Halloween

Halloween

Son dakika Halloween haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halloween gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halloween haber sayfamızda...

Halloween

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 halloween haberi bulunmuştur.
Sonradan Voleybol Gurmesi | Cadılar Bayramı'nda kim olurdu?
Sonradan Voleybol Gurmesi | Cadılar Bayramı'nda kim olurdu? Haftanın viral #voleybol videolarının yorumlandığı eğlenceli format Sonradan Voleybol Gurmesi'nde Fenerbahçeli #Stysiak'tan #EbrarKarakurt'a #Eczacıbaşı'nın #Halloween kutlamasından #FileninSultanları'nın taraftarla buluştuğu pek çok video yer aldı. Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda maçların perde arkası da konuşuldu.
11.11.2023 Programlar
Hem kraliçe hem barones
Hem kraliçe hem barones Her şeyini ona şöhreti getiren, 1978 tarihli “Halloween”e borçlu olduğunu söyleyen Jamie Lee Curtis, “Everything Everywhere All at Once” ile ilk Oscar adaylığını ve heykelciğini kazandı.
19.03.2023 Kültür Sanat
Malatya'dan Güney Kore'ye! Yaşadıklarını anlattı: 'Hamama gidiyorlar, düğünde altın takıyorlar'
Malatya'dan Güney Kore'ye! Yaşadıklarını anlattı: 'Hamama gidiyorlar, düğünde altın takıyorlar' Türkiye'den binlerce kilometre uzakta, bambaşka bir kültür içinde yaşıyor. Ali Ertuğrul Öztarsu (25), Malatya’dan Güney Kore’ye uzanan bir yaşam öyküsünün kahramanı. 6,5 yıl önce okumak için gittiği ülkede şimdi içerikler üretip, iki ülkeyi birbirine tanıtmaya çalışan Öztarsu yaşadıklarını anlattı.
13.11.2022 Gündem
Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti
Demet Evgar: Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti Altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında nikâh masasına oturan Demet Evgar, 18 Ağustos'ta kızı Mavi'yi kucağına alarak, ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen oyuncu, Cadılar Bayramı partisine, Dracula kostümü giyerek katıldı. Yeni hayatını anlatan Evgar, Mavi ile ilgili bir reklam teklifi gelirse cevabının ne olacağını açıkladı.
2.11.2022 Cadde
Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar
Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar Allan Hakko ve eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirmeye karar verdi. Ayrılığın ardından Hakko'nun adı Elisabeth Mas ile anıldı. Tüm bunların ardından Merve Oflaz, Bebek'te bulunan bir otelde yapılan partiye katıldı. Oflaz, aynı mekana 20 dakika sonra eski aşkı Allan Hakko gelince karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı.
2.11.2022 Cadde
‘Sakinlik geldi’
‘Sakinlik geldi’ Demet Evgar, Sarıyer’de gerçekleşen Halloween (Cadılar Bayramı) partisine, Dracula kostümü giyerek katıldı.
2.11.2022 Cadde
'İnsanlar domino taşı gibi düştü!' Itaewon felaketi
'İnsanlar domino taşı gibi düştü!' Itaewon felaketi Güney Kore'de en az 150 can kaybına yol açan izdihamın görgü tanıklarından biri, "İnsanlara kalp masajı yapılıyordu, yere düşenlerin kan tükürdüğünü görünce dehşete kapıldım" diyerek yaşananları aktardı.
30.10.2022 Dünya
Süper kahramanlar yasta
Süper kahramanlar yasta “Batman: The Long Halloween”, “Superman for All Seasons”, “Spider-Man: Blue”, “Catwoman: When in Rome” gibi popüler çizgi romanların çizeri Tim Sale, 66 yaşında hayatını kaybetti.
18.06.2022 Kültür Sanat
Halloween Ne Demek, Türkçesi Nedir? Halloween Nasıl Kutlanır?
Halloween Ne Demek, Türkçesi Nedir? Halloween Nasıl Kutlanır? Halloween, cadılar bayramı olarak bilinmektedir. Pagan ve Hristiyan kökenli kişiler tarafından kutlanmakta olan Halloween, günümüzde seküler bir kutlama halini almıştır. Türkçesi cadılar bayramı olarak bilinen Halloween, her sene 31 Ekim' de kutlanmakta olan bir bayramdır. Evlerin ve bahçelerin süslenmesi, korkunç kostümlerin giyilmesi bu bayramın en önemli özelliklerindendir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
23.05.2022 Eğitim
Barışa ve eşitliğe ‘Çağrı’
Barışa ve eşitliğe ‘Çağrı’ İslamiyet’in doğuşunu anlatan “The Message/Çağrı” vizyona girişinin 45. yılında 4K dijital görüntü restorasyonu ve yenilenen ses sistemiyle tekrar perdede. Zamana meydan okuyan ve her izleyişte seyirciyi kucaklamayı başaran ender filmlerden biri var karşımızda
17.04.2022 Kültür Sanat
Müzik dünyasının dev 'bukalemun'u
Müzik dünyasının dev 'bukalemun'u David Bowie... Notaların efendisi... Sesiyle, şarkılarıyla, tarzıyla unutulmayacak bir müzik efsanesi... Ölümünün 6. yılında müzik yayın hakları 250 milyon dolara satıldı. 50 yıllık kariyerinde olduğu gibi hâlâ dünyayı etkileyen Bowie, aslında bir bukalemundu, hep değişirdi
9.01.2022 Dünya
Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık
Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık Lokomotiv Moskova’nın iki futbolcusu Kerk ve Anjorin balkabağı oyup Freddy kostümleri giydi, Galatasaray deplasmanı öncesinde balkabaklı şut idmanı yapıldı.
4.11.2021 Galatasaray
ABD'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında 12 kişi öldürüldü
ABD'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında 12 kişi öldürüldü ABD'de Cadılar Bayramı (Halloween) dolayısıyla hafta sonu yapılan kutlamalarda düzenlenen silahlı saldırılarda en az 12 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
1.11.2021 Dünya
Alperen Şengün'ü kimse tanıyamadı! Halloween kostümü ses getirdi...
Alperen Şengün'ü kimse tanıyamadı! Halloween kostümü ses getirdi... NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün'ün Halloween'da giydiği kostüm sosyal medyada çok konuşuldu.
1.11.2021 Basketbol
Cadılar Bayramı 10 milyar $’a koşuyor
Cadılar Bayramı 10 milyar $’a koşuyor ABD’de Cadılar Bayramı (Halloween) dolayısıyla yapılacak harcamaların bu yıl 10.14 milyar dolar ile rekor seviyeye ulaşması bekleniyor. Ekim ayının son günü kutlanan, renkli kostümlere ve korku temalı süslemelere sahne olan Cadılar Bayramı için Amerikalılar her yıl milyarlarca dolarlık harcama yapıyor.
30.10.2021 Ekonomi
Merve Boluğur'un son paylaşımı olay oldu! Siyahlar içinde iddialı poz
Merve Boluğur'un son paylaşımı olay oldu! Siyahlar içinde iddialı poz Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Boluğur son olarak, İstanbul Boğazı manzarasıyla çekilen pozunu hayranlarıyla paylaştı. Güzel oyuncunun takipçileri ise fotoğrafa "Halloween güzeline bakın", "Çok güzelsin" gibi yorumlar yaptı.
26.10.2021 Cadde
Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby trans birey olduğunu duyurdu
Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby trans birey olduğunu duyurdu 'Halloween' filmindeki 'Laurie Strode' rolüyle tanınan Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby, trans birey olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl ailesine kadın olmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki Ruby, anne ve babasına durumu yüz yüze söylemekten çekindiğini bu yüzden onlara mesaj attığını söyledi.
23.10.2021 Cadde
Cadıların öfkesi
Cadıların öfkesi John Carpenter, yakında çıkacak olan “Halloween Kills via Sacred Bones” film müziklerinde yer alan “Rampage” adlı şarkıyı yayınladı.
12.09.2021 Kültür Sanat
‘The Nightmare Before Christmas’  yetişkin romanıyla devam edecek
‘The Nightmare Before Christmas’ yetişkin romanıyla devam edecek Disney Publishing, 1993 yılına ait animasyon filmi “The Nightmare Before Christmas”ın devamını yazması için yazar Shea Ernshaw ile anlaştı.
28.02.2021 Kültür Sanat
‘The Exorcist’in yönetmeni Green mi?
‘The Exorcist’in yönetmeni Green mi? William Friedkin imzalı korku klasiği “The Exorcist”in yeni versiyonu hakkında önceki günlerde yeni ayrıntılar paylaşıldı.
23.12.2020 Kültür Sanat
Cadılar Bayramı'nı kutlamak zorunda mıyız?
Cadılar Bayramı'nı kutlamak zorunda mıyız? Ekim’in son günlerinde dünyada Cadılar Bayramı çılgınlığı ortaya çıkıyor. Haliyle ülkemizde de kutlayanlar var. Peki, Cadılar Bayramı’nı kutlamak zorunda mıyız? Molatik olduğumuz konu Cadılar Bayramı…
4.11.2020 Hayat
ABD ekonomisine 8 milyar dolarlık 'Cadılar Bayramı' katkısı
ABD ekonomisine 8 milyar dolarlık 'Cadılar Bayramı' katkısı ABD'de Cadılar Bayramı (Halloween) dolayısıyla yapılacak harcamaların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen bu yıl 8,05 milyar dolara ulaşması bekleniyor.
30.10.2020 Uzmanpara
Volkswagen Arena'da Technoween
Volkswagen Arena'da Technoween Elektronik müziğin yıldız isimleri 31 Ekim akşamı Volkswagen Arena'da Marginal Events’in düzenlediği TechnoWeen gecesinde müzikseverler ile buluşacak. Cadılar Bayramı gecesindeki "Dark Halloween" deneyimi saat 22:00'de başlayacak ve sabahın ilk saatlerine kadar aralıksız devam edecek. Biletler bugünden itibaren Bugece.co’da satışa sunulurken; avantajlı dönem biletleri ise sadece sınırlı bir süre satışta olacak.
10.08.2020 Kültür Sanat
Stephen King’den ‘13. Cuma’ fikri
Stephen King’den ‘13. Cuma’ fikri Yazar Stephen King, Twitter hesabı aracılığıyla korku filmi serisi “13. Cuma”nın baş karakteri Jason Voorhees’in perspektifinden bir roman yazmayı istediğini belirtti.
17.06.2020 Kültür Sanat
Bu kez  cadı oldu!
Bu kez cadı oldu! Deniz Akkaya, Malefiz’den sonra Cadılar Bayramı için Buse Tirman’ın objektifi karşısına geçti.
8.11.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Halloween ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.