Hakan Aysev

Hakan Aysev

Son dakika Hakan Aysev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Aysev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Aysev haber sayfamızda...

Hakan Aysev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 236 hakan aysev haberi bulunmuştur.
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim!
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim! Ülkemizde operanın tanınması adına birçok önemli projeye imza atan, dünyanın önemli sahnelerindeki performanslarıyla dikkat çeken, 'Türk Pavarotti' lakaplı Hakan Aysev, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.02.2024 Cadde
10 Ocak 1968 Ankara... 'Güner'imle ilk fotoğrafım'
10 Ocak 1968 Ankara... 'Güner'imle ilk fotoğrafım' Dünyaca ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti'ye benzediği için 'Türk Pavarotti' olarak tanınan Hakan Aysev, sosyal medyada doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. Ünlü opera sanatçısının fotoğrafı büyük ilgi gördü.
10.01.2024 Cadde
6 Şubat depremlerinin  yaraları sanatla sarılıyor: Pürsefa Hanı’nda sergi ve müzik ziyafeti
6 Şubat depremlerinin yaraları sanatla sarılıyor: Pürsefa Hanı’nda sergi ve müzik ziyafeti 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 550 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep’te yaralar sanatla sarılmaya çalışılıyor.
6.10.2023 Gündem
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenen KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri görkemli bir törene sahne oldu. Yavuz Şeçkin ve Gizem Özdilli'nin sunuculuğunu yaptığı geceye; Yıldırım Mayruk, Uğurkan Erez, Ivana Sert, Ahmet Selçuk İlhan, Hakan Aysev, Tuğba Özerk, Barbaros Şansal, Yaşar İpek, Özge Ulusoy, Günay Museyeva ve Demet Şener katıldı.
27.07.2023 Cadde
Hakan Aysev ameliyat oldu! 'Dört saat süren güç bir operasyon geçirdim'
Hakan Aysev ameliyat oldu! 'Dört saat süren güç bir operasyon geçirdim' Opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca; yataktan yorgun kalkmak, uyku apneleri ve sürekli terleme gibi problemler yaşamaya başlamıştı. Mart 2015'te mide küçültme ameliyatı olan ünlü isim, "Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum" demişti. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Hakan Aysev, mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
15.04.2023 Cadde
Kısa kısa cadde
Kısa kısa cadde Anlamlı tanıtım İşitme kaybı olanların ihtiyaçlarına daha fazla cevap vermek amacıyla yurdumuzda ilk defa inovatif teknolojiyle tüketicilerin karşısına Beyin dostu Tie teknolojisi, Pera Palas Oteli’nde seçkin davetlilerin katımıyla tanıtıldı...
19.01.2023 Cadde
Hakan Aysev'in baba dramı!
Hakan Aysev'in baba dramı! Hakan Aysev, TRT Müzik'te yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. Ünlü tenor, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde İpek Açar ile düet yaptı. Almanya'da geçirdiği trafik kazasını anlatan Aysev, görüşmediği babasının yüzünün gözünün önüne geldiğini söyledi.
19.01.2023 Cadde
Sanat dolu bir yıl...
Sanat dolu bir yıl... Gaziemir Belediyesi, 2022 yılında 24 konser, 52 tiyatro, 8 sinema film gösterimi, 32 atölye, 5 sergi, 6 panel düzenleyerek yurttaşların sanat dolu bir yıl geçirmesini sağladı.
2.01.2023 Ege
Bakan Kasapoğlu Yunus Emre anısına şiir okudu
Bakan Kasapoğlu Yunus Emre anısına şiir okudu Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yunus Emre anısına hazırlanan ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ adlı albümün gala gecesinde sahneye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunus Emre'nin "Haktan Gelen Şerbeti" adlı şiirini canlı olarak seslendirdi.
27.09.2022 Diğer
Bodrum’da sanat kokusu var
Bodrum’da sanat kokusu var 4.Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri, Bodrum Kalesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Etkinlikler bu akşam saat 21.00’de “Akdeniz Esintileri” konseri ile başlayacak. Orkestra şefi Rustem Rahmedov yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatseverlerin karşısına çıkacak.
16.07.2022 Kültür Sanat
Açılış Hakan Aysev’den
Açılış Hakan Aysev’den Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında kente ilk Mandolin Festivali’ni kazandırdı.
13.06.2022 Ege
DEÜ’den mandolin etkinliğine davet
DEÜ’den mandolin etkinliğine davet Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılında kent kültüründe önemli bir yer edinen mandolini 1.Ulusal Mandolin Festivali ile yeniden canlandırıyor.
6.06.2022 Ege
Alaçatı, iki yıl sonra festivalle doldu taştı
Alaçatı, iki yıl sonra festivalle doldu taştı Çeşme Belediyesi’nin bu yıl 11. kez düzenlediği Alaçatı Ot Festivali, sona erdi. Alaçatı, bu yıl da konserler, stantlar, sergiler, söyleşiler, yarışmalar ve yemek yapım atölyeleriyle milyonları ağırladı.
28.03.2022 Ege
Hakan Aysev: Artık full HD görüyorum
Hakan Aysev: Artık full HD görüyorum Sağ gözünden katarakt ameliyatı olan sanatçı Hakan Aysev, "Operasyon başarılı geçti. Şimdi full HD görüyorum ve 'Görmek ne güzelmiş. Gözlerimiz ne önemliymiş' diyorum" şeklinde konuştu.
27.11.2021 Cadde
Düet gecesi
Düet gecesi Rafet El Roman, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu...
17.09.2021 Cadde
Bodrum'da anlamlı gece
Bodrum'da anlamlı gece Ünlü isimler, geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlanan gecede seyirci karşısına çıkarak, şarkılarını seslendirdi.
21.06.2021 Cadde
Yılbaşı konseri  yayına girdi
Yılbaşı konseri yayına girdi Tan Taşçı’nın kariyerinin ilk online konseri ‘Tan Taşçı ve Konukları’, dijital platformlarda yayına girdi.
15.05.2021 Cadde
Aytun Gelgin'den ilk solo albüm
Aytun Gelgin'den ilk solo albüm Türkiye'de alanında kendisini ispat etmiş ve aranılan müzisyenlerden biri olan Gelgin, Cem Karaca, Ajda Pekkan, Mazhar Alanson, Ebru Gündeş, Edip Akbayram, Turhan Yükseler, Hakan Aysev, Ziynet Sali, Sibel Tüzün, Can Gox, İlyas Yalçıntaş gibi her biri birbirinden değerli müzisyenlere uzun yıllar sahnede ve stüdyoda eşlik ettikten sonra ilk solo albümü "PATH" tüm dijital platformlarda yayınlandı.
14.04.2021 Kültür Sanat
Alanya'da Fethin 800. Yılı için muhteşem tanıtım
Alanya'da Fethin 800. Yılı için muhteşem tanıtım Alanya İlçe Belediyesi Fethin 800. Yılında tanıtım gösterisi düzenlendi. Alanya'nın Sultan Alaaddin Keykubat tarafından fethinin 800. yılı tanıtım toplantısı, Alanya Belediyesince Atatürk Spor Salonu'nda organize edildi. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen programda dans gösterisi ve fetih için hazırlanan videonun gösterimi yapıldı. Ünlü tenor Hakan Aysev'in de sahne aldığı program, izleyenler tarafından beğeni topladı. Hakan Aysev’in Keykubat isimli aryasını Antalya Opera ve Koro sanatçıları ile birlikte seslendirdi. Ayrıca gecede Hangar Stüdyo Dans ekibi muhteşem bir gösteri sundu. Alanya’nın tarihi ve turistik bölgeleri barko vizyonla izletildi. Gecede Belediye Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ünlü tenor Hakan Aysev’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.
26.02.2021 Tatil
‘İmtihan’ın tüm geliri bağışlanacak
‘İmtihan’ın tüm geliri bağışlanacak Opera sanatçısı Hakan Aysev, tüm gelirlerini depremzedelere bırakacağı yeni bir single hazırlıyor.
9.11.2020 Ege
Ünlü tenorden Ertaş türküsü
Ünlü tenorden Ertaş türküsü Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir ile Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Caz Derneği’nce düzenlenen 4. Bodrum Caz Festivali kapsamında, besteci ve piyanist Anjelika Akbar ile opera sanatçısı tenor Hakan Aysev sahne aldı.
6.09.2020 Ege
Damga vurdu
Damga vurdu Üç dönümlük arazi üzerine kurulu Perispri Alaçatı, açıkhava konseptiyle hem birbirinden farklı sergilere ev sahipliği yaptı hem de mutfağıyla lezzet severlerden tam not aldı.
2.09.2020 Ege
Bodrum’da  Akdeniz Esintileri
Bodrum’da Akdeniz Esintileri Bodrum’da “Akdeniz Esintileri” konseri düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri” kapsamında soprano Funda Uyanık ve tenor Hakan Aysev, İbrahim Yazıcı yönetimindeki Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde sahne aldı.
18.08.2020 Ege
Yürekleri ısıttı
Yürekleri ısıttı Türk Pavarotti olarak anılan Hakan Aysev, ünlü heykeltıraş ve seramik sanatçısı Cahide Erel’in geçen yıl Bizans, Ceneviz, Türk, Ermeni ve Rum kültürlerinin yemek alışkanlıklarından yola çıkarak açtığı Perispri Restoran’da sahneye çıktı.
8.08.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Aysev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.