Hafıza Kaybı

Hafıza Kaybı

Son dakika hafıza kaybı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hafıza kaybı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hafıza kaybı haber sayfamızda...

Hafıza Kaybı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 686 hafıza kaybı haberi bulunmuştur.
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço açıklama yaptı.
6.04.2024 Cadde
Ölümden döndü, şoka girdi: Burası neresi, benim eşim kim?
Ölümden döndü, şoka girdi: Burası neresi, benim eşim kim? Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaldırıma çıkan hafif ticari aracın park halindeki motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmazken, kazanın ardından araçtan çıkan sürücü, kaza anı dahil hiçbir şey hatırlamazken, kim kaza yaptı, ben neredeyim, benim eşim kim? gibi sorular sordu.
30.03.2024 Gündem
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor Dünyada üzerinde öyle bir köy var ki bilim insanlarının bile tam anlamıyla nasıl ortaya çıktığını anlayamadığı bir hastalıkla yaşıyor. Burada yürürken, konuşurken ya da günlük işlerini yaparken aniden derin bir uykuya dalanlar, günlerce uykuda kalabiliyor.
8.03.2024 Yaşam
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince iki ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Cadde
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan usta oyuncunun, son olarak geçici hafıza kaybı yaşadığı ortaya çıkmıştı. Tanrıöğen'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
2.03.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.
27.02.2024 Cadde
Horlayan kişilere uyku apnesi uyarısı! 'Hafıza kaybına neden olabiliyor'
Horlayan kişilere uyku apnesi uyarısı! 'Hafıza kaybına neden olabiliyor' Uyku apnesinin, temelde iki türe ayrıldığını belirten Ağız ve Diş Çene Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Emrah Dilaver, “Uyku apnesi Merkezi uyku apnesi ve Obstrüktif uyku apnesi diye ikiye ayrılır. Obstrüktif uyku apnesi olan bireylerin, uyku düzenleri bozulduğundan gün içerisinde yorgunluk, sinirlilik, hafıza kaybı gibi sağlık sorunları olabilir” dedi.
27.02.2024 Genel Sağlık
‘Sosyal medya aklını korumaz’
 ‘Sosyal medya aklını korumaz’ Hollywood yıldızlarının zihin sağlığı uzmanı Dr. Blair Steel, demansa karşı sosyalleşme önerirken “Bunun yolu sosyal medya değil” dedi.
18.02.2024 Gündem
Bir hafıza kaybı
Bir hafıza kaybı Hatay, depremden en çok etkilenen şehirlerin başında geliyor. Özellikle Antakya, bu büyük depremde yitip giden canların, yıkılan konutların ötesinde, bir “hafıza” kaybı da yaşıyor. Şehrin birçok simgesi bugün ayakta değil. Kaybolan, boşalan mekânla birlikte geçmiş zaman da siliniyor; hatıralar ve tarih, bir enkaza dönüşüyor.
6.02.2024 Gündem
Hafızalardan ve yüreklerden silinmeyecek! 'Bir dakikada dünyam alt üst oldu'
Hafızalardan ve yüreklerden silinmeyecek! 'Bir dakikada dünyam alt üst oldu' Deprem hafızalara, bir babanın, enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini bırakmadığı fotoğraf karesiyle kazındı. Adıyaman’da KKTC’li sporcu çocuklar, öğretmenleri ve turist rehberlerinin hayatını kaybettiği İsias Otel de depremin bir başka acı simgesi...
6.02.2024 Gündem
Depremde en çok etkilenen şehir! Hatay: Bir hafıza kaybı
Depremde en çok etkilenen şehir! Hatay: Bir hafıza kaybı Hatay, depremden en çok etkilenen şehirlerin başında geliyor. Özellikle Antakya, bu büyük depremde yitip giden canların, yıkılan konutların ötesinde, bir “hafıza” kaybı da yaşıyor. Şehrin birçok simgesi bugün ayakta değil. Kaybolan, boşalan mekânla birlikte geçmiş zaman da siliniyor; hatıralar ve tarih, bir enkaza dönüşüyor.
6.02.2024 Gündem
Hiç başlamayan gün! 6 Şubat...
Hiç başlamayan gün! 6 Şubat... 5 Şubat 2023, milyonlarca insan için sıradan bir geceydi. Takvim, 6 Şubat'a döndüğünde gece yavaş yavaş asrın felaketine doğru ilerliyordu. 04.17'de büyük bir sarsıntıyla uyanıldı o gün. Ya da hiç uyanılmadı.
6.02.2024 Gündem
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü 56 yaşındaki kadın kilise otoparkında baygınlık geçirdi, uyandığında takvimlerin 1980 yılını gösterdiğini ve sadece 18 yaşında genç bir kız olduğuna inanıyordu. Kocasını hatırlayamıyor, anne ve babasının hala hayatta olduklarını sanıyordu.
25.12.2023 Dünya
Kafa vuruşu beyne zarar
Kafa vuruşu beyne zarar Yeni bir araştırma, düzenli olarak futbol topuna kafa vuruşu yapmanın beyin fonksiyonunda ölçülebilir bir düşüşe yol açtığını ve demans riskini artırdığını ortaya çıkardı.
30.11.2023 Dünya
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı Bisikletiyle birlikte yola çıkan İngiliz adam başına geleceklerden habersizdi. Evine varmasına sadece 5 dakika kala yaşadıklarından sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Gözünü açtığında o artık evinde değil hastanedeydi, hem de tam 1 aydır... İşte hayatta kalma şansı yüzde 50 olan adamın başına gelen olaylar.
30.11.2023 Yaşam
Limon otu mucizesi! Faydaları saymakla bitmiyor
Limon otu mucizesi! Faydaları saymakla bitmiyor Havaların soğuması ile birlikte hastalıklara karşı önlem almak isteyen bir kişi çareyi doğal çözümlerde arıyor. Bu çözümlerden birinin de limon otu olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi.
24.10.2023 Alternatif Tıp
Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz
Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.
20.10.2023 Haberler
Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz
Enkazdan sağ çıktı, sır oldu: Hafıza kaybı yaşadığını düşünüyoruz Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.
20.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kandan teşhis yolda
Kandan teşhis yolda Bugün, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü. Dünyada genelinde yaşlı nüfusun artmasıyla büyük artış yaşanan Alzheimer’a dikkat çekmek amacıyla bu yılın teması “Çok erken değil, çok geç değil” olarak belirlendi.
21.09.2023 Gündem
Evli çifte süpermarkette dehşeti yaşatmıştı! Mahkemede kendini savundu
Evli çifte süpermarkette dehşeti yaşatmıştı! Mahkemede kendini savundu Kocaeli'nin Derince ilçesinde süpermarkette alışveriş yapan evli çifte ateş ederek birinin ölümüne, diğerinin ise yaralanmasına sebep olan sanık mahkemede savunma yaptı.
19.09.2023 Gündem
Kansızlık çekenlere ilaç gibi tavsiye! 1 gece ılık suda bekletip pişiren hastalık görmüyor
Kansızlık çekenlere ilaç gibi tavsiye! 1 gece ılık suda bekletip pişiren hastalık görmüyor Eller ve bacaklarda karıncalanma hissi, depresyon, hafıza kaybı, yorgunluk ve halsizlik... İnsanı güçten düşürerek hastalığa davetiye çıkaran anemi yani kansızlık için B12 vitamini, demir ve folik asit içeren besinleri tüketmek çok önemli. Peki bu vitamin ve mineraller hangi besinlerde var? İşte kansızlığa savaş açıp demir depolarını dolduran 9 besin...
FETÖ’cü doktordan  'cinsel istismar' tuzağı!
FETÖ’cü doktordan 'cinsel istismar' tuzağı! İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu için görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin kurduğu muayenehanede çok sayıda çocuğa ilaç içirerek "ailem tarafından cinsel istismara uğradım" dedirttiği öğrenildi. Şüpheli doktorun aynı zamanda zeki çocuklara ve ailelerine de 'Yurt dışında eğitim görsün' diyerek örgüte üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. 
16.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hafıza Kaybı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.