Hailey Bieber

Hailey Bieber

Son dakika Hailey Bieber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hailey Bieber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hailey Bieber haber sayfamızda...

Hailey Bieber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 351 hailey bieber haberi bulunmuştur.
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem'
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem' 'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (65), iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile dünyaevine girdiğini ilan etti. Alyansını gösteren Alkan, eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Ünlü çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
13.02.2024 Cadde
Ünlü model trafik kurallarını hiçe saydı! Ceza yemekten kurtulamadı
Ünlü model trafik kurallarını hiçe saydı! Ceza yemekten kurtulamadı Geçtiğimiz ay rapçi Bad Bunny ile ilişkisini sonlandıran model Kendall Jenner, meslektaşı Hailey Biebert ile birlikte Beverly Hills'te'te görüntülendi. Kurallara uymadıkları için polis tarafından kenara çekilen ikiliden aracı kullanan kişi olan Jenner, trafik cezası aldı.
12.01.2024 Cadde
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarından kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Selena Gomez, büyük aşkı Justin Bieber'ın yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.
9.12.2023 Cadde
Selena Gomez son haliyle gündem oldu! '10 yaş yaşlanmış'
Selena Gomez son haliyle gündem oldu! '10 yaş yaşlanmış' Uzun bir aradan sonra "Single Soon" adında yeni bir şarkı çıkaran Justin Bieber'ın esk, sevgilisi Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Cadde
Halkına yasakladı ama kendisi giydi
Halkına yasakladı ama kendisi giydi Kuzey Kore’de batılı giyim tarzı halktan kişilere yasak. Ama Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, batıda bu yazın modası olan sandaletten giyerek şaşırttı!
3.09.2023 Dünya
Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?'
Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?' Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi. Hailey mini şık kıyafetiyle görenleri kendine hayran bırakırken; Justin'in şort ve terlik giymesi sosyal medyada gündem oldu.
31.08.2023 Cadde
Eliyle karnını tutunca söylentiler yayıldı! Ünlü model hamile mi?
Eliyle karnını tutunca söylentiler yayıldı! Ünlü model hamile mi? Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık adından söz ettiren model Hailey Bieber, geçtiğimiz akşam Santa Monica'da görüntülendi. Yürürken eliyle karnını tutan Bieber'ın hamile olduğu iddiası, çok geçmeden magazin gündeminde yerini aldı.
3.08.2023 Cadde
Ünlü modelden samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim!
Ünlü modelden samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim! Çocukluk döneminden beri kameralar karşısında olan Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, birbirinden ünlü aile üyelerine sahip olmanın ve devamlı spot ışıkları altında olmakla ilgili konuştu. "Bu hayatı ben seçmedim" diyen Jenner, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.
24.06.2023 Cadde
Hailey Bieber: Tek bildiğim şey; hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber: Tek bildiğim şey; hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim! Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023 Cadde
Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum
Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk düşünüp düşünmedikleri sorusuna yanıt verdi.
16.05.2023 Cadde
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum'
Selena Gomez'e böbreğini vermişti! 'Ölüm tehditleri alıyorum' Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar esen ikiliden Raisa, yaşananların ardından zorbalığa uğradığını açıkladı.
10.05.2023 Cadde
Hailey Bieber: Geçen yıl bu zamanlar kalbimdeki deliği kapattılar
Hailey Bieber: Geçen yıl bu zamanlar kalbimdeki deliği kapattılar Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme gelen model Hailey Bieber, geçtiğimiz sene felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra halk arasında 'delik kalp' olarak bilinen 'Patent Foramen Ovale' adlı bir sorun yaşadığını söyleyen Bieber, kalbindeki deliğin kapatılması için ameliyat olmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından geçirdiği zor günlerin birinci yılında paylaşımla dikkat çekti.
26.04.2023 Cadde
Selena Gomez-Hailey Bieber arasında sular durulmuyor!
Selena Gomez-Hailey Bieber arasında sular durulmuyor! Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz sene katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Tam iki kadının arasındaki problemlerin bittiği düşünülürken, art arda beklenmedik olaylar yaşandı. Kylie Jenner ve Justin Bieber'ın da konuya dahil olmasının ardından Selena Gomez yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...
8.03.2023 Cadde
Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum!
Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum! Türkiye, ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşarken, ünlüler dünyası depremzedeler için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgeler için daha önce yardım çağrısında bulunan oyuncu Meryem Uzerli, bir sosyal medya kullanıcı tarafından 'az paylaşım yaptığı' gerekçesiyle eleştirilince; takipçisine cevap vermekte gecikmedi.
20.02.2023 Cadde
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.
14.02.2023 Cadde
Ünlülerden destek
Ünlülerden destek Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından, ünlü isimler de bölge halkına yardım için seferber oldu.
8.02.2023 Gündem
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem 10 ilimizde çok sayıda can kaybına yol açtı. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
8.02.2023 Cadde
Justin Bieber müzik haklarını 200 milyon dolara sattı!
Justin Bieber müzik haklarını 200 milyon dolara sattı! Dünya çapınca büyük bir üne sahip olan ünlü şarkıcı Justin Bieber, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını satması ile gündeme geldi. Justin Bieber, anlaşma şartlarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcının 290 şarkısı için alacağı ücret ise dikkat çekti.
26.01.2023 Cadde
Ünlü şarkıcı milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!
Ünlü şarkıcı milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor! Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile altı ay önce dünyaevine girmişti. Düğünden sonra satın aldıkları yeni malikanelerine taşınan çiftten ünlü şarkıcının; film odası, havuzu ve jakuzisi bulunan evini satmak istediği öğrenildi. Malikaneyi 'gizli' bir şekilde satışa çıkaran Spears'ın, neden taşınmak istediği de ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan malikanenin detayları...
24.01.2023 Cadde
Şevval Şahin'in panik anları! Şapkasıyla yüzünü gizlemeye çalıştı
Şevval Şahin'in panik anları! Şapkasıyla yüzünü gizlemeye çalıştı Geçtiğimiz haftalarda ayrılan işletmeci Murat Kazancıoğlu ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayarak aşklarına bir şans daha vermişti. Geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda kameralara yansıyan ünlü çiftten Şahin, muhabirleri görünce panik oldu.
12.01.2023 Cadde
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu aşka geldi!
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu aşka geldi! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, işletmeci Murat Kazancıoğlu ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Kazancıoğlu, ayrılığın ardından Burcu Özberk ile görüntülenerek kafaları karıştırmıştı. Ancak ikilinin aşk yaşıyor olabileceği düşünürken beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Şahin ile Kazancıoğlu, tekrar bir araya gelmişti. İlişkilerine ikinci şansı veren ikili, geçtiğimiz gün görüntülendikleri bir mekanda aşka geldiler.
10.01.2023 Cadde
Trend Raporu
Trend Raporu KÜLKEDİSİ MİSALİ  Uzun zamandır devam eden PVC, şeffaf ayakkabı modası önümüzdeki sezonda bizimle olacak gibi...
9.12.2022 Cadde
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi Son dönemde yaptığı ırkçı paylaşımlarıyla tepki çeken Kanye West, kampanyasının 'çocuk istismarı öğeleri içerdiği' eleştirileriyle gündeme gelen ünlü bir marka için yayınladığı destek mesajıyla gündeme geldi. Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yapan rapçi, yahudi karşıtı bir Tweet de attıktan sonra Elon Musk devreye girdi. İşte detaylar...
3.12.2022 Cadde
Hailey Baldwin'den 'hamilelik' iddialarına fotoğraflı yanıt
Hailey Baldwin'den 'hamilelik' iddialarına fotoğraflı yanıt Gösteri dünyasının popüler çifti Hailey Baldwin (24) ile Kanadalı popçu Justin Bieber (27), evliliklerinde üçüncü yılı geride bıraktı. Son olarak ünlü modelin bebek beklediği iddia edildi. Karnındaki şişliğin farklı bir nedeni olduğunu açıklayan Baldwin, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" diyerek yaşadığı zorluğu anlattı.
30.11.2022 Cadde
Selena Gomez, Hailey Bieber ile gündem olan pozu hakkında ilk kez konuştu
Selena Gomez, Hailey Bieber ile gündem olan pozu hakkında ilk kez konuştu Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
4.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hailey Bieber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.