Halı Saha

Halı Saha

Son dakika halı saha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halı saha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halı saha haber sayfamızda...

Halı Saha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.036 halı saha haberi bulunmuştur.
Vicdansız baba! Önce tekmeledi, boğazını sıkıp yere fırlattı
Vicdansız baba! Önce tekmeledi, boğazını sıkıp yere fırlattı Erzurum’da bir babanın çocuğunu halı sahada feci şekilde darp etmesi kameralara yansıdı.
29.03.2024 Haberler
Vicdansız baba! Önce tekmeledi, boğazını sıkıp yere fırlattı
Vicdansız baba! Önce tekmeledi, boğazını sıkıp yere fırlattı Erzurum’da bir babanın çocuğunu halı sahada feci şekilde darp etmesi kameralara yansıdı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz!
Bakan Bak: Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye ilçesine 10 bin kişilik yeni bir stat ile kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi, “Geleceğin Avrupa, dünya, olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.
24.03.2024 Diğer
'Sporu tabana yaymak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz'
'Sporu tabana yaymak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporu tabana yaymak için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek önemli mesajlar verdi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Fethiye'ye stat müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Fethiye'ye stat müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Muğla'nın Fethiye ilçesinde gençlerle buluştu. Spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye'ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti.
23.03.2024 Diğer
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.
22.03.2024 Haberler
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı
24 yaşındaki Gülhan'a kapıda pusu! Katil eski sevgili çıktı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı.
22.03.2024 Gündem
Halı sahada ölüm! Bir anda yere yığıldı
Halı sahada ölüm! Bir anda yere yığıldı Gittiği halı saha maçında kalp krizi geçiren 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
22.03.2024 Haberler
Halı sahada ölüm! Bir anda yere yığıldı
Halı sahada ölüm! Bir anda yere yığıldı Gittiği halı saha maçında kalp krizi geçiren 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
22.03.2024 Gündem
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı Kocaeli’nde, işe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisi eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
17.03.2024 Gündem
Maldanlı gençler halı sahasına kavuştu
Maldanlı gençler halı sahasına kavuştu Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda söz verdiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.
16.03.2024 Ege
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı Menemen’de dört açılış birden yapan Başkanı Aydın Pehlivan, ülkemizin en büyük Tematik Çocuk Köyü’nü de hizmete sundu. Kentin girişine konulan taklar ise peyzaj ve ışıklandırmasıyla göz alıyor.
9.03.2024 Ege
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
Menemen Sosyal Tesisleri mart ayında açılacak
Menemen Sosyal Tesisleri mart ayında açılacak Menemen Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Asarlık Sosyal Tesisi mart ayında açılacak. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Menemenli çocuklar yüzmeyi kanalda değil, havuzunda öğrenecek” dedi.
24.02.2024 Ege
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor
Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e kazandırılan, İnegölspor tesisleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
23.02.2024 Gündem
Sivasspor'da ayrılık! Bülent Uygun resmen açıkladı
Sivasspor'da ayrılık! Bülent Uygun resmen açıkladı Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Modou Barrow'un takımdan ayrılacağı açıklandı. Bülent Uygun, Gambiyalı hücumcunun bu kararı aldığını belirtti.
14.02.2024 Sivasspor
Senad Ok, İsmail Kartal'ı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansı yok
Senad Ok, İsmail Kartal'ı topa tuttu: Bu şekilde Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansı yok Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirirken, İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
7’den 77’ye hitap ediyor!
7’den 77’ye hitap ediyor! Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in seçim sözlerinden biri olan Çocuk Köyü, her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor. Başta Anıtkabir Miniatürk olmak üzere ters evden Survivor parkuruna birçok alan bulunuyor.
23.12.2023 Ege
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı
Halı saha maçında kuşkulu darbe! Elektronik kelepçesi çıkan eski koca gözaltına alındı Samsun'da eski eşi Havanur Akan Beşiktepe’ye (30) sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı olan, ayağına takılan elektronik kelepçe halı saha maçında çıktığı öne sürülen Eren Çakırgül (28), gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Gençler için el ele verdiler
Gençler için el ele verdiler Balıkesir Büyükşehir ve Sındırgı belediyeleri işbirliğinde spor salonları, gençlik merkezleri ve halısahalar hizmete açıldı. Şimdi de okullara spor malzemesi desteğinde bulunuyorlar.
4.11.2023 Ege
Organ Bağışı Haftasına dikkat çektiler! Hastalar ve cerrahlar futbol oynadı
Organ Bağışı Haftasına dikkat çektiler! Hastalar ve cerrahlar futbol oynadı İstanbul'daki Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp veya akciğer nakli olan hastalarla, nakil operasyonlarını gerçekleştiren hekimler halı sahada futbol oynadı.
4.11.2023 Gündem
3 açılış birden
3 açılış birden Menemen Belediyesi’nin Koyundere’ye kazandırdığı kapalı pazaryeri, halı saha ve yeni nesil park düzenlenen törenle hizmete açıldı.
28.10.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Halı Saha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.