Anthony Hopkins 'sosyal medyayı yeni keşfeden dede' rolünü güzel oynadı
Anthony Hopkins 'sosyal medyayı yeni keşfeden dede' rolünü güzel oynadı 80 yaşındaki ünlü oyuncu Anthony Hopkins'in ne kadar usta bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek bile yok. Yıllar önce hayat verdiği çoğu karakteri hala hatırlıyoruz. Şimdilerde de Westworld dizisinde Doktor Robert Ford'u, Twitter'da ise "teknolojik aleti henüz keşfeden dede" rolünü oynuyor.
24.04.2018 Ünlüler
Tüm zamanların en efsane 15 kötü adam karakteri ve aktörleri
Tüm zamanların en efsane 15 kötü adam karakteri ve aktörleri Bir oyuncuyu en zorlayan işin ‘kötü adam’ rolleri olduğu söylenir. En profesyonel aktör ve aktrisler bile bazen negatif karakterleri canlandırmakta zorlanırlar. Bununla birlikte, Hollywood'da kötü adamları tasvir etme konusunda çok tecrübeli olan bir grup aktör var. Sanki hepsi, bu karakterleri canlandırmak için doğmuş gibi! Anti-kahramanı oynarken ustalaşan büyük aktör ve aktrisleri derledik.
13.03.2018 Sanat
Filmlerin dışında müzik kliplerine de el atmış 12 Hollywood oyuncusu
Filmlerin dışında müzik kliplerine de el atmış 12 Hollywood oyuncusu Hayran olduğumuz birçok oyuncu, eğlenceli ve farklı müzik kliplerinde de boy gösterdi. Kimi ünlüyken, kimi daha yıldızı yeni parlıyorken...
15.03.2018 Sanat
R.Madrid 'sırtlan' görüntülerine dava açacak!
R.Madrid 'sırtlan' görüntülerine dava açacak! İspanya'nın dev kulübü Real Madrid, Katalan televizyonu TV3'e, futbolcularına hakaret etmesi sebebiyle dava açmaya hazırlanıyor.
1.07.2020 İspanya La Liga