Hamileliğin 5. haftasında yaşanan semptomlar
Hamileliğin 5. haftasında yaşanan semptomlar Birçok kadın bebek beklediğini beşinci haftasında öğrenir. Regl döneminin kaçırılmasıyla şüpheye düşen anne adayları hamilelik testine başvururlar. Tabi ki hamile olduğunuzu anlamak için başka belirtiler de vardır ve ilk aylarınız hakkında bilmeniz gereken önemli bilgiler vardır. Bu belirtilere göz atmaya ne dersiniz?
1.05.2018 Gündem
Gebeliğin en rahat dönemi 14. hafta
Gebeliğin en rahat dönemi 14. hafta Gebelikte 14.hafta artık 2.trimester dönemin yani hamilelikte en durağan dönemin olduğu zaman dilimidir. Artık 14.hafta ile birlikte 4.ayın içinde olan anne adayı ilk 3 ayda yaşadığı sıkıntılı durumları geride bırakmanın keyfini sürer. Peki bu süreçte anne adayını ve bebeği ne bekliyor?
1.05.2018 Gündem
Hamileler neden sürekli yorgun hisseder?
Hamileler neden sürekli yorgun hisseder? Hamilelikte yorgunluk özellikle ilk ve son 3 aylık dönemde sıklıkla görülür. Peki, bunun sebebi nedir ve bu sorun nasıl çözülebilir?
6.07.2020 Hamilelik
Hamilelikte yorgunluğun lezzetli çözümü
Hamilelikte yorgunluğun lezzetli çözümü Hamileliğinizde aşırı yorgunluk ve bitkinlik mi yaşıyorsunuz. O zaman bu lezzetli önerimize bayılacaksınız.
6.07.2020 Hamilelik