Hakan Çalhanoğlu

Hakan Çalhanoğlu

Oyun kurucu mevkiinde forma giyen Türk futbolcu.   Altyapı Kariyeri Mannheim doğumlu Çalhanoğlu, futbola şehirdeki Türklerin kurduğu FC Turanspor Mannheim'da başladı. Daha sonra Polizei SV'da forma giyip, şehrin en büyük takımı SV Waldhof Mannheim altyapısına geçti. 2009 yılında Karlsruher SC'nin altyapısına transfer olup U-17 takımında oynamaya başladı. Sonraki sezon U-19'da da oynamaya başladı. Karlsruher SC 2011-12 sezonunda A takım ile antrenmanlara çıkan futbolcu, Kasım ayında FC Schaffhausen ile oynanan hazırlık maçında ilk kez birinci takımda forma giymiş oldu. 5 Şubat 2012'de ise Karlsruhe kariyerinin ilk resmi maçına çıktı. 2. Bundesliga'da FC Erzgebirge Aue ile oynanan maçta teknik adam Jörn Andersen tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü ve maçı iki asistle tamamladı. 11 Mart 2012'de sözleşmesi 2016'ya kadar uzatıldı. O sezon 12 lig maçında forma şansı buldu. Play-out maçları oynayan takım 3. Lig'e düştü. 2012-13 sezonuna 1.FC Heidenheim'a kariyerinin ilk iki resmi golünü atarak başladı. 14 Ağustos 2012'de Bundesliga ekibi Hamburger SV'ye transfer oldu ancak sezonu Karlsruhe'de kiralık olarak bitirmesine karar verdildi. 5 gün sonra kariyerinin ilk Almanya Kupası maçında yeni takımı Hamburger SV karşısında oynadı ve rakiplerini 4-2 elerlerken, bir asist yaptı. Sezon sonunda attığı 17 golle gol krallığında dördüncü oldu. Karlsruhe, 2. Bundesliga'ya yükselirken, Çalhanoğlu da yılın en iyi 3. Lig futbolcusu seçildi. Hamburger SV 14 Ağustos 2012'de Hamburg ile sözleşme imzalayan futbolcu, 2013-14 sezonunda takıma katıldı. 9 numarayı alan futbolcu, 4 Ağustos 2013'te SV Schott Jena ile oynanan Almanya Kupası maçında ilk kez Hamburg forması giydi. Bir hafta sonra FC Schalke 04 ile oynanan Bundesliga 1. hafta maçında sahaya ilk 11'de çıktı. 31 Ağustos 2013'te Eintracht Braunschweig maçında 79. dakikada oyuna giren futbolcu, bir dakika sonra ilk Bundesliga golünü atarken, 90. dakikada frikikle bir gol daha kaydetti. Milli takım kariyeri   Çalhanoğlu, Türkiye Milli Futbol Takımı'nı seçmiştir. Haziran 2010'daki Viktor Bannikov turnuvası ile Türkiye U-16 takımında forma giymeye başlamıştır. U-17 takımı ve U-19 takımı ile Avrupa Şampiyonası elemelerine katıldı. Aralık 2012'de U-20 forması giymeye başladı. Türkiye'de düzenlenen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası kadrosuna dahil edildi. Grup maçlarının hepsinde sahaya ilk 11'de çıkarken 1 gol kaydetti. 2. Tur elemelerinde Fransa karşısında da forma giydi ancak rakiplerine elenip turnuvaya veda ettiler. 13 Ağustos 2013'te U-21 Avrupa Şampiyonası elemeleri için Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nda ilk kez forma giydikten sonra 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü, Türkiye Millî Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılmıştır.

Hakan Çalhanoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.746 hakan çalhanoğlu haberi bulunmuştur.
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu...
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu... A Milli Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık maçlarına başlıyor. İlk olarak Türkiye - Macaristan mücadelesi olacak. Spor severler ise Milli maç detaylarını bekliyor! Türkiye'nin maç kadrosu ise açıklandı. Peki, Milli maç ne zaman, saat kaçta?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
Son dakika |  A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
Son dakika | A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli TAkım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Milli Takım
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Serie A'nın 'elmas'ı Kenan Yıldız! İnanılmaz, tam 30 katı
Serie A'nın 'elmas'ı Kenan Yıldız! İnanılmaz, tam 30 katı Serie A'da futbolcuların piyasa değeri güncellendi. A Milli Takım'ın EURO 2024'te çok şeyler beklediği Kenan Yıldız, büyük bir sıçrama yaparak en fazla kıymetlenen oyuncu oldu.
13.03.2024 İtalya Serie A
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rövanş maçlarının heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonucunda Bayern Münih, PSG, Real Madrid ve Manchester City çeyrek finale kalmıştı. Bugün ve yarın oynanacak maçlar sonrasında 4 takım daha çeyrek finale yükselecek. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Inter emin adımlarla 20. şampiyonluğa! Sıra dışı performans
Inter emin adımlarla 20. şampiyonluğa! Sıra dışı performans Milano devi, deplasmanda karşılaştığı Bologna’yı 1-0’lık skorla yendi, en yakın takipçisi Juventus ile arasında puan farkını maç fazlasıyla 18’e yükseltti.
10.03.2024 İtalya Serie A
Barcelona'dan Paulo Dybala'ya transfer kancası!
Barcelona'dan Paulo Dybala'ya transfer kancası! Barcelona'nın Roma'nın yıldızı Paulo Dybala ile ilgilendiği iddia edildi.
7.03.2024 İspanya La Liga
Inter'de Hakan Çalhanoğlu belirsizliği!
Inter'de Hakan Çalhanoğlu belirsizliği! Serie A'da Bologna ile karşı karşıya gelecek Inter'de Simone Inzaghi'nin Hakan Çalhanoğlu'nu bu maçta 11'e dahil etmeyebileceği iddia edildi.
7.03.2024 İtalya Serie A
İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, Kış Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde!
İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, Kış Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde! İşitme Engelli Erkek Futsal Milli Takımı, İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda grup aşamasının ardından çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.
6.03.2024 Diğer
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan müjdeli haber!
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan müjdeli haber! Inter'de kas gerilmesi sakatlığı bulunan Hakan Çalhanoğlu'nun Bologna ile oynanacak maçta sahalara geri dönmesinin beklendiği aktarıldı.
6.03.2024 İtalya Serie A
15 dakikada 4 oran yakaladı, Misli’de 2 maçta 101 bin 962 TL kazandı!
15 dakikada 4 oran yakaladı, Misli’de 2 maçta 101 bin 962 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, bir üye pazartesi bülteninden seçtiği 2 maçtan bir kupon oluşturdu. Kuponunda yüksek oranlı maçlara yer veren üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
5.03.2024 Futbol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Inter'de Hakan Çalhanoğlu şoku! Sakatlığı açıklandı
Inter'de Hakan Çalhanoğlu şoku! Sakatlığı açıklandı İtalyan devi Inter'e, Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haber geldi. Başarılı futbolcunun sakatlığı açıklandı.
26.02.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'nın yeniden Fildişi Sahili Milli Takımı'na seçilebileceği öğrenildi. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın teknik direktörü Emerse Fae, yıldız oyuncunun yeniden milli takıma geri dönebileceğini aktardı.
22.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Bonservissiz dünya yıldızı
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Bonservissiz dünya yıldızı Avrupa'dan çok sayıda takımın radarında olan Ferdi Kadıoğlu'nun muhtemel veda ihtimali nedeniyle Fenerbahçe'nin sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla görüştüğü öğrenildi.
22.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta ilk ayrılık! Serie A ekibiyle 'anlaştı' iddiası
Beşiktaş'ta ilk ayrılık! Serie A ekibiyle 'anlaştı' iddiası Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcunun, yeni mukaveleye imza atmaması sonrası takımdan ayrılacağı iddia edildi. Tecrübeli oyuncunun, Serie A ekibiyle el sıkıştığı aktarıldı.
22.02.2024 Beşiktaş
Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy kararı! Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı
Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy kararı! Premier Lig devlerinden hamle hazırlığı Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı. 18 yaşındaki hücumcunun transferi için Premier Lig devlerinin harekete geçtiği aktarıldı. Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da Semih Kılıçsoy ile ilgili kararını verdiği vurgulandı.
22.02.2024 Beşiktaş
Meunier'den Süper Lig'e övgü: Hak ettiği değeri görmüyor
Meunier'den Süper Lig'e övgü: Hak ettiği değeri görmüyor Trabzonspor'un ara transfer döneminde renklerine kattığı Belçikalı sağ bek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
22.02.2024 Trabzonspor
Hakan Çalhanoğlu: Dünyanın en iyi oyun kurucusu benim
Hakan Çalhanoğlu: Dünyanın en iyi oyun kurucusu benim Inter'de forma giyen A Milli Takım'ın yıldızı DAZN'a iddialı açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 İtalya Serie A
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği Fenerbahçe Süper Lig'de liderliği yarışını sürdürürken takımdaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Kulis bilgisini paylaşan Ok, Kadıköy'deki baskının altını çizdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde ilklerin gecesi! Luuk de Jong, Hollandalı efsaneyi geride bıraktı
Şampiyonlar Ligi'nde ilklerin gecesi! Luuk de Jong, Hollandalı efsaneyi geride bıraktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu bu gece oynanan iki karşılaşma ile devam etti. Inter sahasında ağırladığı Atletico Madrid'i ikinci yarıda bulduğu gol ile 1-0 mağlup ederken; PSV ile Borussia Dortmund'un karşılaştığı maç ise ilklere sahne oldu.
21.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı, bugün ve yarın oynanacak 4 maç ile devam ediyor. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Inter-Atletico Madrid maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli'de
Inter-Atletico Madrid maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli'de Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun liderlik ettiği Inter, bu sezon eski görüntüsünden uzak işler yapan Atletico Madrid'i Giuseppe Meazza Stadı'nda konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı, bu gece oynanacak maçlarla sürecek. Geçen sezon dev organizasyonda İstanbul'da final oynayan Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, saat 23.00’te sahasında İspanya’dan Atletico Madrid’i ağırlayacak.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.