Hain

Hain

Son dakika hain haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hain gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hain haber sayfamızda...

Hain

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.872 hain haberi bulunmuştur.
‘Vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı’
‘Vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 104. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı.
19.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gazze'deki İsrail bombardımanında 3 oğlu ve 4 torununu kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyeh'e başsağlığı diledi.
11.04.2024 Gündem
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Haberler
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Gündem
Bakan Tunç: Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz
Bakan Tunç: Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Daima mazlumun ve mağdurun yanında yer alacak, dünyada barışı, huzuru ve adaleti savunacağız. Türkiye, her zaman Filistinli kardeşlerinin yanındadır" açıklamasında bulundu.
8.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: İsrail'e karşı yeni tedbirler aldık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi. Öte yandan Türkiye, Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinlilere en çok yardım malzemesi ulaştıran ülke oldu.
8.04.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor Rahip olduğu öne sürülen şahıs kendisini 6 yaşında eş olarak seçtiği çocukla düğün yaptı. Dünyada infial yaratan olaya polis müdahale edince skandalın perde arkası da ortaya çıktı.
4.04.2024 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.
2.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz Türkiye'nin huzuru'
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz Türkiye'nin huzuru' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya birtakım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Ağrı’da jandarma ve emniyet teşkilatıyla iftarda buluştu. Bakan Yerlikaya, "Artık hain bölücü terör örgütünün son çırpınışları olduğunu her gittiğimiz yerde ifade ediyoruz." dedi.
30.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz Türkiye'nin huzuru'
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'İçişleri Bakanlığı olarak bizim görevimiz Türkiye'nin huzuru' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya birtakım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Ağrı’da jandarma ve emniyet teşkilatıyla iftarda buluştu. Bakan Yerlikaya, "Artık hain bölücü terör örgütünün son çırpınışları olduğunu her gittiğimiz yerde ifade ediyoruz." dedi.
30.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesini ziyaret etti.
30.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
5.04.2024 Cadde
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’
‘DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik açıklamasında 31 Mart sonuçlarının Türkiye’nin milli varlığı ve istikbali için önemine işaret ederek, “Türkiyemiz herhangi bir yol kazasına maruz kalmadan yükselişini sürdürmeli, 31 Mart imtihanından vatan ve millet sevdalıları alınlarının akıyla çıkmalıdır” dedi. 
28.03.2024 Gündem
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde 600 bin personeliyle bakanlığının görevde olacağını vurgulayarak “Seçimin yapıldığı bütün yerlerde seçimin güvenliği, huzuru, iradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık. 600 bin mesai arkadaşımız, o büyük İçişleri Bakanlığı ailesiyle beraber, o büyük tecrübeyle beraber sandığa hür iradenin yansımasıyla ilgili elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız” dedi.
27.03.2024 Gündem
Belçika ve Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırılara Cevdet Yılmaz'dan sert tepki
Belçika ve Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırılara Cevdet Yılmaz'dan sert tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Hain terör örgütü PKK destekçileri tarafından Belçika'daki vatandaşlarımıza ve Almanya Hannover Başkonsolosluğumuza karşı yapılan saldırıları şiddetle kınıyor, Belçika'da yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bu ay içinde 2 bayram taşıyor
Bakan Yerlikaya: Bu ay içinde 2 bayram taşıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Jandarma ve bütün güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Benim vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, bunu en fazla 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz” dedi.
26.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hain ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.