Pitbull dehşeti! Saldırdığı gebe kedi öldü...
Pitbull dehşeti! Saldırdığı gebe kedi öldü... Bursa'nın İznik ilçesinde, sahibinin elinden kurtulan pitbull cinsi köpek, gebe kediye saldırdı. Mahallelinin veterinere götürdüğü kedi, yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü. Köpeğin sahibi Ş.Y.'ye (38) 7 bin 802 TL para cezası verildi.
17.08.2019 Gündem
Hamile kediyi Pitbull'a parçalatmışlardı... O çocuklardan şok sözler!
Hamile kediyi Pitbull'a parçalatmışlardı... O çocuklardan şok sözler! Adana'da "Çıtır" isimli hamile kediyi Pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak telef olmasına neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 çocuk adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Hamile kediyi Pitbull'a parçalatmışlardı... O çocuklar için karar verildi!
Hamile kediyi Pitbull'a parçalatmışlardı... O çocuklar için karar verildi! Adana'da yakaladıkları gebe kediyi köpeğin önüne atıp  parçalattığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 çocuğa ev hapsi cezası verildi.
25.07.2019 Gündem
’Dilenci kedi mi olur?’ demeyin
’Dilenci kedi mi olur?’ demeyin Bursa’da vatandaşlar, hamile sokak kedisine mama alabilmek için pankart hazırladı. Pankartın başında oturan kedi ise ilginç görüntüler oluşturdu.
11.09.2019 Nevidyo
Skandal olay! Ara sokağa götürdüğü hamile kediyi...
Skandal olay! Ara sokağa götürdüğü hamile kediyi... Bağcılar'da hamile bir kedinin yere vurularak tekmelenmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
12.03.2018 Gündem
Hamile kediyi yerden yere vurarak böyle tekmeledi
Hamile kediyi yerden yere vurarak böyle tekmeledi Bağcılar’da hamile kediyi yerden yere vuran şahıs, güvenlik kameralarına yansıdı. Dehşet görüntüleri hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu. Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Bağcılar'da yaşandı. 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir şahıs, eczanenin önünde duran hamile kediyi boynundan tutarak aldı. Ara sokağa götürdüğü yerden yere vuran şahıs, bununla da yetinmeyerek hayvana tekme attı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahsın eczaneye doğru geldiği, kapı önünde duran kediyi boynundan tutarak ara sokağa götürdüğü ve burada yere atarak tekmelediği görülüyor. Kediye yapılan şiddet anına tanık olmadığını görüntüleri sonradan izlediğini belirten bir esnaf, “Ben olayı görmedim. Ama duydum. Görsem kesinlikle müdahale ederdim. Hayvanlar da bir can taşıyor. Onların da canı var. Maalesef insanlarımız çok duyarsız davranıyor” diyerek duruma tepki gösterdi.
11.09.2019 Yaşam
Hamile kedi Aile Sağlık Merkezi'ne gitti
Hamile kedi Aile Sağlık Merkezi'ne gitti Bitlis’in Tatvan ilçesinde, doğum sancısı tutan bir kedi Aile Sağlığı Merkezi'nin kapısına gitti. Kedi başarılı bir operasyonla yavrularını doğurdu. Diken'in Bitlis13haber sitesine dayandırdığı habere göre Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi görevlileri merkezin kapısında miyavlayarak içeri girmeye çalışan kediyi içeri aldı. Durumun bildirilmesi üzerine Tatvan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri hamile kediyi Tatvan Belediyesi Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Normal doğum süresinin geçtiği belirlenen kedi sezaryen yöntemiyle ameliyata alındı ve dört yavrusu oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri