Hakan Muhafız

Hakan Muhafız

Son dakika Hakan Muhafız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Muhafız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Muhafız haber sayfamızda...

Hakan Muhafız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 194 hakan muhafız haberi bulunmuştur.
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
MEHMET ULAY KİMDİR?  Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti!  Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
MEHMET ULAY KİMDİR? Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti! Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Birçok yapımda rol alan alan usta oyuncu Mehmet Ulay yaşamını yitirdi. Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın biyografisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Mehmet Ulay, Mahkum dizisinde Zahit karakterini canlandırmıştı. Peki Mehmet Ulay kimdir, neden öldü? Mehmet Ulay kaç yaşındaydı?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
Miray Daner 24 yaşında liseyi bitirdi!
Miray Daner 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Cadde
Ayça Ayşin Turan kimdir, yaşı ve boyu kaç? Ayça Ayşin Turan nereli, dizileri neler?
Ayça Ayşin Turan kimdir, yaşı ve boyu kaç? Ayça Ayşin Turan nereli, dizileri neler? Ayça Ayşin Turan, birçok dizi ve filmde rol aldı. Oyuncu ilk olarak Dinle Sevgili adlı yapımla ekranda yer aldı. Karagül adlı dizideki karakteri ile adını duyurdu. TV'de son olarak Ada Masalı dizisinde boy gösterdi. Peki, Ayça Ayşin Turan aslen nereli, kaç yaşında?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Engin Öztürk kimdir, nereli? Engin Öztürk yaşı ve boyu kaç?
Engin Öztürk kimdir, nereli? Engin Öztürk yaşı ve boyu kaç? Oyuncu Engin Öztürk, Hacettepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı. Askeri okulda da eğitim gören Öztürk, Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizi ile adını duyurdu. Behzat Ç dizisinde de rol almış olan genç oyuncu Engin Öztürk aslen nereli, kaç yaşında?
21.12.2022 Bilgi Rehberi
Sevin Okyay jüri başkanı
Sevin Okyay jüri başkanı 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali kapsamında düzenlenen Ulusal Senaryo Yarışması’nın jürisi belli oldu.
27.08.2022 Kültür Sanat
Çağatay Ulusoy ölümden döndü!
Çağatay Ulusoy ölümden döndü! Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde 'Terzi' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. 31 yaşındaki oyuncu, otomobilin üzerindeki kamera yerinden fırlayınca ölümden döndü.
8.08.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü'nün tatil tarzı gündem oldu!
Hazar Ergüçlü'nün tatil tarzı gündem oldu! Uzun süredir kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile beraberlik yaşayan Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Zaman zaman iddialı kıyafetleriyle gündem olan oyuncu, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tatilde bikinili fotoğrafını paylaşan Ergüçlü'nün minik bikinisine yorum yağdı.
11.07.2022 Cadde
'Hakan Muhafız' dizisinin uyarlandığı senaryonun davasında karar!
'Hakan Muhafız' dizisinin uyarlandığı senaryonun davasında karar! Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, dijital platformda yayınlanan ilk Türk dizisi olan 'Hakan Muhafız’ın uyarlandığı 'Kara Kalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi' isimli senaryoyu üç kişinin yazmasına rağmen, kendi romanından uyarlamış gibi toplumda algı yarattığı iddiasıyla yazar Nilüfer Gökdel hakkında açılan davada karar çıktı. Mahkeme, Gökdel’in kamuoyu nezdinde tek eser sahibi olarak anılmasının diğer iki yazarın haklarına tecavüz ettiğine kanaat getirerek, tazminat ödemesine karar verdi.
9.06.2022 Cadde
Seversin Asya kimdir? Asya'yı oynayan İlayda Alişan yaşı ve boyu kaç, nereli?
Seversin Asya kimdir? Asya'yı oynayan İlayda Alişan yaşı ve boyu kaç, nereli? İlayda Alişan, Seversin dizisi ile ekranlarda! Dizide Asya karakterine hayat veren genç isim, İstanbul'da doğdu. Eğitimini ise moda tasarım bölümünde tamamladı. Seyirci ise 'Seversin dizisi Asya'yı kim oynuyor?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, Asya'yı oynayan İlayda Alişan hayatı...
1.06.2022 Cadde
Annenin Sırrıdır Çocuk Sadun kimdir? Engin Öztürk kimdir, yaşı kaç, nereli?
Annenin Sırrıdır Çocuk Sadun kimdir? Engin Öztürk kimdir, yaşı kaç, nereli? Engin Öztürk, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Sadun karakteri ile diziseverlerin karşısına çıkıyor. Öztürk, Hacettepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Fatmagül'ün Suçu ne dizisinde can vediği Selim karakteri ile adını duyurdu. Peki Engin Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
6.04.2022 Cadde
Hakim Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç?
Hakim Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç? Yurdaer Okur, Hakim dizisinde Azem Demirkıran karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Rize'de doğdu ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ardından Mimar Sinan'da yüksek lisansını tamamladı. Okur, ilk defa Yalınayak Sokrates oyununda yer aldı. Peki, Yurdaer Okur kimdir?
4.04.2022 Cadde
Emir Bozan kimdir? Alparslan: Büyük Selçuklu Tuğrul Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü?
Emir Bozan kimdir? Alparslan: Büyük Selçuklu Tuğrul Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Emir Bozan karakterine hayat veren Yurdaer Okur bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Alparslan'ın kılıcına maruz kalacak. Peki Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü?
16.02.2022 Cadde
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli?
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli? İlayda Alişan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan İlayda Alişan, Bir Çocuk Sevdim, Çukur, Şampiyon gibi dizilerde rol aldı. 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu babasının arkadaşı tarafından ajansına haber verilmeden kayıt edilmesi ile küçük yaşlardan itibaren sektöre adım atmıştır. İşte İlayda Alişan hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli?
Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan isimler arasında bulunan Hzar Ergüçlü ile ilgili meraklı arayış başladı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla akıllarda kalan Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını başarılı projelerde geçiren Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim, nereli? İşte Hazar Ergüçlü'nün biyografisi haberimizde...
31.12.2021 Cadde
Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları
Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi! İşte yeni saçları Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, saçlarını kısacık kestirdi. Kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı ilişkiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncunun son hali, takipçilerinden tam not aldı.
1.12.2021 Cadde
Netflix'ten Türkiye'ye 583 milyon liralık katkı
Netflix'ten Türkiye'ye 583 milyon liralık katkı Netflix yapımları, Türkiye ekonomisine 583 milyon TL katkı ve 3 bin 300’ün üzerinde kişiye istihdam sağladı.​​​​​​​
22.11.2021 Uzmanpara
Netflix dizilerinden Türkiye ekonomisine 583 milyon liralık katkı
Netflix dizilerinden Türkiye ekonomisine 583 milyon liralık katkı Netflix yapımları Türkiye ekonomisine 583 milyon TL katkı ve 3 bin 300’ün üzerinde kişiye istihdam sağladı.​​​​​​​
22.11.2021 Ekonomi
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın 2.sezon oyuncularından biri ise İlayda Alişan oldu. Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir?
22.10.2021 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisine İlayda Alişan'ın hayat verdiği Süveyda karakteri damga vuruyor. 19 yaşında olan Süveyda karakteri ilk kez 6 yaşında evden kaçmıştır. İlayda Alişan'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan kimdir?
8.10.2021 Cadde
Mehmet Kurtuluş, Into the Night'ı anlattı! 'Tüylerim diken diken oldu'
Mehmet Kurtuluş, Into the Night'ı anlattı! 'Tüylerim diken diken oldu' Avrupa'da son dönemde ses getiren filmlerde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Mehmet Kurtuluş, son olarak Netflix yapımı 'Into the Night' dizisinin başrolünde canlandırdığı 'Ayaz' karakteriyle dünya çapında ilgi görüyor. Böylesine büyük bir projede yer alarak Türk oyunculara ilham kaynağı olan Mehmet Kurtuluş, dizinin yönetmeni Nabil Ben Yadir'in projeyi kabul etmesinde Ayaz karakterinin etkili olduğunu söyledi. Kurtuluş, "Bana bu işi Ayaz karakterinden ötürü kabul ettiğini söyledi. 'İlk defa böylesi uluslararası bir platformda, bizden biri bu şekilde yer alıyor. Benim için bir ilk' dedi. Ben de ona hak verdim. Gerçekten haklı. Tüylerim diken diken oldu" diye konuştu.
27.09.2021 Kültür Sanat
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Süveyda hikayesi ile izleyicilerin dikkatini çekti. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterini oyuncu İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda Kırmızı Oda Süveyda kimdir ve hikayesi nedir? İlayda Alişan kimdir?
24.09.2021 Cadde
Bige Önal kaç yaşında? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı mı?
Bige Önal kaç yaşında? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı mı? Altı yıldır birlikte olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftin sosyal medya hesaplarından birbirleriyle çekilmiş olan fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı. Peki, Bige Önal kimdir, kaç yaşında? İşte Bige Önal'ın dizileri.
14.07.2021 Cadde
Sesini Aç’ın konuğu Sedef Sebüktekin
Sesini Aç’ın konuğu Sedef Sebüktekin Garanti BBVA’nın, pandemiden en fazla etkilenenler arasında yer alan müzik sektörüne destek vermek amacıyla hayata geçirdiği ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’ devam ediyor. Garanti BBVA’nın, YouTube’dan yayınladığı müzikli sohbet serisinin yeni bölüm konuğu ise Sedef Sebüktekin oldu. Sanatçı programa özel olarak ilk kez “full elektrik” bir orkestra ile şarkılarını yeniden yorumladı.
29.06.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Muhafız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.