Hamilelik Süreci

Hamilelik Süreci

Son dakika hamilelik süreci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamilelik süreci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamilelik süreci haber sayfamızda...

Hamilelik Süreci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 492 hamilelik süreci haberi bulunmuştur.
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz'
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz' Altı aylık hamile Müge Boz ile eşi Caner Erdeniz, Bebek’te objektiflere yansıdı. Hamilelik süreci hakkında konuşan oyuncu, çocuklarının cinsiyetini öğrenmeden isim tercihini yaptıklarını açıkladı.
22.03.2024 Cadde
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6. ayında olan 33 yaşındaki oyuncu,"Tam bir eziyet oldu bu durum" dedi ve Gupse Özay ve Aslı Enver ile bu konuda dertleştiğini söyledi.
1.02.2024 Cadde
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı'
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini açıklayan ikili, geçtiğimiz gün doktor kontrolüne geldikleri Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Atiksoy, eşinin kızlarının kalp atışını duyunca ağladığını açıkladı.
21.01.2024 Cadde
‘Hoş geldin bebek’
‘Hoş geldin bebek’ Muğla genelinde bebek sahibi olan ailelerin yanında olmak, annelere hamilelik süreci ve sonrasında destek olmak için başlatılan “Hoş Geldin Bebek Yaşama Sırası Sende” projesi devam ediyor.
20.01.2024 Ege
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz kasım ayında hamile olduğunu açıklayan 35 yaşındaki şarkıcıdan yeni fotoğraflar geldi.
16.01.2024 Cadde
Eda Ece'den karnı burnunda poz: Bu 5 aylık hamile neler yapıyor?
Eda Ece'den karnı burnunda poz: Bu 5 aylık hamile neler yapıyor? 7 ay önce basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikâh masasına oturan oyuncu Eda Ece, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne olmak için gün sayan Eda Ece, sosyal medya hesabından hamilelik pozunu paylaştı.
21.12.2023 Cadde
Bebeğini havluya sarıp, çöpe atan annenin cezası belli oldu
Bebeğini havluya sarıp, çöpe atan annenin cezası belli oldu Kayseri'de, yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı suçlamasıyla tutuklanan Fatma Taş (35), ilk duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
15.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'de 4 futbolcu baba oluyor! Crespo'dan paylaşım
Fenerbahçe'de 4 futbolcu baba oluyor! Crespo'dan paylaşım Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo'yu babalık heyecanı sardı. Portekizli isim sosyal medyadan açıklama yaptı.
11.12.2023 Fenerbahçe
Eda Ece'den hamilelik paylaşımı! Gülümseten not
Eda Ece'den hamilelik paylaşımı! Gülümseten not Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Oyuncunun doğumun yaklaşmasıyla daha çok belirginleşen göbeği dikkat çekti. Eda Ece, paylaşımına 'Göbekli ayna selfiesi' notunu düştü.
7.12.2023 Cadde
Azra Akın ikinci kez anne olacak! 'Oğlum Demir çok heyecanlı'
Azra Akın ikinci kez anne olacak! 'Oğlum Demir çok heyecanlı' Atakan Koru ile Ağustos 2017'de Edirne’nin Keşan ilçesinde gerçekleşen düğün töreniyle hayatını birleştiren, 2018'de oğlu Demir dünyaya gelen Azra Akın, ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. 41 yaşındaki oyuncu ve model, hamilelik süreci ve yakında abi olacak Demir'in ruh hali hakkında konuştu.
1.12.2023 Cadde
Üç aylık hamile Eda Ece'nin doğum hazılıkları
Üç aylık hamile Eda Ece'nin doğum hazılıkları 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen oyuncu Eda Ece, Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
17.11.2023 Cadde
İkiz bebeklerine altı aylık hamile olan Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu!
İkiz bebeklerine altı aylık hamile olan Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. Altı aylık hamile olan Şefkatli; hamilelik süreci, doğum hazırlıkları ve ikizlerin ismi konusunda açıklamalarda bulundu.
16.11.2023 Cadde
Cani anneyi ele veren detay: Markete hamile olarak girdi
Cani anneyi ele veren detay: Markete hamile olarak girdi Keyseri'de yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı iddiası ile tutuklanan Fatma Taş (35) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.11.2023 Gündem
B12 eksikliği zihni etkiliyor ve akıl karışıklığı yapıyor! B12 eksikliğinden kurtulmak için yapmanız gerekenler...
B12 eksikliği zihni etkiliyor ve akıl karışıklığı yapıyor! B12 eksikliğinden kurtulmak için yapmanız gerekenler... B12 vücut için oldukça önemli olan vitaminlerden birisi olarak bilinmektedir. Vücutta B12 vitamininin eksik olması durumunda ise çeşitli rahatsızlıkların görülebileceğini söylemek mümkün olmaktadır. Vücut içerisinde B12 vitamini seviyesinin çok düşmesi durumunda B12 vitamini eksikliği görülmektedir. İşte, merak edilen detaylar.
5.08.2023 Genel Sağlık
Çiçeği burnunda anne Jessie J'den hemcinslerine mesaj: O vücut gitti artık!
Çiçeği burnunda anne Jessie J'den hemcinslerine mesaj: O vücut gitti artık! Geçtiğimiz yıl karnındaki bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan İngiliz şarkıcı Jessie J, acı olaydan 13 ay sonra yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. Haziran ayında ilk kez annelik heyecanı yaşayan şarkıcı, doğum sonrası vücuduyla ilgili bir yazı kaleme aldı.
3.08.2023 Cadde
İdrar renginde koyulaşma ve sağ omuzda ağrı varsa dikkat! Bu hastalığa işaret ediyor olabilir
İdrar renginde koyulaşma ve sağ omuzda ağrı varsa dikkat! Bu hastalığa işaret ediyor olabilir İdrar renginde herhangi bir koyuluk varsa ve aynı zamanda sağ omuzda ağrınız varsa mutlaka dikkat edin ve hemen bir uzman hekime başvurun Çünkü Bu durum safra kesenizde taş olduğunun habercisi olabilir. İdrar renginin normalde çok şeffaf hatta renksiz ve kokusuz olması çok önemlidir. Eğer idrarınız renksiz ve kokusuz değilse hemen bir idrar testi vermeniz uygun olacaktır. İşte, tüm detaylar
1.08.2023 Genel Sağlık
Wilma Elles büryan yedi, Van Gölü’nde yüzdü! 'Ben de artık Bitlisliyim'
Wilma Elles büryan yedi, Van Gölü’nde yüzdü! 'Ben de artık Bitlisliyim' Üçüncü çocuğuna hamile olan Wilma Elles, geçtiğimiz yıl dünyevine girdiği Bitlisli avukat Mehmet Şah Çelik’in memleketini ziyaret etti. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen oyuncu, kaynanasının elini öptükten sonra büryan kebabı yedi ve Van Gölü’nde yüzdü.
29.07.2023 Cadde
Aslı Enver anne oldu! Bebeğinin ismi ortaya çıktı
Aslı Enver anne oldu! Bebeğinin ismi ortaya çıktı 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Aslı Enver ile kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Özel bir hastanede doğum yapan ünlü ismin bebeğinin adı da ortaya çıktı.
5.07.2023 Cadde
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, anne olmak için gün sayıyor. Eşiyle çok fazla paylaşımda bulunmayan 39 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Berkin Gökbudak ile yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin romantik paylaşımlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
30.06.2023 Cadde
Jessie J bebeğinin yüzünü gösterdi
Jessie J bebeğinin yüzünü gösterdi Geçtiğimiz yıl karnındaki bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan İngiliz şarkıcı Jessie J, acı olaydan 13 ay sonra yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. Günler önce annelik heyecanı yaşayan ve bebeğinin babasının kim olduğunu açıklayan şarkıcı, bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.
14.06.2023 Cadde
Aslı Enver karnı burnunda görüntülendi: Süreç güzel gidiyor
Aslı Enver karnı burnunda görüntülendi: Süreç güzel gidiyor İş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Aslı Enver, yeni dizisinin özel gösteriminde objektiflere takıldı. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Enver, hamilelik süreci ile ilgili konuştu. Ünlü oyuncunun belirginleşen karnı dikkat çekti.
8.06.2023 Cadde
Jessie J bebeğinin babasının kim olduğunu açıkladı
Jessie J bebeğinin babasının kim olduğunu açıkladı Gerçek adı Jessica Ellen Cornish olan, sahne adı Jessie J ile tanınan İngiliz popçu, geçtiğimiz yıl karnındaki bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı. 35 yaşındaki şarkıcı, acı olaydan 13 ay sonra yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. İlk kez annelik heyecanı yaşayan şarkıcı, bebeğinin babasının kim olduğunu açıkladı.
4.06.2023 Cadde
Geçtiğimiz yıl karnındaki bebeğini kaybetmişti! Jessie J anne olduğunu duyurdu
Geçtiğimiz yıl karnındaki bebeğini kaybetmişti! Jessie J anne olduğunu duyurdu Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Jessie J, geçtiğimiz sene karnındaki bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı. Zor günler geçiren 35 yaşındaki şarkıcı, acı olaydan 13 ay sonra müjdeli haberi takipçileriyle paylaşmış ve yeniden hamile olduğunu duyurmuştu. Jessie J'nin bebeği dünyaya geldi.
1.06.2023 Cadde
Funda Eryiğit'ten bebeğiyle ilk paylaşım
Funda Eryiğit'ten bebeğiyle ilk paylaşım Oyuncu Funda Eryiğit (38), rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya (45) ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra anne olan Funda Eryiğit, minik oğluyla verdiği pozu ilk kez paylaştı.
31.05.2023 Cadde
Tek çocukları nardaki tarım ilacından öldü! 4 yıl sonra gelen mucize
Tek çocukları nardaki tarım ilacından öldü! 4 yıl sonra gelen mucize Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelen kızları Saliha'yı (4), 4 yıl önce nardaki tarım ilacından zehirlenmesi sonucu kaybeden Kevser Çakır (45), aynı yöntemle bebeği Saliha Nur'u dünyaya getirdi.
28.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamilelik Süreci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.