Halka Arz

Halka Arz

Son dakika halka arz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halka arz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halka arz haber sayfamızda...

Halka Arz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.733 halka arz haberi bulunmuştur.
Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım işlem tarihi...
Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım işlem tarihi... Halka arz takviminde yer alan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketinin talep toplama süreci sonlandı ve gözler borsada işlem tarihinde. Şirtketin halka arz büyüklüğü 4.503.255.750 TL ve halka açıklık oranı %10,08 oldu. Peki, Rönesans Gayrimenkul borsa işlem tarihi ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor!
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor! Halka arz tarihleri, yatırımcılar ve yatırım yapacaklar tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ardından birbirinden farklı sektörde faaliyet gösteren şirketler halka arz oluyor. Peki, bu hafta yeni halka arz var mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket için yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar şirket hakkında ve halka arza ilişkin bilgileri sorgulamaya başladı. Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan Rönesans Gayrimenkul 2023 finansal tablosunda brüt kar rakamını 3.1 milyar TL olarak duyurdu. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul Halka arzına ilişkin merak edilenler...
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu İş Bankası’nnı yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olan “100. Yıl Bonosu”nun halka arzı yapılacak. Yatırımcılar ilk kez İşCep aracılığıyla da talepte bulunabilecek.
16.04.2024 Ekonomi
Ekonomi ufkunda pozitif rüzgar esti
Ekonomi ufkunda pozitif rüzgar esti Türkiye ekonomisinde öngörülebilirliğin arttığını belirten İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, “Geçen yıl sorsaydınız yalnızca önümüzdeki altı ayı öngörebildiğimi söylerdim. Şimdi ne mutlu ki, önümüzdeki üç yılı öngörebiliyoruz. Bu çok büyük bir değişim” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı!
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı! Yenilenebilir enerji sektöründeki yatırımlarına 2009 yılında Avrupa’da başlayan ve bugün üstün kalite anlayışı ile dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen, halka arz edilmiş, BIST-50 endeksinde yer alan, değer mühendisliği misyonu ile öne çıkan Smart Güneş Teknolojileri, 4 – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SolarEX İstanbul Fuarı’nın ilk günü 4 Nisan tarihinde Hetero Junction (HJT) ürün lansmanını gerçekleştirdi.
5.04.2024 Advertorial
HALKA ARZ TARİHLERİ: Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
HALKA ARZ TARİHLERİ: Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip ediliyor. Yeni halka arz olacak şirketler listesi anbean sorgulanıyor. SPK onayı ile şirketler bir bir halka arz oluyor. Yatırım yapacaklar, ''Bu hafta yeni halka arz var mı?'' sorusuna yanıt arıyor.
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Halka arza başvurdu
Halka arza başvurdu Yenilenebilir enerji alanında 1993 yılından bu yana faaliyet gösteren Enda Enerji Holding, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu
4.04.2024 Ekonomi
Halka arza 4 kat talep
Halka arza 4 kat talep IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin 27-29 Mart tarihleri arasında Ak Yatırım, İş Yatırım ve Ziraat Yatırım liderliğinde gerçekleşen halka arzına, bireysel ve kurumsal yatırımcılardan 4,11 kat talep geldi.
2.04.2024 Ekonomi
GÜNCEL 25-29 MART HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi halka arz var? ENTRA halka arz ne zaman?
GÜNCEL 25-29 MART HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi halka arz var? ENTRA halka arz ne zaman? Bu hafta yatırımcılar tarafından heyecanla beklenen halka arz takvimi nihayet belirlendi. Son zamanlarda birçok şirketin halka arz başvurusu yapmasıyla birlikte, piyasada büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yatırımcılar, bu şirketlerin halka arzına talep toplama sürecinde büyük ilgi gösteriyorlar. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) da bu hafta onayladığı bir şirketin halka arzını duyurdu. Bu duyuru, yatırımcıların ve piyasanın dikkatini çekti. İşte 25-29 Mart haftasında halka arz olacak şirketler.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Halka arz geliri yatırıma gidecek
Halka arz geliri yatırıma gidecek 3.7 milyar liralık büyüklükle halka açılmaya hazırlanan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin, halka arz gelirini yeni yatırımlarda kullanacağı bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart Oyun ve fintek alanlarının global girişimcilikte Türkiye’nin kozu olduğuna dikkat çeken Kurttepeli, yapay zeka işindeki yerli girişimlerin Türkiye’deki varlıklarını artırmaları gerektiğini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halka Arz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.