Hakan Ertürk

Hakan Ertürk

Son dakika Hakan Ertürk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Ertürk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Ertürk haber sayfamızda...

Hakan Ertürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 hakan ertürk haberi bulunmuştur.
Finansal İstikrar Komitesi, üçüncü kez Bakan Nebati başkanlığında toplandı
Finansal İstikrar Komitesi, üçüncü kez Bakan Nebati başkanlığında toplandı Finansal İstikrar Komitesi’nin 3. toplantısı, son haftalarda yaşanan jeopolitik ve iktisadi gelişmelerin Türkiye’nin finansal sistemine muhtemel yansımalarının kapsamlı şekilde ele alındığı gündemiyle Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati başkanlığında toplandı.
11.03.2022 Ekonomi
TBMM'de 'kripto para' toplantısı
TBMM'de 'kripto para' toplantısı AK Parti Grup Başkan Vekilleri Mustafa Elitaş ve Mahir Ünal, 'kripto para' düzenlemesiyle ilgili TBMM'de sektör temsilcileri ve uzmanlar ile bir araya geldi.
29.12.2021 Ekonomi
Barcelona'ya Türk yetenek: Emre Demir, İtalya'da manşetlerde
Barcelona'ya Türk yetenek: Emre Demir, İtalya'da manşetlerde  İtalyan medyası, genç yaşta keşfedilip Avrupa devlerinden Barcelona ile anlaşan Yukatel Kayserispor'un 17 yaşındaki futbolcusu Emre Demir'e geniş yer ayırdı. 
30.09.2021 İspanya La Liga
Finansal İstikrar Komitesi Bakan Elvan Başkanlığında toplandı
Finansal İstikrar Komitesi Bakan Elvan Başkanlığında toplandı Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan başkanlığında Finansal İstikrar Komitesi toplantısı gerçekleştirildi.
13.09.2021 Haberler
Finansal İstikrar Komitesi Bakan Elvan Başkanlığında toplandı
Finansal İstikrar Komitesi Bakan Elvan Başkanlığında toplandı Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan başkanlığında Finansal İstikrar Komitesi toplantısı gerçekleştirildi.
13.09.2021 Ekonomi
Ejderhaya benzettikleri su canlısı şeritli semender çıktı!
Ejderhaya benzettikleri su canlısı şeritli semender çıktı! Bilecik'te bir grup doğa sever, yürüyüş yaptıkları esnada bir derede gördükleri canlıyı ejderhaya benzetirken, yaptıkları inceleme sonucu canlının kuzey şeritli semender olduğunu öğrendiler.
14.04.2020 Gündem
Emre Demir'in hayali milli forma
Emre Demir'in hayali milli forma Kayserispor formasıyla Gençlerbirliği maçında fileleri havalandırarak lig tarihinin bilinen en genç golcüsü unvanını alan 15 yaşındaki Emre, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım formasını giymek istiyor.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Kayserispor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig'in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
9.10.2019 Futbol
Gayrimenkul borsası adım adım ilerliyor
Gayrimenkul borsası adım adım ilerliyor Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'ye (GABORAS) ilişkin son gelişmelerin ele alındığı toplantı düzenlendi.
29.01.2019 Ekonomi
Altay - Kayserispor: 1-2
Altay - Kayserispor: 1-2 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Kayserispor deplasmanda Altay'ı 2-1 yendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Kayserispor'da kupa mesaisi
Kayserispor'da kupa mesaisi Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 1. Lig temsilcisi Altay ile yapacağı 5. tur ilk maçının hazırlıklarına başladı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Kayserispor'da Kasımpaşa mesaisi sürüyor
Kayserispor'da Kasımpaşa mesaisi sürüyor Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in ligin 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor'dan Sumudica hamlesi
Kayserispor'dan Sumudica hamlesi Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik patron perşembe günü işbaşı yapacak. Sarı kırmızılıların ilk tercihi olan Marius Sumudica'nın Suudi Arabistan'daki kulübüyle mukavele sorunu çıkması üzerine ibre Mesut Bakkal ve İbrahim Üzülmez'e döndü.
30.06.2020 Kayserispor
Rize'de "Kafkas semenderi" görüntülendi
Rize'de "Kafkas semenderi" görüntülendi Rize'nin Hemşin ilçesinde nesli tehlike altında olduğu  belirtilen "Kafkas semenderi" görüntülendi.
13.11.2018 Gündem
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam...
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlukta yerli teknik direktör geleneği bu sezon da bozulmadı.
1.07.2020 Futbol
Erol Bulut: "Ligi istediğimiz yerde bitirdik"
Erol Bulut: "Ligi istediğimiz yerde bitirdik" Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 3-2 kazandıkları Kayserispor maçında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ve ligi 43 puanla istedikleri yerde bitirdiklerini söyledi.
İşte Ertuğrul Sağlam'ın ilk icraatı
İşte Ertuğrul Sağlam'ın ilk icraatı Kayserispor'da Sağlam öncelikle kiralık oyunculara karar verecek
30.06.2020 Kayserispor
Süper Lig'de son hafta tüm hocalar yerli
Süper Lig'de son hafta tüm hocalar yerli Kayserispor yönetiminin, Sumudica ile yollarını ayırmasının ardından Süper Lig'de yabancı teknik direktör kalmadı.
1.07.2020 Futbol
Mutki'de 'Türk semenderi' görüldü
Mutki'de 'Türk semenderi' görüldü Bitlis' in Mutki ilçesinde iki hafta önce görülen Anadolu semenderinin ardından bu kez de 'Türk semenderi' görüntülendi.
30.04.2018 Gündem
Mutki'de 'Türk semenderi' görüldü
Mutki'de 'Türk semenderi' görüldü Bitlis' in Mutki ilçesinde iki hafta önce görülen Anadolu semenderinin ardından bu kez de 'Türk semenderi' görüntülendi.
30.04.2018 Gündem
Mutki'de boa yılanı görüntülendi
Mutki'de boa yılanı görüntülendi Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Ulaş köyüne ait yaylada, bölgede görevli Kıdemlı Başçavuş Hakan Ertürk ile çobanlık yapan Oktay Birlik, boyu 1 metreyi bulan boa yılanı görüntüledi.
21.04.2018 Gündem
Hakan Ertürk: "Ligin boyu tamamen kısaldı"
Hakan Ertürk: "Ligin boyu tamamen kısaldı" Kayserispor Yardımcı Antrenörü Hakan Ertürk, 3-1 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
Hakan Ertürk'den Başakşehir maçı sonrası açıklama
Hakan Ertürk'den Başakşehir maçı sonrası açıklama Kayserispor yardımcı antrenörü Hakan Ertürk basın toplantısı düzenledi.
20.04.2018 Futbol
Medipol Başakşehir - Kayserispor: 3-1
Medipol Başakşehir - Kayserispor: 3-1 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 30. haftasında oynanan ilk maçta Medipol Başakşehir sahasında Kayserispor'u 3-1 yendi, Arda Turan 1 gol ve 1 asist kaydetti.
1.07.2020 Basaksehir
Mutki'de 'benekli Anadolu semenderi' görüntülendi
Mutki'de 'benekli Anadolu semenderi' görüntülendi Bitlis'in Mutki ilçesi Kavakbaşı beldesinde görev yapan Kıdemlı Başçavuş Hakan Ertürk, endemik tür olan ve nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya bulunan 'benekli Anadolu semenderi'ni görüntüledi.
14.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Ertürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.