Putin dünyayı hayrete düşürdü! Geceyi çadırda geçirdi
Putin dünyayı hayrete düşürdü! Geceyi çadırda geçirdi Her yaptığı tatil olay olan, zıpkın ile balık tuttuğu ve üstsüz ata bindiği fotoğrafları günlerce konuşulan Rusya lideri Vladimir Putin, eylül başlarında Sibirya'da taygada tatil yapmıştı. Putin, tatil sırasında kızıl geyiklerden etkilendiğini anlattı. Rus liderin çadırda gecelediği görüldü.
26.09.2021 Dünya
Son dakika... Putin yine şov yaptı! Dünya bu fotoğrafları konuşuyor
Son dakika... Putin yine şov yaptı! Dünya bu fotoğrafları konuşuyor Her yaptığı tatil olay olan, zıpkın ile balık tuttuğu ve üstsüz ata bindiği fotoğrafları günlerce konuşulan Rusya lideri Vladimir Putin, bir kez daha Sibirya'da objektiflere poz verdi.
21.03.2021 Dünya
Hafta sonu için İstanbul'a 2 saatlik uzaklıkta 10 yer
Hafta sonu için İstanbul'a 2 saatlik uzaklıkta 10 yer İstanbul'un temposundan bunalıp hafta sonunu sakin bir şekilde geçirmek ama aynı zamanda kentten de uzaklaşmak istemeyenler için en ideal rotaları sıraladık. İşte hafta sonu tatili için İstanbul'a 2 saat uzaklıkta 10 yer.
12.01.2019 Tatil
Hafta sonu tatili için yurt dışı rotaları
Hafta sonu tatili için yurt dışı rotaları Hafta sonu tatilinde küçük bir yurt dışı tatili yapmak hayal değil. Önceden yapılan ulaşım ve konaklama rezervasyonlarıyla iki gecelik bir tatile çıkmak mümkün. Üstelik birçok rotaya çipli kimlik kartıyla giriş de mümkün. İşte hafta sonu tatili için yurt dışı rotaları...
11.05.2018 Tatil
Baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler
Baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler Baharın yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte özellikle kaçamak tatil rotaları da mevsime uygun olarak güncellenmeye başladı. Doğanın tüm renklerini bir arada görebilme fırsatı sunan rotaların revaçta olduğu bu dönemde görmeniz gereken yerleri derledik. İşte baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler.
22.03.2018 Tatil
Bu şirkette ayda bir kez 3 gün hafta sonu tatili yapılıyor
Bu şirkette ayda bir kez 3 gün hafta sonu tatili yapılıyor ABD'nin Kaliforniya eyaletinin ilçelerinden Culver City'de pazarlama ve reklamcılık alanında hizmet veren SteelHouse adlı şirket, çalışanlarına her ay bir defaya mahsus olmak üzere üç günlük hafta sonu tatili imkanı sunuyor. Şirket yönetimi ise bu uygulamanın getirdiği sonuçlardan memnuniyet duyuyor.
15.02.2018 Kariyer
Mardin'in saklı cenneti: Karasu
Mardin'in saklı cenneti: Karasu Mardin'in fosfatıyla ünlü ilçesi Mazıdağı'nda bulunan Karasu, farklı kuş türleri, coğrafik güzellikleriyle hafta sonu tatilcilerine cenneti vadediyor.
1.06.2017 Tatil