Ham

Ham

Son dakika ham haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ham gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ham haber sayfamızda...

Ham

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.253 ham haberi bulunmuştur.
'Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı'
'Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı' Goldman Sachs stratejistleri tarafından yapılan bir araştırmaya göre yüksek petrol fiyatlarının küresel enflasyon üzerindeki yukarı yönlü riski oldukça sınırlı.
25.04.2024 Uzmanpara
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analistlerin beklentilerinin aksine geçen hafta düşüş gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı!
West Ham United, Ruben Amorim'e teklifinde Liverpool'u geride bıraktı! Ruben Amorim'i teknik direktör listesinde bulunduran West Ham United'ın Liverpool'dan daha fazla bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
ABD'de haftalık çelik üretimi azaldı
ABD'de haftalık çelik üretimi azaldı ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
23.04.2024 Uzmanpara
Ruben Amorim için West Ham United iddiası!
Ruben Amorim için West Ham United iddiası! West Ham United'ın David Moyes ile yollarını ayırması halinde Ruben Amorim'i göreve getirmek istediği iddia edildi.
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmayacağı yönünde gelen mesajlar petrol fiyatlarını %1'den fazla geriletti.
22.04.2024 Uzmanpara
Japonya'nın çelik üretimi düştü
Japonya'nın çelik üretimi düştü Japonya'nın çelik üretimi mart ayında yüzde 3,9 azaldı.
22.04.2024 Uzmanpara
Crystal Palace, West Ham United'ı ezdi geçti!
Crystal Palace, West Ham United'ı ezdi geçti! Premier Lig'in 34'üncü haftasında Crystal Palace, West Ham United'ı 5-2 mağlup etti.
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde!
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde! UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında West Ham United ile Bayer Leverkusen yenişemedi.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
West Ham United - Bayer Leverkusen maçından kareler
West Ham United - Bayer Leverkusen maçından kareler UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında West Ham United ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Çin'in alüminyum ithalatı arttı
Çin'in alüminyum ithalatı arttı Çin'in işlenmemiş alüminyum ve ürünleri ithalatı mart ayında %89,8 artışla 380.000 tona yükseldi.
18.04.2024 Uzmanpara
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Dış ticaret endeksleri açıklandı
Dış ticaret endeksleri açıklandı İhracat birim değer endeksi %4,3, ithalat birim değer endeksi %5,9 azaldı.
17.04.2024 Uzmanpara
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Ham ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.