HALUK LEVENT KİMDİR, SON SAĞLIK DURUMU NEDİR? || Son dakika Haluk Levent trafik kazası geçirdi! Haluk Levent kaç yaşında, nereli?
HALUK LEVENT KİMDİR, SON SAĞLIK DURUMU NEDİR? || Son dakika Haluk Levent trafik kazası geçirdi! Haluk Levent kaç yaşında, nereli? Haluk Levent'in trafik kazası bilgisi son dakika bilgisi olarak gündeme geldi. Kahramanmaraş'ta medyana gelen ve toplam 10 ilde hissedilen depremler için Haluk Levent kurucusu olduğu AHBAP derneği ile birlikte yardım toplayan isimler arasında yer alıyor. Haluk Leventi'n geçirdiği trafik kazası sonrasında ise son durumu merak ediliyor. Peki Haluk Levent'in son durumu nedir? Haluk Levent kimdir, kaç yaşında?
14.02.2023 Bilgi Rehberi
HALUK LEVENT biyografisi || Haluk Levent kimdir, kaç yaşında? HALUK LEVENT nereli? İşte hayatı
HALUK LEVENT biyografisi || Haluk Levent kimdir, kaç yaşında? HALUK LEVENT nereli? İşte hayatı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında depremzedeler için topladığı yardımlarla anılan Haluk Levent hakkında sorular peş peşe geliyor. 2017'de "platform" adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "Ahbap" adlı dernek, öğrencilere burs, medikal cihaz ve ilaç temini, çeşitli yardım, etkinlik, kan ve kök hücre kampanyası ve eğitim faaliyeti düzenlemektedir. Bunun yanında Ahbap toplumdaki her türlü soruna sürdürülebilir çözümler arayan bir iş birliği hareketi olarak tanımlanmaktadır. Son günlerde Ahbap Derneğiyle birlikte adı sık sık duyulan Haluk Levent kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hayatı...
13.02.2023 Bilgi Rehberi
Haluk Levent kaç yaşında? Haluk Levent'in annesinin ölüm nedeni...
Haluk Levent kaç yaşında? Haluk Levent'in annesinin ölüm nedeni... 26 Kasım 1968'de Adana'da doğan Haluk Levent'in annesi vefat etti. Haluk Levent'in acısını paylaşan milyonlarca seveni, Haluk Levent hakkında bilgi almak istiyor. Haluk Levent'in annesinin ölüm nedeni nedir? İşte Haluk Levent ve annesinin yaşamı hakkında merak edilenler...
4.11.2019 Gündem
Haluk Levent kimdir? Haluk Levent kaç yaşında?
Haluk Levent kimdir? Haluk Levent kaç yaşında? Haluk Levent kimdir? Eser Yenenler Show'a konuk olan Haluk Levent, sosyal medyada takipçilerine olan yardımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Haluk Levent kimdir?
6.12.2018 Gündem