Halil Dervişoğlu

Halil Dervişoğlu

Son dakika halil dervişoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halil dervişoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halil dervişoğlu haber sayfamızda...

Halil Dervişoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 975 halil dervişoğlu haberi bulunmuştur.
Kayserispor ile Hatayspor yenişemedi: 1-1
Kayserispor ile Hatayspor yenişemedi: 1-1 Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor kendi evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekipte 76. dakikada Arif Kocaman kırmızı kart gördü.
10.03.2024 Kayserispor
Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik
Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Rizespor'dan Galatasaray maçıyla ilgili prim iddiasına yanıt geldi.
8.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Oliveira kararı! İşte Karagümrük maçı sonrası yaşananlar
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Oliveira kararı! İşte Karagümrük maçı sonrası yaşananlar Beşiktaş'ı derbide 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Dindar, Fatih Karagümrük maçından sonra kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira için alınan son kararı duyurdu.
4.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı!
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında hata yapmadı! Süper Lig'in 28'inci haftasında Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
2.03.2024 Hatayspor
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk yeni transferlerin üstünü çizdi! Ayrılık kararı
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk yeni transferlerin üstünü çizdi! Ayrılık kararı Galatasaray’da Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’na veda etmesinde, yeni transferlerin katkısı bir kez daha sorgulandı. Sanchez ve Kerim Demirbay dışında bulunanlar sınıfta kaldı. Devre arasındaki transferlerden de sadece Köhn umutlandırdı.
2.03.2024 Galatasaray
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı!
Konyaspor, Hatayspor engeline takılmadı! Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında Konyaspor, Hatayspor engelini 2-0'lık skorla geçti.
24.02.2024 Konyaspor
Hatayspor - Sivasspor maçında kazanan yok: 1-1
Hatayspor - Sivasspor maçında kazanan yok: 1-1 Hatayspor, Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor'u konuk etti. Mücadelede kazanan çıkmadı iki ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
17.02.2024 Hatayspor
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve 5 haftalık galibiyet hasreti sona erdi.
13.02.2024 Trabzonspor
Volkan Demirel'den Galatasaray'a teşekkür
Volkan Demirel'den Galatasaray'a teşekkür Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray yönetimine teşekkür etti.
12.02.2024 Hatayspor
Galatasaray, Başakşehir engeline takılmadı! Üst üste 6'ncı galibiyet
Galatasaray, Başakşehir engeline takılmadı! Üst üste 6'ncı galibiyet Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de üst üste 6'ncı galibiyetini elde etti.
10.02.2024 Galatasaray
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ile yollar ayrıldı! İşte yeni adresi
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ile yollar ayrıldı! İşte yeni adresi Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'a kiralandı.
10.02.2024 Hatayspor
Halil Dervişoğlu, Hatayspor'u kabul etti! Görüşmeler başladı
Halil Dervişoğlu, Hatayspor'u kabul etti! Görüşmeler başladı Hatayspor, Halil Dervişoğlu'nu transfer için ikna etti. Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.
9.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Derrick Köhn'ün scout raporu! Sacha Boey'un sol versiyonu
ÖZEL | Galatasaray'da Derrick Köhn'ün scout raporu! Sacha Boey'un sol versiyonu Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna son kattığı isim Köhn, dün İstanbul’a geldi. Oyuncu için verilen scout raporunda ise 'Sacha Boey’un sol bek versiyonu' benzetmesinin yapıldığı öğrenildi.
9.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu Galatasaray'da Sacha Boey, Cedric Bakambu ve Angelino'nun ardından iki ayrılık daha yaşanıyor.
8.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Bu gece İstanbul'a geliyor, işte sözleşme detayları
SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Bu gece İstanbul'a geliyor, işte sözleşme detayları Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Köhn transferinin mali detaylarını duyurdu.
7.02.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz
Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Spor yazarları maçı değerlendirirken yeni transfer mercek altın alındı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk transferi açıkladı: Hazır bir oyuncu ile anlaştık
Galatasaray'da Okan Buruk transferi açıkladı: Hazır bir oyuncu ile anlaştık Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı!
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1’inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u ağırladı. Penaltı atışı esnasında sarı-kırmızılı futbolcular arasında anlaşmazlık yaşandı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-2 kazanan Galatasaray adını çeyrek finale yazdırdı.
7.02.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi!
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1inci Lig ekiplerinden Bandırmasporu ağırladı. Sarı-kırmızılı takım sahadan 4-2 galip ayrılırken Zaha'nın değişiklik tepkisi dikkat çekti.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray sol bekini Manchester City'de buldu! Sürpriz transfer hamlesi
Galatasaray sol bekini Manchester City'de buldu! Sürpriz transfer hamlesi Angelino ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek arayışlarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Levent Münir Mercan ve Rıdvan Yılmaz için anlaşma sağlayamaması sonrası gündemine Manchester City'nin genç yıldızını aldığı iddia edildi.
5.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para
Galatasaray'dan Levent Münir Mercan operasyonu! 2 kiralık artı para Angelino'nun vedası sonrası sol bek pozisyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın Fatih Karagümrük forması giyen Levent Münir Mercan için harekete geçtiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, genç sol bek için Fatih Karagümrük'e sunacağı teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.
1.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Samsunspor maçı kamp kadrosu belli oldu
Galatasaray, Samsunspor maçı kamp kadrosu belli oldu Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.
1.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazdı! Direkler maçın hikayesi oldu
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazdı! Direkler maçın hikayesi oldu Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1 galip ayrılsa da direkten dönen topla karşılaşmaya damgasını vurdu. Aynı zamanda Okan Buruk tarih yazmayı başardı. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Halil Dervişoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.