelliği ile de ‘ilk’lerin, ve ‘en’lerin projesi olan ‘Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’mızın son halkası olan ‘Kağıthane-Gayrettepe’ etabındaki çalışmaları tamamlama aşamasına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
20.01.2024 Ekonomi
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
2024 İstanbul metrosu çalışma saatleri! Metro İstanbul seferleri kaçta başlıyor, saat kaça kadar devam ediyor?
2024 İstanbul metrosu çalışma saatleri! Metro İstanbul seferleri kaçta başlıyor, saat kaça kadar devam ediyor? İstanbul'da en önemli toplu taşıma araçları arasında yer alan Metro'nun çalışma saatleri 16 milyon İstanbul'lu tarafından sıklıkla araştırılıyor. Yaşanan trafik sıkışıklığından kurtulabilmek ve gideceği yere kolay bir şekilde ulaşabilmek isteyen binlerce vatandaş Metro seferlerinin saat kaçta başladığını ve en son metro seferinin saat kaçta yapıldığını merak ediyor. Peki Metro İstanbul seferleri saat kaçta başlıyor? İstanbul'da son metro saat kaçta hizmet veriyor?
9.01.2024 Gündem
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde azaltan metro ağı her gün milyonlarca insan taşıyor. İstanbul’da toplamda 8 metro hattı bulunur. Bunlar M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6 ve M7 şeklindedir. M4, M5 metro hattı Anadolu Yakası’nda hizmet verir ve güzergahları farklıdır. Sefer saatleri ve sayıları hafta içi ve hafta sonu günlerine göre değişiklik gösterir. İstanbul metro sefer saatleri ve haritasını merak ediyorsanız “İstanbul Metro Durakları ve İsimleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı Avrupa ile Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray hiç şüphesiz İstanbul’un önemli ölçüde toplu taşıma ihtiyacını karşılayan raylı sistemlerden bir tanesi. Gebze-Halkalı tren hattı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray’ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor. Marmaray İstasyonları'nda Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Marmaray durakları ve isimleri ile ilgili detaylar içeriğimizde...
2.01.2024 Gündem
Taksim Meydanı kapatıldı
Taksim Meydanı kapatıldı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında, Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi. Meydan öğle saatlerinden itibaren kapatıldı.
25.11.2023 Gündem
İstanbul'da metro istasyonunda intihar girişimi! Ulaşım kilitlendi
İstanbul'da metro istasyonunda intihar girişimi! Ulaşım kilitlendi Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki 4.Levent istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulunması nedeniyle bölgede yoğunluk yaşandı.
7.11.2023 Gündem
4.Levent metro istasyonunda intihar girişimi
4.Levent metro istasyonunda intihar girişimi Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki 4.Levent istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Metro seferleri iptal oldu. Otobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
7.11.2023 Haberler
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çalışmaları devam eden Halkalı- İstanbul Havalimanı Metro Hattı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
30.10.2023 Ekonomi
Kayınbiraderini öldürdü! Oğlu cinayetin detaylarını tek tek anlattı
Kayınbiraderini öldürdü! Oğlu cinayetin detaylarını tek tek anlattı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde çıkan kavgada kayınbiraderini silahla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen maktulün oğlu, olay gününün tüm detaylarını anlattı.
11.10.2023 Gündem
Patlamanın olduğu sokakta inceleme! Vatandaşlar sabah evlerine döndü
Patlamanın olduğu sokakta inceleme! Vatandaşlar sabah evlerine döndü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde boş dükkanda alimünyum fosfit ile suyun tepkimeye girmesi neticesinde meydana gelen patlamanın ardından ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Etrafa zehirli gaz yayılma ihtimali dolayısıyla tahliye edilen binalardaki vatandaşların evlerine sabah döndü.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da metro arızası! İstasyonlarda yoğunluk yaşandı
İstanbul'da metro arızası! İstasyonlarda yoğunluk yaşandı Yenikapı-Hacıosman Metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler aksadı. Metro tünel içinde bozulunca yolcular inerek raylarda yürümek zorunda kaldı.
26.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hacıosman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.