Han

Han

Son dakika han haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan han gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan han haber sayfamızda...

Han

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.223 han haberi bulunmuştur.
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu Hem sanatçı kimliği hem de sosyal çalışmalarıyla tanınan Mert Fırat’ı konuk eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, başarılı oyuncuyla kentin kültür, tarih ve sanat mekanlarında kısa bir tur gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dereye düşen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı: 2 yaralı
Dereye düşen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı: 2 yaralı Batman’ın Sason ilçesinde kontrolden çıkarak dereye düşen ve 600 metre sürüklenen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı. Kazada 2 kişi yaralandı.
16.04.2024 Haberler
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Güney Kore’de muhalefet istifa ettirdi
Güney Kore’de muhalefet istifa ettirdi Güney Kore’de yapılan genel seçimlerde, muhalefetteki liberal Demokratik Parti’nin, ittifak yaptığı diğer küçük partilerle birlikte parlamentodaki 300 sandalyenin 192’sini almayı başarması istifa getirdi.
12.04.2024 Dünya
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu Güney Kore'de yapılan genel seçimlerde muhalefetteki liberal Demokratik Parti, ittifak yaptığı diğer küçük partilerle birlikte parlamentodaki 300 sandalyenin 192'sini almayı başardı.
11.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı Ayasofya Camii'nde yüzlerce kişinin katılımıyla bayram namazı kılındı. Camiye sığmayan vatandaşlar, caminin avlusunda saf tuttu.
10.04.2024 Haberler
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Dünya
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Haberler
Gazze'de zor günler yaşanıyor! En çok yardımı yapan ülke Türkiye
Gazze'de zor günler yaşanıyor! En çok yardımı yapan ülke Türkiye Gazze'de yaşanan fram devam ediyor. Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinlilere yardım yapan ülkeler arasında Türkiye birinci oldu. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
İsrail ordusu Han Yunus'tan çekildi! Geriye yıkım kaldı
İsrail ordusu Han Yunus'tan çekildi! Geriye yıkım kaldı İsrail ordusunun geri çekildiği Gazze Şeridi’nin Han Yunus kentindeki yıkım görüntülendi. Filistinli yetkililer, İsrail güçlerinin Han Yunus’un batısından tamamen çekildiğini ancak doğuda konuşlanmaya devam ettiklerini söylemişti.
8.04.2024 Dünya
Gazze: Ölü sayısı en az  33 bin 207
Gazze: Ölü sayısı en az  33 bin 207 İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 32 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile can kaybı en az 33 bin 207’ye yükseldi.
8.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Çiftçilere meyve fidanı desteği
Çiftçilere meyve fidanı desteği Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından farklı illerden getirilen 12 bin meyve fidanının yüzde 25 indirimle satışa sunulmasına yoğun ilgi gördü.
5.04.2024 Ekonomi
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Antalyaspor - Ankaragücü maçında kazanan yok: 1-1
Antalyaspor - Ankaragücü maçında kazanan yok: 1-1 Antalyaspor, Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında oynadığı maçta MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.
2.04.2024 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Han ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.