Nişantaşı’nda sosyal medya fenomenine hırsız şoku
Nişantaşı’nda sosyal medya fenomenine hırsız şoku Sosyal medya fenomeni Hakan Kakız’ın Şişli Nişantaşı’daki bir mağazada alışveriş yaptığı esnada bir şahıs tarafından kol çantası çalındı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, şikayet üzerine harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, eşkalini belirledikleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
9.12.2020 Gündem
Caner Çalışır kimdir, nereli? Caner Çalışır neden öldü, kaç yaşındaydı?
Caner Çalışır kimdir, nereli? Caner Çalışır neden öldü, kaç yaşındaydı? Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ardından dizi ve yarışmalarda televizyonda karşılaştığımız Caner Çalışır vefat etti. Sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler dünyası üzgün mesajlarını paylaşmaya başladı. İşte Caner Çalışır hakkında merak edilenler...
11.06.2020 Gündem
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti!
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti! DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Fenomen Hakan Kakız, son yolculuğuna uğurlanan en yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. O anları Instagram hesabından paylaşan Kakız, "Hakkım helal olsun" dedi.
10.06.2020 Magazin
Hakan Kakız neyi ifşa ettiğini düşünüyor?
Hakan Kakız neyi ifşa ettiğini düşünüyor? Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ve DJ’lik yapan Hakan Kakız, hangi Survivor yarışmacısını ifşa etti? Gelen DM gerçekten ifşa değeri taşıyor mu?
17.04.2020 Ünlüler
Zerrin Özer'e bir şok daha! 'Çıplak fotoğraf' iddiası
Zerrin Özer'e bir şok daha! 'Çıplak fotoğraf' iddiası Sosyal medya fenomeni ve DJ Hakan Kakız, Zerrin Özer'in dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı'nın, yıllar önce kendisine aşık olduğunu ve çıplak fotoğraflarını gönderdiğini iddia etti.
19.06.2019 Cadde